Alla inlägg under januari 2011

Av Fester Bestertester - 16 januari 2011 20:20

AKA välkomnar Dig i våra led. Vi är en brokig skara, med medlemmar tidigare aktiva i EAP, Nordemokraterna och saliga BSS. Vi har fått nog. Slut med utsugning, slut med profit och slut med översitteri. You can flog a dead horse, but to what avail?


Vi har även äran att ha desillutionerade fd kommunister i vår kader. Med andra ord så är hela det politiska spektrat representerat hos oss. Förutom de som bekänner sig till benknotornas parti (Morderaterna).


Förstatliga bankerna. Återinför postkontoren. Ta hem våra knektar från Afghanistan. Tillåt ingen privat sjukvård, eller privata skolor. En solid grund att stå på behöver alla länder och Sverige bör gå i bräschen.


För hundra år sedan hade man inte höjt på ögonbrynen över vår födelse, men idag väcker det skräck och avsky. Nåja, låt dem hata oss, de är dem som kommer att pryda våra lyktstolpar efter revolutionen. Låt repfabrikerna jobba treskift. Vi har rätten på vår sida. AKA är vägen framåt.

Av Fester Bestertester - 15 januari 2011 22:29

Pratade med vården imorse. Fick en karta Xanor för nerverna. Dock känner jag att jag krashar. Med eller utan meds... Jag får impulser att skada och döda folk jag stöter ihop med på stan, eller varför inte hororna i kommunfullmäktige? I´m a lean, mean killing machine.Jag tar chansen. Jag publicerar detta, with or without snooping coppers. Sorry fi mixing languages, I can´t rå för det. Especially now, in my dire mood.Jag ska lämna mitt avtryck i denna sjuka värld. Våld blir min arena. Mina offer ska bli många och min gärning aldrig glömd. X rules supreme.http://www.youtube.com/watch?v=hnzHtm1jhL4&translated=1

Av Fester Bestertester - 15 januari 2011 13:53

UFO-Motala inbjuder er till en spännande kurs i duvmatning.

Vi lär oss bryta bröd i lämplig storlek och kasta utan att träffa duvorna i huvudet. Vi tränar in duvornas läten, huvudrörelser och stirrande blick för att smälta in och våga oss gå närmare. Öva gärna hemma framför spegeln. Du lär dig locka duvan att äta direkt ur handen. Eget bröd medtages.

Av Fester Bestertester - 15 januari 2011 00:33

Detta är en desperat herr X. Jag har knaprat tabletter (Oxascand, Cipralex och Leponex) hela dagen och även druckit Theralen (usch, vad illa det smakar). Inget biter på min ångest, inget lindrar min oro. Jo, föresten, har sett lite på TV, men mer är det inte.


Jag har ju nummret till psykiatrins jourmottagning, men vet inte vad jag ska säga. Vad ska dem kunna hjälpa mig med? Mer sockerpiller? Jag har s-tankar (som det så fint heter på "psykiatriska"). Med andra ord vill jag blåsa skallen av mig med ett schysst vapen.


Mina positiva symptom är tillbaka med full kraft. Förbannade röster som inte låter mig vara ifred. Paranoia och annat jox också. Snart orkar jag inte mer. Inte törs jag gå ut, heller. Promenader hjälper och ökar välbefinnandet, men så här dags en fredag? Nej, jag har ingen lust att bli rånad och misshandlad.


Nu travar jag runt i min lilla tvåa och röker alldeles för mycket. Vill så gärna ringa vården, prata med någon som förstår, fast jag är för stolt (dum) för att göra det. Det enda jag kan göra är att överdosera mina mediciner. Då får man sova i alla fall, fast man kanske inte vaknar mer. Den risken kan jag ta.


This is X signing off

Av Fester Bestertester - 14 januari 2011 21:24

Det här börjar bli tjatigt. Har tidigare medvetet dragit ned på drickandet, men nu har det ekonomiska orsaker. Allt jag fått i mig idag är tre öl. Tre! Det är ju skandal. Det är fredagkväll och jag är inte väck. Dock ska jag panta lite burk i morgon, en sopsäck full och det brukar ge runt sjuttio pix, så några härliga öl har jag råd med. Dock räcker det inte till söndag.


Den 19:e får jag pengar från FK, men det är ju några dagar dit. Får dra ned på maten, äta typ pasta och ketchup, eller bara en stor laddning ris. Det går att överleva på, fast särskilt gott är det ju inte. Jag måste prioritera. Ölen kommer först.

Av Fester Bestertester - 14 januari 2011 19:15

Tomt i plånboken och inga pengar än på ett tag. Vad göra? Jo, två av oss i UFO-Norrköping beslutade oss för att titta på film. Det blev två schyssta rullar. Den första var en rysare, kallad Autopsy (Bårhuset på svenska). Ett gäng ungdomar som kommer till ett mystiskt och nästan helt öde sjukhus. En efter en försvinner de, offer för sjuka sinnen. Klart godkänd. Nästa film hette "Moon" och handlar om en ensam man på en månbas. Eller är han inte ensam..? Helt okej film, faktiskt.


Då helgen upplevs som lång utan rusdrycker har vi bestämt att träffas även på lördag. På med TV:n och slå ihjäl ett par timmar. Det är modellen.

Av Fester Bestertester - 14 januari 2011 00:14

If you hate the Glasgow Celtic, clap your hands

If you hate the Glasgow Celtic, clap your hands

If you hate the Glasgow Celtic, hate the Glasgow Celtic

If you hate the Glasgow Celtic, clap your hands!

R A N G E R S ! ! ! Ready!

Av Fester Bestertester - 13 januari 2011 23:01

Hej alla. Jag har fått problem. Det är så att TV:n pratar till och om mig. Jättejobbigt. Jag får hela tiden impulser och order och måste verkligen uppbåda all kraft för att inte göra som den säger. Det var ett reportage från nåt u-land, men hela tiden fick jag sublima budskap om något helt annat. TV-presentatörerna kör även med telepati. Jag har haft funderingar på att slå sönder TV:n. Kanske kunde ge mig lite lugn och ro. Detta är jättejobbigt.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards