Alla inlägg under april 2016

Av Fester Bestertester - 13 april 2016 12:52

Jag har vait hemma hela veckan, jag sjukskrev mig i måndags. "Aj, aj, min rygg" blev orden till basen. Nu sitter jag lullig vid datorn och bara njuter.


40 timmars arbetsvecka är minst tio för mycket. Jag är i alla fall inte skapad att slava så länge i en skitig verkstad.


Jag behöver min spontanledighet, jag behöver varva ned lite extra ibland. Det gör jag nu och trivs förträffligt, så både torsdag och fredag blir jag hemma. Mitt alldeles egna vårlov.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 11 april 2016 20:52

Norrköping Dolphins är i SM-final efter att enkelt ha avfärdat Luleå på hemmaplan. Man vann komfortabelt med 191 mot 81 och ser ut att storma mot ett efterlängtat guld. Hatten av för er, korgbollare.

Av Fester Bestertester - 10 april 2016 16:50

Nu är det tyvärr söndag och sista dagen på helgen. Jag lägger i en spurt mot fyllan och hoppas på en skön tid fram tills måndag morgon.


Helgen har varit bra med lagom mycket fylla, så jag ska väl inte klaga.


Det blir till att kavla upp skjortärmarna och arbeta fem dagar, sedan är det helg igen. Fast det lutar åt en sjukskrivning. Vi får se hur jag gör.

Av Fester Bestertester - 8 april 2016 20:25

Det blev ett halvkilo blandfärs från speceriaffären och till det hade jag taco-krydda. Nu har jag mat i dagarna två och behöver inte slänga ut en endaste sekin på turkpizza. Hemlagat är godast sex gånger av fem.


Jag ska imorgon koka potatis för att ha i min egengjorda pyttipanna, den blir delikat och garanterat fri från råttsvansar. Endast slödder äter snabbmat.

Av Fester Bestertester - 8 april 2016 16:32

Jag sitter och väntar på att mitt boendestöd ska komma, så jag kan börja dricka någon gång. Dålig stil att komma en fredagkväll då man ju vill festa till det lite extra. Jag skulle ju kunna ta mig ett par öl, men väljer att inte göra det.


Om några timmar räknar jag med att vara berusad, jag kan vänta. Fast helst skulle jag vilja göra som Ronny, som i föregående inlägg skrev att han ska bli full med en gång. Tid finnes fortfarande att bli full denna dag.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 8 april 2016 15:50

Kork av är beordrad och jag lyder villigt. Kommer ikväll att bli svårt berusad, men är det fredag så är det. Jag har en nyinköpt flaska Famous grouse att lägga till ölen jag har i kylskåpet.


Jag ska supa bort mina bekymmer och dricka tills jag däckar, då har man inte tid att känna efter hur dåligt man egentligen mår och sömnen tar en varsamt i handen.


Jag släcker snart ned datorn, då jag inte vill göra bort mig på sociala medier på fyllan. Tack och hej från mig!


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 7 april 2016 18:49

Jag har sedan början på denna vecka återupptagit min fin-fina hobby natlagning. Idag blev det två fläskkkotletter, råstekt potatis, champinjoner och gurka. Det smakade mycket godare än vilken jävla turkpizza som helst.


Jag köpte en rejäl säck med potatis, så jag kan göra vad jag vill och lite till med min favoritråvara i köket. Jag ser framför mig en vitlöksdoftande potatisgratäng, eller ett fluffigt potatismos.


Abdullah, pizzabagare på närmaste haket från min lägenhet, får hitta en annan sponsor till sin BMW, jag lägger mitt krut på Hemköp och deras utmärkta utbud av fräscha råvaror. Hemlagat spelar i en helt annan division än multikulti-skulor till ursäkt för mat. Varför nöja sig med roadkill och råttsvansar, när man kan köpa riktig mat i närmaste butik? Sinnessjukdom, blir min gissning.

Av Fester Bestertester - 5 april 2016 19:42

RFSL arbetar internationellt, man kan via dem beställa gossar på nätet för en billig penning. Jag bokade en viss Preben från Danmark och betalade endast en hundring till förbundet. Preben kommer att dyka upp på min tröskel om ca en vecka.


Vi homosar har ju en glupande sexaptit och den måste vi få utlopp för. Jag får det hellre i hemmets lugna vrå än att ställa mig på stan och tokrunka.


Tack RFSL för att ni ligger i framkant vad gäller ny raggningsteknik. Tack för era humana priser. Är du bög måste du titta närmare på RFSL:s nya tjänst, det kan vara en jackpot för dig.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards