Alla inlägg den 12 januari 2014

Av Fester Bestertester - 12 januari 2014 22:32

Eftersom föreningens ekonomi är god var vi till en elektronikaffär och lade 3000 kronor på en kamera. Den är av märket Samsung och gnistrar vackert. En himla massa pengar, kan tyckas, men det kostar pengar att bedriva seriös forskning.


Det är inte så att kameran endast plockas fram när tant Lena fyller 80, den kommer att vara med på samtliga UFO-Norrköpings expeditioner och då måste kvaliteten vara god. Tänk om de finlemmade grå visar sig och kameran strejkar...


Alla ni som bidragit med pengar ska ha ett stort tack, oavsett donerad summa. Vi för bok och de som skänkt och inte varit anonyma kommer att belönas med medalj när de uppnått en viss summa.


På måndag är det dags för nästa UFO-jakt och det känns spännande att dra ut med uppdaterad teknologi. Helt plötsligt har Lennart med sin Hasselblad inte den modernaste kameran. Återigen ett stort tack, alla bidragsgivare.


MVH/UFO-Norrköpng

Av Fester Bestertester - 12 januari 2014 21:36

Söndag kväll och sugen på alkohol. Det är bara att ge efter för suget och dricka på. Denna helg har varit förskräcklig med tidigt sänggående både fredag och lördag. En titt i kylskåpet vittnar om att helgen varit lugn, jag har massor med öl kvar. Jag antar att det blir sent i natt, men man kan ju alltid sjukskriva sig på måndag. "Aj, aj, min rygg".

Av Fester Bestertester - 12 januari 2014 00:28

Nu blir det både påtår och en extra skorpa, då den smutsiga mördaren Ariel Sharon mött döden.


Sharon hade blod ända upp till armbågarna, men då han tillhörde det utvalda folket fick han inte bara hållas, han hyllades. Slår jag ihjäl en fluga i min lägenhet och lokaltidningen får reda på det så heter det väl "brutal naziattack".


Får vi se vattenskallen Fredrik Reinfeldt iförd kippa med darrande underläpp prisa denna våldsman i pressen? Förmodligen. Får vi höra Siewert Öholm upphöja judarna till skyarna? Förmodligen. Får vi ta del av Per Ahlmarks innersta/perversa tankar om det förträffliga med judisk världsdominans? Förmodligen.


Jag gratulerar Satan för hans senaste kap, en isterbuk att underhålla helvetets eldar med. Och du, Satan: Glöm nu inte att ge Moshe Dayan vad han tål, bara för att det kommit en än värre mördare till ditt rike. Fire up the ovens!


Du har läst en text från SFKO

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards