Alla inlägg den 10 februari 2014

Av Fester Bestertester - 10 februari 2014 18:47

Nu var det länge sedan jag rakade mig, det var 28:e oktober, så lita på att jag ser lustig ut. Skägget har vitnat de senaste åren, så när jag ser mig i spegeln får jag starka jultomtevibbar.


Nu är trimmern framplockad, men ett par öl har kommit ivägen för det som måste göras innan hela ansiktet är dolt av vassa borst.


Tänk om trimmern inte biter på allt skägg. Jag kanske får ta till saxen och då kan det bli en utdragen historia. Jag vill inte gå ut med tussar här och där i ansiktet, jag ser lustig ut som det är. Varför släppte jag ut skägget, varför kan jag åtminstone inte veckoraka mig? Jag hatar mitt jävla ansiktshår.

Av Fester Bestertester - 10 februari 2014 17:28

Det är väldigt mycket sport på TV och det uppskattar jag. Jag är främst intresserad av fotboll, men vintersporter är också skoj att titta på. OS pågår i Ryssland och lita på att Sverige har goda chanser att få med sig flera medaljer hem.


Idag har jag kikat på skidskytte, en märklig sport där deltagarna åker runt på skidor och pangar luftgevär. Undrar hur uppfinnaren av denna sport tänkte. Sedan har jag följt grenen kallad skidhoppning, där de tävlande försöker susa fram i luften så långt de kan.


En gren jag inte vet var den heter tycker jag kan beskrivas som boule på is, två lag vräker iväg stenar och försöker få dem så centralt i målområdet de kan. Faktiskt en smula under hållande.


Det jag ser fram emot mest är annars boxningen, en urgammal sport för riktiga karlar. Det blir att läsa TV:tablån, för den vill jag inte missa.


Vi får hålla våra blågula tummar för Per Elofsson, Anja Pärson, Ann-Charlotte Kalla och allt vad de heter. Allt som glimmar i Sotji är guld.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards