Alla inlägg den 7 februari 2014

Av Fester Bestertester - 7 februari 2014 16:23

Som radioamatör har jag hela världen till mitt förfogande. Jag bara greppar mikrofonen och ser vem jag får kontakt med. Den senaste tiden har jag haft livliga diskussioner med ryssar, detta missförstådda folk. Framför allt har jag utvecklat en vänskap med herr Ondrej Kosygin, en sund man från Jekaterinburg.


Han är glad och stolt över de olympiska spel som hålls i hans land och berättar att även fast kommunalskatten gått upp med 25 kopek betalar han med glädje, då syftet är gott.


Han står på Putins sida, inte bara generellt, utan även i de lite mer heta frågorna. Kommunister världen över har förfasats över rättegångarna mot den subversiva muskikgruppen "Pussy riot" och vår Ondrej har sin uppfattning klar. De är anarkistiska/kommunistiska provokatörer. En av slamporna i bandet bar under en rättegångsdag en tröja med texten "No pasaran", ett slagord vänsterextremister världen över använder. Detta upprör Ondrej.


Jag har ingen rysskräck, jag önskar detta storslagna land all lycka. Nu när kommunismen trampats ned i dyn där den hör hemma kommer ryssarna snart få se sitt land blomstra. Att ha medborgare som herr Kosygin skyndar på processen. Det väldiga landet i öst visar vägen.


MVH/Roland, internationell sekreterare

Av Fester Bestertester - 7 februari 2014 15:47

Det har blivit dags för UFO-Norrköping att släppa loss, att ta några glas. Flera av medlemmarna träffas hos en trogen kamrat i utkanterna av staden, resten kommer att roa sig på egen hand.


Kansliet kommer att vara bemannat fram till klockan 22, frågor, tips och synpunkter skickas efter det till UFO-Sveriges högkvarter.


Vi hoppas och tror att du har överseende med vår permis, man kan inte jobba jämt o ständigt. Fest ikväll, allvar imorgon.


MVH/UFO-Norrköping

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards