Alla inlägg under mars 2014

Av Fester Bestertester - 11 mars 2014 17:57

Det pågår en kraftig soleruption på stjärnan GL43140 i ett solsystem nära dig. Avhåll dig resa genom maskhål, warpdrift eller annat till denna del av universum tills det har lugnat ned sig.


Allt vi kan göra är att vänta och hålla tummarna att befolkningen i detta solsystem snart ska skonas från universums vredesutbrott. Den nämnda stjärnan borde kunna brinna stabilt i minst 100 000 år till, då kan livgivarens ynkliga liv färdas till andra solsystem i jakt på en beboelig planet. Det hoppas och tror i alla fall jag på.

Av Fester Bestertester - 11 mars 2014 17:17

Det var väl själva fa-an att folk inte kan göra rätt för sig. Här ställer jag upp och både köper och brygger kaffe, sedan kommer det gnidna jävlar och dricker gratis.


I vår fina lokal på Kråkstigen 4 har vi en bryggare och även en skål där man lägger en slant för kaffet. Jag räknade summan två gånger igår, både före och efter mötet vi hade.


Jag bryggde åtta koppar kaffe, men pengar hade endast inkommit för sex av dem. Nu har jag ilsknat till rejält och meddelar härmed att om bättring inte sker upphör kaffeserverandet i lokalen. Nån jävla ordning får det lov att vara.


MVH/Arg Motala-bo

Av Fester Bestertester - 10 mars 2014 20:22

Veckan har börjat fantastiskt bra, vi har fått inte en, inte två och inte tre nya medlemmar. Hela Kristiandstads EAP:avdelning har sällat sig till vårt månghövdade led.


Skåne är barriären mot Afrika och Mellanöstern, så att ha ideologiskt välskolade medlemmar där är synnerligen viktigt och nu har vi just det. Vår sydliga kader hatade Palme och andra röda löss medan du sög dig skinnflådd med nappen.


Vänta bara till valet 2018, då ska kvastarna gå och repen se förrädare dingla från dess ändar. Ju mer västeuropa besudlas, desto snarare kommer SOS (Samlingen för oberoende seloter) att komma i maktställning.


Hoppa på tåget medan tid finnes, annars återstår endast ett ynkligt "förlåt mig för min dumhet-uttryck" och andra förnedrande handlingar. Lita på att våra motståndare skola förnedras.


Regimen laddar för totalt krig och det ska de få. Vi är många och vi är starka. Våra fiender kan dock glädja sig med att komma till användning efter döden, då benmjöl är ett förträffligt gödsel. Kommer Du att vara vän eller fiende?


MVH/Herr ordförande

Av Fester Bestertester - 9 mars 2014 18:26

Ufologer runt om i Europa har enats om att införa en ny högstaklass för behörighet att ta del av information. Denna klass kommer att kallas Lucid all access. Första person i Sverige att uppnå denna rang är Sune Andersson, en pålitlig kämpe.


Där finns ett problem att information läcker, så det är på tiden att vi stramar upp organisationen och tätar de hål vi hittar. Vi hoppas och tror att sladdertackor slutar prata bredvid mun, vi sitter på eldfängt material och måste kunna lita på varandra.


Känslig information måste hållas inom ett minimum av människor, även om Du som läser detta är pålitlig ufolog med goda intentioner. Sparka inte bakut, fortsätt kämpa, så kanske även du föräras den högsta rangen. Det handlar om att rädda planeten, inte att vinna prestige.

Av Fester Bestertester - 9 mars 2014 15:54

Nu är den eländiga söndagen här, sista dagen innan verkstadsjobbet. Jag har bara fjorton öl hemma, men de kan kanske sätta guldkant på tillvaron hela dagen, bara jag inte dricker för fort.


Jag har partajat i dagarna två, men än är jag inte tillfredsställd. Levern ska ömma, då vet jag att jag gett allt. Nu får det bli en Bellman, en god och relativt billig öl. Ha det gott, nästan lika gott som mig.

Av Fester Bestertester - 8 mars 2014 22:37

Det är min tur att vara kanslivakt, som så många gånger förr. Medelsvensson och Svenne Blek festar säkert nu, men för en tvättäkta kämpe finns det bara ett läge: Full gas.


Det är en kittlande tanke att jag just nu har medkämpar som gör samma sak som jag, just kämpar och sliter för att UFO-frågan ska tas på allvar och vägrar backa ens en centimeter. Vägen tillbaka beträder jag ej igen, jag tar sikte på den oförstörda framtiden.


Närkontakt på Kolahalvön? Venusianska spaningsskepp i Holland? Inget undgår ufologernas vakande öga, vi är ständigt på tårna. Ta du din helgfylla, så gör jag och många med mig jobbet. Om framtidens hyllningar drömmer jag gärna, det är en sanndröm vilken jag rusar mot i överljudsfart. Klatu verada niktu.


MVH/Bosse

Av Fester Bestertester - 8 mars 2014 13:36

Det var verkligen livat igår, i alla fall fram till cirkus den tolfte ölen, sedan är alla minnen borta. Jag minns att jag jagade min nyckelknippa utan resultat, men värdparet hittade den. Sedan tafsade jag på en ful kvinna vid namn Veronika, trots att jag i nyktert tillstånd inte vill ha med henne att göra.


UFO-Norrköping gick "all in" som vanligt och jag höll fanan högt tills jag kollapsade i sängen. En snabbkoll visade att jag inga lemmar saknade, eller att jag brutit några ben. Därmed är jag redo för fest även under lördagen.


Är det fest så är det, varför hålla igen? Har jag mängder att dricka dricker jag mängder, det finns ingen botten. Låt socialdemokrater fjantdricka ett glas rött och prata strunt, jag klunkar i mig sprit och öl och pratar konspirationer. Jag är inbiten regimkritiker, fyllan förstärker bara mina goda drag. Nu kör jag hårt resten av helgen.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 7 mars 2014 16:02

Som vanligt kollade jag igenom text-TV när jag vaknade och läste om en grottmänniska som såg till att hans släkting, en tonårig flicka, mördades. Detta ärkesvin vill ha sitt livstidsstraff omvandlat till ett straff med tidsbegränsning.


Vad säger alla kommunistiska feministas om detta? Islam kröker man rygg inför och skäggmänniskor med koranen i våfflan gullas det med. Massinvandring är positivt, det finns inte något att klaga på.


Bered er på att underkuvas av islam, att skickas tillbaka till den mörka medeltiden. Av någon pervers anledning tilltalar detta det röda slöddret, kommunister i folkmun.


Kommunismen förbjuder religion, men vad händer när muslimerna är i majoritet i Sverige? Då får alla som inte skjuter upp rumpan i vädret tre gånger om dagen och prisar Allah "en koola på pannan".


Jag må vara hjärntvättad av massiv antivit propaganda, men elden kan åter flamma upp i min kropp och i mitt sinne. Jag säger ett bestämt nej till folkmord på den vita människan i dess hemländer. Ett bestämt nej till att öppna grinden för muslimska jihad-krigare. Ett bestämt nej till allt vad kommunism och statsförgörande politik innebär. Mångkultur är en feberfantasi, den starkaste vinner och trampar ned förloraren i dyn.


Du har läst en text från SFKO

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards