Alla inlägg under oktober 2011

Av Fester Bestertester - 28 oktober 2011 01:14

Jag gillar inte bara att porrsurfa, jag spanar gärna in kvinnor på stan med hungrig blick. Jag har dock inget kroppsideal, jag kan få erektion av både smala och runda kvinnor, de med stora bröst och de med små. Det beror vilket humör jag är på.


Kläderna då, kanske ni undrar? Oftast föredrar jag kjol, detta negligerade plagg. Ser jag en kvinna klädd i detta fantiserar jag om mina händer som rör sig längs låren och tar ett grabbatag i hennes stjärt. Väldigt smidigt när man snabbt vill nå vaginan.


Fast visst kan mannens plagg långbyxan sitta fint även på en kvinna. Jag tänker främst på hur stussen framträder tydligt och hur man ibland kan se konturerna av trosan. Böjer hon sig sedan framåt är lyckan total.


Att se en kvinna iklädd så kallat raffset (jag har faktiskt sett ett par damer halvnakna) är inget jag tänder på direkt. Jag föredrar konventionella underkläder med rejäl bh och väl tilltagna trosor. String är inget för mig, med andra ord. De yppiga formerna räcker för mig. Sedan måste det vara rejält obehagligt med en remsa emellan skinkorna, eller?


En kvinna bör se bekväm ut i det hon bär upp och utstråla harmoni och välbehag, det är sexigt för mig. Hårdsminkade slynor i tights och urringade "toppar" lämnar min penis hopkrympt. Elegant klädsel och klass triggar mina lustar.

Av Fester Bestertester - 28 oktober 2011 00:02

Konstigt nog verkar Petru Racu och IFK Norrköping gå skilda vägar. Racu har alltid varit en kämpe och borde enligt mig platsa nästa säsong också. Det ligger något annat bakom detta beslut. Kan det vara så att han är agent för Interzone och IFK hotats att göra sig av med honom? Förmodligen. Vi som kämpar för det goda är konstant förföljda. Dock ska det mycket till för att knäcka oss, jag tror jag talar för alla "anställda" när jag säger det. Var hamnar herr Racu nu? Orkar han ens spela vidare? Så många frågor, så få svar.

Av Fester Bestertester - 26 oktober 2011 23:56

Vilket skämt datorkursen jag går är. En elev frågade hur man fick fram "snabel-a", det är på den nivån det ligger. Jag ägnade tiden åt att surfa på nätet, man lär sig inget ändå. Tror bestämt jag ska börja skolka.

Av Fester Bestertester - 25 oktober 2011 23:48

Då var det dags för ännu ett läkarbesök. Jag fick till och med betala för skiten, då mitt frikort gått ut. Jag släpade mig dit, trots att jag helst skulle ha velat ligga kvar i sängen.


Ett par minuter efter utsatt tid fick jag så komma in. En pepparkaksbrun färsking till läkare stod framför mig och jag himlade med ögonen. Skulle jag ta honom på allvar, eller bara asgarva och gå därifrån? Jag valde det första.


Visst var "läkaren" en komplett idiot. Språkförbistringen var total och när han pratade uppfattade jag väl kanske vart femte ord. Hans synpunkter på mitt drickande gick dock fram, men jag viftade bort hans trams.


Denna kretin, vi kan kalla honom Mustafa, ville sätta in mig på injektioner. Nåja, försök bara. Jag behagade inte ens gå in i diskussion med honom. Han var lika besvärande som en fästing på pungen, det vill säga inte alls. Den är där en stund, sedan släpper den greppet. Tror han dock för ett ögonblick att jag tänker lyda lär han bli gruvligt besviken. Läkare är pajaser.

Av Fester Bestertester - 25 oktober 2011 04:00

Smält smör och olja i en stekpanna

Tillsätt två deciliter ströbröd och stek tills den fått en fin yta

Klicka i majonäs efter eget tycke och smak

Tärna falukorv och släng ned den i pannan

Avsluta med en skvätt soja


Denna rätt är både god, mättande och billig.

Av Fester Bestertester - 25 oktober 2011 02:48

Tjena! Jag hittade en ny sida när jag porrsurfade förut. Den hette "Magic Tess' mysteries", eller något liknande. Det var framförallt en kvinna som förekom på bilderna och hon var riktigt sexig. Hon körde mest med en dildo, men hade även tjejsex. Jag kollade i shoppen och där fanns en del att beställa: handklovar, lösvaginor och filmer. Jag fastnade för något annat, nämligen hennes använda trosor av tangamodell. De kostade endast 350 kronor och är garanterat indränkta av hennes safter. Jag slet fram kontokortet och nu sitter jag här och väntar min vara. Tror bestämt jag ska ha dem på kudden när jag sover.

Av Fester Bestertester - 24 oktober 2011 01:31

Ännu en helg kan läggas till handlingarna. Den har varit toppen på alla sätt, med lördagens fest som höjdpunkt. Alla mina vänner har träffats och jag kan garantera att samtliga blev jättefulla. Vissa av oss besökte en nattklubb och ingen nekades tillträde, eller blev utkastad, en stor seger. Det är väl lika bra att börja ladda för nästa helg. Då kör vi ett varv till.

Av Fester Bestertester - 23 oktober 2011 22:12

Idag minns vi Kurt Daluege, född sent 1800-tal och mördad på dagen 65 år sedan. Rangen han uppbar var den ovanliga Oberstgruppenführer.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards