Alla inlägg den 16 mars 2020

Av Fester Bestertester - 16 mars 2020 17:53

Jag och min kompis Bosse Rulltårta tänkte svinga några bägare och detta på stadens bästa ställe God vän. Vi har båda flera hundra på fickan och ikväll ska de gå åt.


Inredningen på God vän må vara påver, men det är gästerna som skapar det mesta av atmosfären och den är synnerligen god på detta lokus.


Jag hoppas att Goran, Fikret, Ismedin, God vän-chilenarna och alla andra är där. Jag tar på mig finskjortan och äntrar spårvagnen till stadens hetaste uteställe. Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 16 mars 2020 16:52

En festlig sak inträffade när jag var nere för att tömma frugans bajshink. Jag trampade på något hårt och skrek i högan sky. Min stackars fot! Jag lyfte på den och tittade ned för att se vad jag trampat på. Hör och häpna, det var en tand. En gul och sliten liten sak som en gång satt i frugans mun.


Jag inspekterade frugans mun och vad lustig hon såg ut med en glugg i undre tandraden. Hon måste ha snavat och slagit i munnen. Vad ska hon upp att göra när hon har en så skön madrass att vila på?


Hon tjatade på mig: dentist, dentist, food, food och allt vad det var. Jag slog dövörat till, då frugan är en riktig liten kravmaskin.


Nu vilar hon likt en prinsessa på sin förstklassiga madrass. Hon är en tand fattigare, men hela munnen är ju full av dem, så det kan kvitta. Bara jag slipper trampa på dem. Stackars mig och min fot.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 16 mars 2020 01:45

Nu är jag vaken och pigg efter en god natts sömn. Jag passade på att gå ned till frugan och fylla på hennes matskål med krispiga Friskies. Hon hade ätit upp alla, så med den rejäla påfyllning hon fick står hon sig i dagarna två.


Själv har jag hällt upp ett glas punsch och tänt en liten cigarill. Jag vilar i finfåtöljen med lite gott som det anstår en storfräsare.


En lugn dag väntar, förutom ett besök hos speceristen och eventuell rastning av lilla frugan. Hon har latat sig på sin madrass nere i källaren i flera dagar. Det är bra för hennes yttre att få lite sol och få träna de gropiga låren.


Nu ska jag sätta på en skiva med Glenn Miller och greppa flaskan så hörs vi en annan dag. Ha det bra.


MVH/Vän av ordning

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards