Alla inlägg under mars 2013

Av Fester Bestertester - 8 mars 2013 14:57

Idag är det internationella kvinnodagen och det firar vi på bloggen. Jag drömmer mig bort till stora bröst, klotrunda stjärtar och slaskiga underliv. Kvinnor kan verkligen vara härliga, men tyvärr finns det alldeles för många obehagliga kärringar. Fast visst kan man hålla för ögonen när man till exempel är på stan och bara flukta på snyggingar. Jag tänker dra mitt strå till stacken och uppmärksamma alla tjusiga donnor jag råkar på. Förvänta er en vissling om ni faller mig på läppen. Puss, puss, alla galanta damer.

Av Fester Bestertester - 6 mars 2013 18:52

Vad härligt att Manchester United slogs ur Champions League igår, jag grät glädjetårar. Förlusten var väntad, men inte desto mindre härlig. Snart är det nästa lag från de brittiska öarnas tur att få stryk, då överskattade Celtic möter Juventus. Ska vi säga 3-0 till italienarna? Jag räknar med firande ikväll och ölen ligger på kylning.

Av Fester Bestertester - 5 mars 2013 21:32

Norge har fått en världsmästare i ortodox skidstils-VM i Mongoliet. Det är Joar Fleksnes som avverkade de tre milen lekande lätt och ledde från start till mål. Han hann till och med med en kisspaus utan att tappa ledningen och gratulerades av statsminister Jostein Holmenkollen via sms. Är det vintersport kan ni ge er på att fjällaporna i väster ligger i topp. Det måste ha att göra med den eviga fiskdiet de går på, vad annars skulle det vara? "Det aer mye daejligt, inte sant"? Heja Norge, landet som elsker rutten torsk.

Av Fester Bestertester - 5 mars 2013 01:07

Något oerhört har inträffat idag, jag har endast druckit sex folköl. Kvällen har varit plågsam, men jag har gett mig fan på att klara mig på min minimala ranson. Tänk vad härligt det ska bli på tisdagskvällen, då ska jag se till att ha kylen laddad med starkare doningar. Nu ska jag sova bort resten av natten, så slipper jag abstinensen. Detta ska jag klara.

Av Fester Bestertester - 3 mars 2013 14:35

Så har man råkat ut för en otrevlig incident, min lilla fru mopsade upp sig mot mig och höjde rösten. Mot mig! Jag tog henne ur djungeln och gav henne välfärd, så tackar hon mig på detta sätt. Jag viftade till med armen och råkade träffa henne på näsan, det tog udden av hennes nyfunna kaxighet. Jag är man, jag är vit. Ska det vara så svårt att visa respekt även för ett thai-luder? Jag hade tänkt utfodra henne idag, men nu får hon gå hungrig. Uppstudsigt beteende måste bestraffas. Jag är värd en foglig kvinna, ingen argbigga.

Av Fester Bestertester - 2 mars 2013 15:13

Klockan nio ikväll ska jag gå på bio med mamma och pappa. Nio en lördagkväll, gissa i vilket skick jag befinner mig i då. Nedsupet tillstånd! Jag har nyss kommit hem och dricker girigt mina öl. Än så länge är allt under kontroll, men flera timmar återstår innan filmen. Jag har all tid i världen att bli dyngrak. Jag får väl ringa föräldrarna imorrn o fråga om filmen var bra. Hick!

Av Fester Bestertester - 1 mars 2013 17:06

Jag postar flitigt på min facebook-sida och ett för er hemligt forum. Responsen? En sådan att man undrar om inte hela sveriges befolkning har blivit onda, galna, eller hjärntvättade av PK-lobbyisterna.


För bara några minuter sedan "beordrades" jag att sluta skriva negativa saker om Palme. Palme var ett svin och hans stjärtgosse till försvarare är av samma ursprung. Ondskan dog inte med Palme, där finns en hel radda grisar att taga av daga.


Jag talar inte med den flegmatiska massan, jag tarvar intellektuell näring. Hellre tre veckor i lägenheten i ensamhet än tre minuter med imbeciller. Man borde uppfinna en gas som avlivar IQ-dvärgar och annat slödder. "Klick, maximal dos"! I Sverige finns inte plats för dårar och patrask. Att avliva en stolle är inte mord, det är en naturlig handling för vårt folks bästa. Bort med skiten.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards