Alla inlägg den 24 mars 2018

Av Fester Bestertester - 24 mars 2018 21:07

Tittade lite på fotbollen där Sverige mötte Chile. Det blev stryk, precis som jag trodde. De chilenska bergsmänniskorna är rätt duktiga på att kicka boll och blev för svåra för våra gossar ikväll.


Landslaget består av medelmåttor, hur kunde man ens ta sig till VM? Spelare som Ralf Edström eller Björn Nordqvist kan man bara drömma om, nu heter "stjärnorna" Toivonen och Berg. Laget är marginellt bättre än t ex Gibraltars.


Eländet tar inte slut där, det surras om att superegoisten Zlatan Ibrakovic är på väg tillbaka till blågult. För Guds skull nej! Visst har han en del boll i sig, men någon världsspelare är han inte, i Manchester United gjorde han ingen glad. Han är på fotbollens bakgård i plojlaget LA Galaxy, låt honom stanna där.


Allvaret börjar i juni med match mot Södra Korea. Koreaner, koreaner, koreaner. Man är garanterad tre matcher och mer lär det inte bli. Jag har ett reservlag jag hejar på (tack vare mitt utländska ursprung), jag får väl hoppas på dem, för Sverige kommer att kamma noll.


Landslaget behöver en ledare av Uday Husseins kaliber, han tvekade inte att straffa spelarna när de skämt ut landet. De svenska gossarna gör självmål, sedan går de på Cafe Opera och raggar.


Det spelades bättre fotboll på Tore Kellers tid, det torde vara oomtvistat. Med ett manskap som med nöd och näppe överglänser Grunden Bois går allt åt skogen. Endast en dåre på Sverige tror.

Av Fester Bestertester - 24 mars 2018 18:50

Jag tog mig en cigarett på ett hemligt ställe igår. Vips, så fann jag mig omringad av tre afrikaner, tro't eller ej. De tjoade och levde om, de bejakade sin sanna läggning. Den sorglösa, den livliga.


Jag vill ha ordning och reda och leva i ett etniskt homogent samhälle, precis det Sverige jag växte upp i. I Sverige ska svensk kultur råda, inget annat. Tyvärr har ett utdraget folkmord satts igång och den dumma svensken fattar ingenting, alternativt applåderar galenskapen.


Tre afrikaner inom en armlängds avstånd, tre tusen till ett stenkast bort. Man kanske skulle boka en enkel biljett till Svalbard.

Av Fester Bestertester - 24 mars 2018 18:25

Tja! Snart drar jag iväg, jag ska festa med några chilenare i en lokal de har. Bland annat kommer Wladimir att vara där, han är asschysst. Inga stela svenskar, bara trevliga sydamerikaner. Man kan köpa öl där, det ska jag göra. Stället heter nåt med Victor, kommer inte ihåg resten. Senare på kvällen blir det kanske puben God vän, jag får se. Chilenare gillar jag, har fått nog av svenskar.


MVH/Ronny

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards