Alla inlägg under november 2014

Av Fester Bestertester - 15 november 2014 11:54

Jisses, vilken fredag det blev. Jag körde hårt tillsammans med två UFO-vänner och märkte att jag var för full, jag hängde inte med i snacket. Jag greppade min sista öl och gick därifrån, med siktet inställt på sängen. Promenaden tog mig längs gatan där en arbetskamrat bor, jag kallar honom arbetskamrat trots att det endast rör sig om en sysselsättning som ger fem kronor i timmen.


Naturligtvis befann han sig ute på gården och fick syn på mig och vi delade min öl, sedan tog vi hissen upp till honom. Där möttes jag av en sträng blick från snärtan som jobbade kväll och jag sa något i stil med: "Allt är lugnt, vi är arbetskamrater".


I hans lägenhet fanns en annan arbetskamrat och han bjöd på mer öl, jag som hade fått nog. Efter det falerar minnet, men jag vet att vi spelade Kiss på stereon och att jag testade volymen rejält.


Nåja, jag vaknade i alla fall i sängen utan sår och blåmärken, det får jag vara nöjd med. Att vara full är roligt, men jag blir det helst hemma på egen hand. Kvällen måste slätas över på måndag, kanske kan jag skylla på utomjordingar.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 14 november 2014 15:58

Jag kan stolt meddela att vår vän English Bob kommer att flyga till Sverige med avsikt att stärka banden länderna emellan. Han är mannen som fick lokaltidningen i Sheffield att skriva om misstänkt odjur i Lake Windermere, mönster i sädesfält i Yorkshire och det förträffliga UFO-arkiv som finns i staden. En riktig tungviktare, med andra ord.


Hans första stopp blir i Nyköping och den nystartade avdelningen där, sedan blir det E4:an söderut med Norrköping som mål. I skrivande stund pysslar Hasses Sirppa och Lennart K Lindström i köket, målet är att de ska svänga ihop en smörgåstårta. Bäddat/bakat för succé, som ni nog förstår.


En intensiv helg, precis som vi vill ha det. "Hej and wellcom to Sweden, my deer English Bob". Up and awayyy!


MVH/UFO-Norköping

Av Fester Bestertester - 13 november 2014 20:23

Hade en mycket ambitiös boendestödjare hos mig förut. Han putsar, han fejar, han plockar i ordning. Jag blir stressad av att se honom fara runt. Enligt schemat ska boendestödjaren stanna i en timma och det gjorde han. När någon annan person kommer till mig brukar jag bli av med denne efter halva tiden, det räcker för mig.


Jag slutade "jobbet" klockan tre och hade inte besöket förrän klockan sju, det innebar fyra gräsliga timmar utan spånken. Nu pustar jag ut efter att jag klarade av pärsen och jag gör det med en öl i handen. Kul att du kom, ännu roligare att du gick. Det skålar vi på.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 12 november 2014 12:26

Jätteroligt att ni skickade in era svar, men är det inte fusk att använda sökmotor för att få reda på svaret? Nåja, det spelar ingen roll, för vinnaren av täflingen och kalsongerna är vår egen Lennart K Lindström. Han ringde sen kväll och flåsade fram sitt svar under en hastig kåtattack. Jag väntar honom när som helst, då ska han få sitt pris. Ni stackare som ej vann får i alla fall en virtuell tumme upp i analöppningen. Bättre lycka nästa gång.

Av Fester Bestertester - 12 november 2014 12:14

Jag har nyss kommit hem efter ett möte med vården och som vanligt är jag arg. Läkaren sänkte mitt Clozapine igen, nu är jag nere på 400 mg om dagen och det är ju bra, men han kunde väl för fan ha diskuterat det med mig innan beslut. Sedan kom bomben, en regelrätt BLU82 i nyllet: Var tredje vecka ska jag få Haldol-injektion i skinkan. Var tredje vecka! Vad fan hände med en gång i månaden?


Vården är ett gäng slingriga ormar, de är direkt underställda Stefan Löfven, det står helt klart efter det katastrofala mötet. Jag har bara en utväg, det är att strunta i att dyka upp för sprutan.


Schizofreni är jobbigt att ha, lägger man sedan till övergrepp från psykiatrin blir det näst intill outhärdligt. Jag håller mig lugn till efter julen, sedan agerar jag som jag finner nödvändigt. Alla babblare i vita rockar kan dra någonstans.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 11 november 2014 18:01

Pensionärerna lobbar o myndigheterna lyssnar. Nu har panschisarna fräckheten att begära personal dygnet runt på alla äldreboenden i hela landet. Detta är en stor skandal och får bara inte bli sanning. Att ligga i sin egen avföring med bruten lårbenshals härdar, så har det alltid varit och kommer förhoppningsvis att åter vara. Vilka lyxlirare dagens pensionärer är.


Har du nån aning om hur många afrikaner (muslimer) och araber (muslimer) vi kan ta emot om vi nekade pensionärerna denna dekadenta lyx? Tusentals! Vi tar redan nu emot runt 100000 stackars flyktingar om året, det är här krutet måste läggas.


Öppna ditt hjärta som Reinfeldt sa och dra åt svångremmen ytterligare ett hack. Staten ska inte slösa en endaste krona på vare sig skolan, sjukvården, infrastrukturen eller pensionen. Låtom oss montera ned välfärdsstaten och öppna gränserna. Det är ju det alla politiker vill och de vet väl bäst... eller?


Du har läst en text av Wolgang von Oben, SFKO

Av Fester Bestertester - 11 november 2014 17:13

Vilken film kommer nedanstående text från? Tävla och vinn ett par Man basic-kalsonger från Dress man. (Obetydligt använda).


Listen, you fuckers, you screwheads. Here is a man who would not take it anymore. A man who stood up against the scum, the cunts, the dogs, the filth, the shit. Here is a man who stood up.

Av Fester Bestertester - 10 november 2014 22:13

Om knappt två timmar smäller det, då träffas delar ur UFO-Norrköping i området Klockaretorpet för att undersöka naturen bortom det. Det regnar, men en sådan struntsak stoppar oss inte. Regnkläder på är vad som gäller, dåligt väder stör oss inte det minsta.


Chansen att vi träffar på något främmande är god, två rapporter om UFO:n har inkommit från Klockaretorpet bara i år. Den mest spännande är en äldre mans vittnessmål om hur en farkost landade och förblev ståendes på marken en längre tid. Utomjordingarna dyker upp både här och där, nu ska vi fånga några på bild och det inatt.


MVH/UFO-Norrköping

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards