Alla inlägg under november 2017

Av Fester Bestertester - 21 november 2017 18:17

Skitmedia har dragit igång ett drev mot den svenska mannen, joxet kallas metoo el nåt sånt. Alla vet att skitfolk från Långtbortistan får vrålstånd av naken hud och gärna våldtar och skändar stackars Greta Svensson och hennes medsystrar. Det ligger i undermänniskans natur att följa sina nycker och göra som man behagar utan hänsyn till lag eller offer. Skithögarna i riksdagen må vara folkförrädare, men helt dumma i huvudet är de inte, de är främst onda. Därför försöker de flytta fokus från våldtäktsmaskiner från de mörkaste avkrokarna av vår jord och istället lämpa över skulden på den svenska mannen.


Drygt 300 folkförrädare nöter byxbaken på riksdagens bekväma stolar och alla utan undantag är slödder, slödder, slödder. De importerar gladeligen varelser med unken kvinnosyn från varhelst de kan, de vill anställa folkmord på svensken och samtidigt tjäna en slant på det. Om det inte är lands-/folkförräderi så vet jag inte vad som skulle vara det.


Visst händer det att en nordbo begår sexualbrott och det är avskyvärt, men de flesta lagförs och får sitt straff. Idag gruppvåldtas vita kvinnor slentrianmässigt och gärningsmännen bjuds på kaffe och kanelbulle av grisen (somliga kallar dem snuten), sedan händer inget mer. Att ge en afrikan eller arab fängerlse är ju skändligt och de första stapplande stegen till magisk gasning av 600 miljoner individer.


Reptilhjärnan styr medel-muhammed och kommer för alltid att göra så. Kom gärna dragandes med din feminism, jävla PK-luder, så får du snart se vad rasfrämlingarna tycker om din kommunistiska idé. Det blir en örfil och ett analt samlag utan samtycke.


Feminism är ett judiskt/kommunistiskt ord och syftar till att göra folk till en grå massa utan åtskillnad. Det finns inga nationer, det finns inga folkslag, det finns inga kön. Stalin får erektion, en andra revolution står för dörren.


Gör förstklassiga kastrater av varenda främling och använd gärna en extra rostig sax vid utförandet. Låt Ahmed och hans inavlade släkt penetrera kameler i sitt sandiga helvete, i höga nord har ni inget att göra.


Bort med tassarna, era jävla stenåldersmänniskor. Svensken är i regel dum och såsig, men kanske kan raseriet åter väckas till liv. Om detta drömmer jag. Revolution!


Fette Beute/SFKO

Av Fester Bestertester - 20 november 2017 19:43

Jag håller på att handskriva lappar med spännande inofrmation, tar bl a upp Calle A (krigsmaterielinspektören, ni vet) och mordet på honom, med mera, med mera. Jag kommer minst att skriva 20 ark och kommer att dela ut dem inatt. Stadsdelen Smedby blir den som kommer att täckas. Jag har upplyst befolkningen regelbundet de senaste åren och kommer att fortsätta ända tills Säpo mördar mig. Mitt parti är SOS, gör det även till ditt.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 19 november 2017 19:38

Jaha, som vanligt fräste helgen förbi och snart är det dags för kudden. Jag fick två rejäla fyllor och nu varvar jag ned med lite whisky och öl såhär på söndagkvällen. Det är dags att jobba kommande vecka, hur mycket det än tar emot. Jag kommer inte att gå torr, jag tar med mig pluntan till jobbet på måndag och senare i veckan tänker jag ha med mig ett kvarter whisky i innerfickan. Det blir inget knas ikväll, jag kommer endast att bli salongsberusad, men det kan räcka efter en fin fredag och lördag. Om fem dagar är det dags att åter berusa sig, det ska jag klara. Nä, nu ska jag ta mig en klunk whisky, vi hörs!

Av Fester Bestertester - 18 november 2017 11:46

Jag är hemma efter ett besök på systembolaget. Det kom lite regn, så jag skippade parkbänken idag. Det blev direkt hem och nu smakar jag lite öl i mitt vardagsrum. Kompisarna jag väntade på öppningsdags med skulle till Hörsalsparken, jag hoppas de får det trevligt. Själv berusar jag mig på hemmaplan, det är ju garanterat snutfritt. Hej, hej.

Av Fester Bestertester - 14 november 2017 16:58

Som alla höstar de senaste åren är det nu dags för spektaklet psykiatriska veckan. Gaggiga företrädare för vården pladdrar på och sprider sin dynga till de sinnesslöa vrak som av någon lustifik anledning dyker upp i lokalerna.


Mitt stamlokus Mötesplats Asken har öppet hus och jag ska faktiskt gå dit, men det är det billiga kaffet som lockar, inte de jippon som anordnas.


Läkare kan vem som helst bli, jag hade kunnat lyfta en fet lön och förskriva psykofarmaka på löpande band om jag så hade velat, men jag prioriterar ruset, det måste komma först.


Läkarna famlar i blindo, de har ingen aning om hur schizofreni uppstår eller hur den ska mildras. De hugger till med hästdoser Clozapine och hoppas på det bästa. Stollar!


Jag drar i mig några starköl och beger mig till Asken, lite underhållning är aldrig fel. Läkare av Leonardo Contis kaliber står ej att finna längre, vem fan behagar ta del av vad en osnuten läkarklant har att rapa upp? Lappri!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 14 november 2017 16:25

Träffade mina vänner tidigare idag och det blev ett gemensamt rus. Jag gick till Stortorget, där hänger ofta mina vänner och det tog inte lång tid innan Finske Mannen dök upp på sin cykel. Han hade en öl i innerfickan, vilken han drack liderligt. Själv hade jag bara två folköl på mig, men det fick duga för stunden. Vi begav oss snart till systembolaget och där träffade vi Skäggige Mannen, en annan gammal bekant. Varken han eller Finske Mannen får gå in i själva butiken, så de får be personalen hämta drickat till dem. Smidigt!


När vi kom ut kom Leifa gåendes. Han hade inte hunnit med att gå till soc, så han fick några klunkar ur min ena öl, han måste ju ha lite i sig för att kunna fungera. Alla fyra gick till Hörsalsparken, klassisk mark för stadens törstiga. Snuten höll sig borta, så vi festade loss ostört. Vi drog historier för varandra och njöt av vår byxvarma dryck, precis som det ska vara.


Mitt andra besök på systembolaget blev allt annat än lyckat, jag blev nekad att handla, men Skägigge Mannen fixade biffen, han köpte ut några Norrlands guld dynamit åt mig och han fick en tia för besväret.


Det blev en sittning till i Hörsalsparken, sedan gick jag hemåt i en takt och med en stil om Den vajande majskolven skulle varit avundsjuk på. Nu är jag snart torrlagd, har bara fem öl kvar, men jag däckar förmodligen tidigt, det frestar på att hålla igång som jag gör.


Jag blir hemma på onsdag också, så jag räknar med en toppendag även då. Skitig verkstad versus gisten parkbänk? Parkbänk såklart. Hepp!

Av Fester Bestertester - 14 november 2017 08:47

Det blev en kort arbetsvecka, bara jobba måndag. Jag tippade i mig en hel del öl igår, det var ju fotboll på TV, så att gå till verkstaden idag var uteslutet. Det blev ett telefonsamtal med chefen och jag använde ynkliga rösten. Han tjatade på mig och sa att min närvaro var dålig, men jag är inte skapad att jobba 40 timmar i veckan. Nu tar jag mig en frukostöl, så hänger jag på låset när systembolaget öppnar. Jobba kan jag göra nästa vecka.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 13 november 2017 17:33

Om några timmar möter Sverige Shitaly och då avgörs vilket lag som går till EM. Det blir väl Shitaly, sveriges manskap är en samling medelmåttor utan spets och finess. Fast visst kommer jag att titta på joxet, men i berusat skick, då blir allt så mycket bättre och roligare. Lycka till, gubbar, det kan ni behöva.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards