Alla inlägg den 5 april 2016

Av Fester Bestertester - 5 april 2016 19:42

RFSL arbetar internationellt, man kan via dem beställa gossar på nätet för en billig penning. Jag bokade en viss Preben från Danmark och betalade endast en hundring till förbundet. Preben kommer att dyka upp på min tröskel om ca en vecka.


Vi homosar har ju en glupande sexaptit och den måste vi få utlopp för. Jag får det hellre i hemmets lugna vrå än att ställa mig på stan och tokrunka.


Tack RFSL för att ni ligger i framkant vad gäller ny raggningsteknik. Tack för era humana priser. Är du bög måste du titta närmare på RFSL:s nya tjänst, det kan vara en jackpot för dig.

Av Fester Bestertester - 5 april 2016 18:24

Jag kissade inte i byxorna igår hemma hos Bosse Rulltårta, det var fläckar från vanligt vatten på mina byxor. Jag vreed på kranen och först hände inget, sedan kom det en kaskad vatten, vilken studsade från handfatet till mina byxor.


Vuxenblöjor har jag burit, men det var länge sedan och jag har i nuläget inget behov av dem, det var inte urinfläckar ni såg, det var bara vanligt vatten.


Ve den som fortsätter att sprida illasinnade rykten om mig, en annan kan hålla tätt när nöden kräver. Detta även om jag är vrålfull, vilket jag var igår. Jag skriver dessa rader och hoppas att det ska räcka för att förklara det inträffade. Jag kan hålla tätt, fattas bara.

Av Fester Bestertester - 5 april 2016 18:07

Har inga vita dagar längre och röker på som aldrig förr. Varför bry sig, mitt liv är nog inne på sluttampen i alla fall.. Just nu dricker jag whisky och är inte vrålfull, men lite lullig börjar jag bli. Vidare har det blivit alldeles för många cigg, men det skiter jag i.


Jag tog kampen mot demonerna och är på väg att förlora den. Nåja, jag försökte i alla fall. Nu har jag en fimp att röka upp, sedan glider jag in i en hastigt planerad fylla. Jag trivs bäst när jag bejakar mina lustar.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards