Alla inlägg den 28 april 2014

Av Fester Bestertester - 28 april 2014 18:07

Nils-Erik har ju gjort som jag och köpt en lydig liten fru för sköna stunder, sällskap och städning. Nils-Erik är en modern make och har gett sin fru nyckel till huset (det tog några år innan hon fick den glädjen). Nu kan hon svassa runt på byn och beskåda och beskådas. Sicken liten snärta!


Jag har nyligen informerats om en fotboja, liknande den som vissa brottslingar har, men denna är så mycket mer avancerad. Befinner den sig på mer än 500 meter från basstationen piper det i båda ändar, både hos Nils-Erik och frugan.


Det får ju vara nån måtta på friheten. Frihet är ett fult ord som drar orden disciplin och kontroll i smutsen och alla som inte låter frun knulla runt är på grottstadiet. Så äro icke fallet!


Det talas om att nästa generation fotboja även ska ge ifrån sig elstötar och det blir ju alla tiders när den funktionen kommer. Då trycker, trycker, trycker jag på knappen, så kommer lilla fröken hem så fort hon kan.


Det är en evig balansgång att ha en gul fru. Låg stimuli gör henne vresig, hög sådan gör henne obstinat. Fast det var därför örfilen uppfanns. Behaga mig, sedan kan vi fundera på hur mycket frihet du vill ha och klarar av, lilla, lilla Phain.


MVH/Arg Motala-bo

Av Fester Bestertester - 28 april 2014 17:28

Patetiska socialdemokrater har snott åt sig första dagen i maj och gjort den till sin egen. Först nästlar de sig in i samhällskroppen, sedan förstör de densamma och slutligen störtar de landet i fördärvet. Inte nog med detta, de har mage att klaga och gnälla, vilket de ogenerat gör varje år.


Det är alltid lika roligt att se hur få stollar som sluter upp när trasorna virvla i luften och jämföra med när motorcyklarna och raggarbilarna kommer (en fin tradition i Norrköping). Sossarna lockar Röde Sture och några afrikaner, resten av oss kikar hellre på det jag nyss nämnde.


Ingen skribent här kommer att bevärdiga sossespektaklet med ens en arg blick, vi vårdar levern med några sköna återställare dagen efter Valborgsmässo-firandet. Valborg, det är en riktig tradition, det. Då super svensken så som det gjorts i otaliga generationer. Fylla eller politik? Vad tror du?

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards