Alla inlägg den 1 maj 2012

Av Fester Bestertester - 1 maj 2012 20:03

Fränder, jag är mycket upprörd. Jag var på byn tidigare idag och hamnade mitt i ett torgmöte med socialdemokraterna. Det var det vanliga pladdret, trodde jag, men helt plötsligt häpnade jag.


Det rörde sig om en särdeles illasinnad företrädare för detta djävulska parti och han pratade i kod. Det var attacker mot mig som person och rena hotelser. Hela tiden höll han fasaden uppe, så ingen utom jag förstod innehållet.


Jag blev så upprörd att jag slängde påsen med två prima prinsessbakelser på marken och stampade på den. Despoter klarar sig alltid, tycks det, medan vi vanliga medborgare jagas med blåslampa. Nåja, på måndag morgon är det jag som går till polisen. Sossarnas offensiv mot mig måste få ett stopp. Det har gått så långt att jag till och med planerar en insändare.


Arg Motalabo

Av Fester Bestertester - 1 maj 2012 17:35

Asså, nu demon strerar nassarna. Ja och Hassan var där o såg skiten. Dom vill gasa min pojk vän. Ingen av nassarna var snygg. Jag blir så för bannad, E-tuna är min stad, min och Hassans. Nassarna kan åka hem till mamma. De är hjärn skadade. Hitler är död och det borde dom också vara. Fy fan!

Av Fester Bestertester - 1 maj 2012 15:29

Har nyss kommit hem efter en mycket lyckad demonstration. Det var Kommunistiska Partiet och vi tågade på stadens huvudgata ackompanjerade av kraftiga slagord. Vilken härlig syn, alla dessa röda fanor i vinden. Vi var runt 300 deltagare, med andra ord fler än förra året. Sedan bjöds det på tal av företrädare. Jag rycktes med i stämningen och skanderade "leve Stalin" utan att kunna sluta. Nu njuter jag av en kopp te (rött, förstås) efter en lyckad dag. Kanske börjar revolutionen i Norrköping.

Av Fester Bestertester - 1 maj 2012 11:04

I Norrköping är det tradition att jänkare åker genom staden i samlad trupp, så medelsvensson kan dregla lite och drömma sig bort. Naturligtvis är Käftsmällen representerade. Det är Hasse som kommer att färdas i en Cheva och med sig kommer han att ha en påse starkvaror, redo att hällas på polisen. Sedan blir det fest på Motorgården för alla raggare. Varför inte dyka upp längs färdvägen och vinka till vår trogna medarbetare? Hasse håller fanan högt.

Av Fester Bestertester - 1 maj 2012 01:00

Slöddret från Trafford gick poänglösa mot rivalerna City på måndagskvällen och jag applåderar. Jag är ingen vän av vare sig de två lagen eller deras efterblivna del av det likaledes efterblivna England. Dock är det alltid skoj att se ett "storlag" gå på en mina. Nej, jag har inget favoritlag i inavlade Englands liga. Alla lag är smuts, men speciellt Tottenham Hotspur, Manchester Divided och Sunderland. Hoppas även att Bob Lindeman... f'låt, Roy Hodgson, drar med sig landet i en avgrund. Att vara anglofil är lika illa som att vara pedofil.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards