Alla inlägg den 6 januari 2014

Av Fester Bestertester - 6 januari 2014 18:24

Det har varit en väldigt fin dag, måste jag säga. Jag vaknade med erektion, det gör jag ofta, men nu ville jag inte ta en snabbrunk utan njuta ordentligt.


Jag hämtade min Elephant-size-analplugg, en morot och en burk vaselin. Sedan la jag en väns otvättade kalsonger på huvudkudden.


Jag rörde vid mitt kön, samtidigt som ändtarmen fick sitt. Jag körde på i lugnt tempo och det tog säkert tio minuter innan första sprutet. Sperman höll på att landa i ansiktet, sådan kraft var det i utlösningen.


Efter det la jag kalsongerna över mun och näsa och snart var jag igång igen. Nu efteråt är jag en smula öm i baken, men det är ju så det ska vara. Jag kan roa mig på egen hand, jag behöver inte en sexpartner alla dagar i veckan.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 6 januari 2014 00:36

Vi närmar oss den där härliga dagen på året, dagen sveriges värsta förbrytare avlivades likt en rabiessmittad hund. Jag talar naturligtvis om Olof Palme, mannen som störtade Sverige in i mångkulturen med uppbackning från sina själsfränder i det röda, röda Sovjetunionen.


En fest som kommer att samla gräddan av landets dissidenter kan inte börja planeras tidigt nog. Vi hoppas få höra tal av Anton från Karlstad, Jerker från Katrineholm, herr X (numera avskriven som gärningsman) och Hervor från Märsta. Alla kommer att vara där.


För att ha råd med smörgåstårta och kaffe med punsch till alla krävs det att alla bidrar. Varför inte slänga in 20 spänn på vårt konto? En sann regimkritiker kan inte bara skörda frukterna av kamraters hårda slit, hon/han måste bidraga med något, hur futtigt det än må vara.


Dra gummisnodden från börsen och hoppa på tuff-tuff-tåget mot framgång och MAKT! Se till att visa din avsky mot klassförrädaren, folkförrädaren och landsförrädaren Palme. Hans dödsdag är en ljuv stund att vårda ömt i minnet.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards