Alla inlägg den 7 april 2018

Av Fester Bestertester - 7 april 2018 22:52

Tidens melodi är att stuva in folk i städer, detta av oklar anledning. Jag bor själv i en stad och visst har det sina fördelar att ha nära till bland annat sillstryparen, men det negativa överväger.


Endast en bråkdel av min hemstads befolkning har ett existensberättigande, de flesta är hållningslösa fån, så att som idag gå ut för att njuta av vårsolen för med sig oönskad närkontakt med befolkningen mest hela tiden.


Vidare ses befolkningsökning som något positivt, städerna ska växa och det till varje pris. Jag blir inte lyckligare av att trängas med 150 000 trälar än med 140 000. Dårskap!


Själv trivs jag såklart bäst på landet, fjärran från ghetton, snabbmatsrestauranger och annat modernt. Jag har mångårig erfarenhet av lantlivet och bär med mig fina minnen än idag som medelålders.


Mormor och morfar var bönder, det var främst grisar de skötte om. Det var ett hårt men sunt slit varje dag. Jag var ofta på deras gård och hjälpte till, med det lilla jag kunde stå till tjänst med. Långa "arbetsdagar", men ack så givande. Arbeta sig svett för sig själv och sina närmaste, inte för att göda giriga fabrikörer.


Man behöver inte vara någon Walther Darré för att inse förträffligheten med jordbruk, gärna småskaligt sådant. Det här med att ansamla befolkningen i städer är ett modernt påhitt som gör människan rotlös och initiativlös. Man ska kryssa mellan betonghusen utan mål och mening, man ska endast vara en kugge i storfinansens enorma maskineri. Arbeta sina åtta timmar och sedan lägga lönen på snask, snabbmat och alkohol.


Folksjälen frodas där ladugårdar, potatisland och hagar står att finna, inte i miljonprogrammen eller de likriktade stadskärnorna.


En sund själ i en sund kropp, detta kan endast uppnås på landsbygden. Endast en dåre vill leva i nutidens Sodom.

Av Fester Bestertester - 7 april 2018 20:08

Att avliva brottslingar är ju smidigt, det kostar stora pengar att hålla dem inlåsta. Men är det rätt, är det något som bör finnas med i straffskalan?


Det heter Kriminalvården, men ges det någon vård i fängelserna? Möjligtvis får pedofiler nån slags vård, de får väl samtala med nån tok slentrianmässigt, vad nu det ska ge för resultat. Annars är det väl bara inlåsning som gäller.


Det finns ett brott jag tycker ska ge obligatoriskt dödsstraff och det är landsförräderi. Minns inte när dödsstraffet för det togs bort, men det var i alla fall på 1900-talet. Ströberg, Wennerström och Bergling känner de flesta till, finns några fler, men inte överdrivet många. De fick sina straff, men var snart ute igen, redo att greppa hammaren och skäran.


Idag kryllar det av landsförrädare och de kallar sig miljöpartister, socialdemokrater och så vidare. De tillåts inte bara verka fritt och helt öppet, de hejas på av tidningar och TV. De har förstört Sverige och det utan reguljär krigföring. Haubitsar och pansarskott var inte nödvändigt för att få landet på fall, man fick sitt drömsamhälle genom ohejdad invandring och att föra snarlik (förrrädisk) politik, så att det kvittar vilket parti man röstar på. Det blir alltid en knekt i främmande makters strypkoppel som statsminister.


Jag kallar dem svin och dem vill jag inte slösa vård på, de ska straffas och straffas hårt. De har aktivt arbetat för att förgöra nordbon och ersätta denne med en XXX, för folkmord finns bara ett straff.


Jag anser mig vara en relativt lugn och fredlig människa, men när jag ser eller hör en etablissemangspolitiker ser jag rött på mer än ett sätt. Skjut dem och bränn liken, de har inget människovärde. Djävulen får ståfräs, hans stjärtgosse Palme får snart sällskap, förrädare finns det gott om.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 7 april 2018 18:45

Snoka hade ledningen borta mot Örebro SK, men inte fan blev det seger, laget släppte in ett billigt mål i slutet. De kan aldrig hålla tätt, det rullar alltid in bollar. Jag var själv inte på matchen, men har en kompis som var det, som jag hade viss kontakt med. Han sket väl i resultatet, han åkte på matchen för att få en anledning att supa. IFK har ett slätstruket lag, en plats i Europaspelet är nog för mycket att hoppas på. Nästa match är mot Kalmar FF, laget med en damtrosa som symbol. Där "måste" det bli vinst.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards