Alla inlägg den 13 april 2018

Av Fester Bestertester - 13 april 2018 21:47

Det blir ett besök hos Pelle Hörsel på lördag, det var ett tag sen. Kommer att ta med mig läsk och hamburgare och slå ihjäl några timmar på hans soffa. Skönt snack med många missförstånd, skulle jag tro. Sist rök vi ihop efter ett sådant. Jag trodde han snackade om Bing Crosby, när det i själva verket var Bill Cosby. Han har hörapparater, men använder dem inte. Fåfäng? Alltid kul hos Pelle Hörsel.

Av Fester Bestertester - 13 april 2018 20:09

Vi slutar lite tidigare på fredagar, så jag hade hela eftermiddagen på mig att umgås med mina vänner, de så kallade a-lagarna. Tog svängen förbi systembolaget och som vanligt stod Mannen med det illröda ansiktet (Leifa) lutad mot en närbelägen vägg. Han fick några kronor av mig, det kunde jag avvara.


På väg mot Stortorget stötte jag på två andra kompisar, Kenta och Viggar'n. Jag slog mig ned bredvid dem och tog mig en cigarett. De hade köpt en hel platta öl, oftast en dum idé om snuten kommer, då allt blir uthällt. Fast är man törstig så är man.


Kenta satt hopsjunken, han sov djupt, så djupt att han hade en mörk fläck i skrevet. Sånt händer. Viggar'n förnekade sig inte, han tiggde en cigarett av mig, vilket han fick. Han erbjöd mig en öl, men jag tackade nej.


Sista stoppet blev Stortorget och där stannade jag ett par timmar. Jag hade mycket trevligt trots att jag bara hade två folköl på mig. Det var kul att se Pelle Sjöman igen, han har varit lite krasslig, men idag halsade han billig whisky utan krussiduller.


Nu har jag bara en folköl kvar i kylskåpet och planen är att dricka den och sedan gå och lägga mig. Vad ska jag göra uppe? Jag ställer väckarklockan på halv tio, så möter jag gänget vid systembolaget när de öppnar imorgon. Favorit i repris.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards