Alla inlägg under mars 2018

Av Fester Bestertester - 5 mars 2018 16:50

Det blev nästan fem timmar på Mötesplats Asken, en verksamhet för psykiskt sjuka i Norrköping. Jag dominerade som vanligt som den överintelligenta person jag är. Även normalbegåvade skiljer sig från mängden, då övriga besökare är att betrakta som sinnesslöa.


Att hitta någon att prata djupa saker med låter sig inte göras, jag snackade sport med några andra, det fick duga. Jag briljerade och nämnde dopade DDR-atleter som Heike Drechsler, Grit Breuer och Marita Koch. Jag har ju personlig erfarenhet av just DDR och kan allt som är värt att veta om "landet".


Jag hällde i mig kaffe, det blev minst sex koppar a fem kronor styck. Jäklar, vad kissnödig man blev. Så blev klockan tre och kaféet stängde. Resten av Asken har öppet till fyra, men vad ska jag där och göra? Jag vill ju barre ha billigt fika.


Dagen blev en skrattfest som vanligt. Folk med handikapp roar mig, oavsett om det är ryggskott eller schizofreni de lider av. Kalla mig gärna världsföraktare. Hi, hi!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 3 mars 2018 19:56

Tja! Nu festar jag o Bosse Rulltårta, vi dricker sånt där vin på tetra. Bosse blev så kissnödig att det kom i byxan, men han säger att fläcken är efter vatten när han skulle tvätta händerna. Jag vet nog hur det är.


Vi kommer att ta spårvagn till stans bästa krog God vän. Vi ska dricka öl och prata med tjejer, det ska bli kul. Jag är skyldig ägaren (Fikret) 130 spänn och förutom det har jag en femhundring i plånboken.


Tyvärr ville inte Hasse följa med, han ville visst inte bli frestad. Nåja, jag och Bosse klarar oss nog. Vi ska va på puben tills de stänger, sen ska jag ta en mosbricka nånstans. Det e party.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 2 mars 2018 19:06

Jag kopplar av med ett glas punsch och har min grammofon igång. Glada tongångar med artister som Teddy Leif och Tjotta Olsson. Jag erkänner, jag spelar även negerjazz på svenskt vis med Seymour Österwall. Kalla mig allätare.


Jag har haft lilla frugan uppe i huset, hon använde min dammsugningsmaskin i alla vrår, det behövdes. Dock blir hon påfrestande att ha i sin närhet, så nu slappar hon på sin sköna madrass i källaren.


Jag puffar vällustigt på en cigarett (ah, tänk på Anita Lindbloms fina visa med samma namn) och berusar mig så smått. Både hörsel- och smaksinnet får sitt kvantum, det kan ni lita på. Jag är en politisk frontsoldat i veckorna, när fredagen äntligen är här måste till och med jag få njuta och bli vederkvickt.


Den hårdnackade kampen mot socialdemokratin går på sparlåga i dagarna tre, på måndag kliver jag åter upp på befästningsvallen. Tills dess ska jag barre njuta.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 1 mars 2018 20:24

Nu är det snart dags för helg och den tar jag mig an nykter. Jag har börjat lösa korsord och gå promenader, det funkar som tidsfördriv. Känner mig bekväm med ett nyktert avslut på veckan, men visst saknar jag fortfarande ruset.


Jag har idag köpt två sexpack folköl, ett klent substitut för den äkta varan, men så ser min verklighet ut. Jag är van att ha en burk i handen och ta frekventa slurkar, det funkar med 3,5:or, faktiskt.


På lördag tänker jag hälsa på gänget, kommer att leta på de vanliga ställena med början i Hörsalsparken. De förundras över mitt nya nyktra jag, men försöker inte att få mig att dricka, det uppskattar jag.


Nu sveper jag en läsk, så är snart torsdagen avklarad. Inte en droppe starkt sedan åttonde januari...

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards