Alla inlägg den 20 april 2018

Av Fester Bestertester - 20 april 2018 22:16

"Hullo, hullo, we are the Billy boys. We're up to our knees in fenian blood, surrender or you'll die, for we are the Brigton Derry boys. "


Time for the clash of the season, the mighty Rangers and their fellow loyalists Hearts on the pitch. Papists better go hide under a rock, on Sunday the Union Jack will be hoisted. No surrender and all that.


Your Calum

Av Fester Bestertester - 20 april 2018 20:20

En kompis är just nu i Thailand, detta på alla plan snuskiga land. Han tar vad han kan få, tydligen blir det dagliga samlag. Vem kan klandra honom?


Av misstag fick han igår med sig en shemale, det märkte han först när han fick upp varelsen på rummet, men upphetsad som han var genomförde han ett analt samlag. Han berättade via mail att det var förträffligt.


Själv är jag trött på det konventionella, det tråkiga. Har ingen att ha bajssex med, den stora drömmen, men en shemale skulle jag vilja prova på. Tuttar och snopp, det bästa från de två könen.


Man har ju sett bilder och filmer på nätet och det går banne mig inte att se på de små gula sakerna att i brallan dväljs en snopp. Feminina och söta, men med en stålhård tingest när trosan/kalsongen åker av.


Vad jag avundas min vän, han lär vara helt trasig när han kommer hem igen. Tror bestämt jag börjar spara pengar och tjackar en biljett till tropikerna. Varmt och klibbigt, mmm...

Av Fester Bestertester - 20 april 2018 16:43

Jag pratade med en bekant förut. Han är hårda mannen och röstar minsann på SD, saken kom upp då han frågade mig vad jag skulle rösta på. Han är skrymtaktig ut i fingerspetsarna, han påstår sig värna det vita, samtidigt reparerar han bilen (senast häromdagen) hos nån exotisk snubbe. Vidare skyfflar han i sig sån där jäkla snabbmat och är stamkund hos inga mindre än Musa och Nalle. Musa och Nalle! Han har till och med smeknamn på dem. Okej, man kan inte undgå att stödja sådant/sådana man ogillar åtminstone nån gång ibland, men det får väl vara nån jäkla måtta, va'? Håll homo habilis så långt ifrån dig som du kan, eru snäll.

Av Fester Bestertester - 20 april 2018 16:16

Min kompis ringde förut, han är inlagd på psyket. Jag vet att han bara larvar sig, han ville nog bli inlagd av nån underlig anledning. Han är lite rastlös och har kanske viss oro, men mer tyckte inte jag att det var när jag träffade honom senast. Naturligtvis drog han till med att han var suicidal (som det så fint heter) och det funkade, han blev inlagd. Den enkla gick läkaren på. Det blir att traska upp en sväng till sjukan och hälsa på honom i helgen, med mig tar jag lite läsk. Kul att se insidan av avdelningen igen, det var tretton månader sen sist. Själv har jag varit inlagd för sista gången.

Av Fester Bestertester - 20 april 2018 15:25

Det har blivit dags för Adlof Hitlers födelsedag, hans 129:e. Han var mannen alla hade/har en åsikt om. Somliga säger att han dog för egen hand 1945, men jag tror han flydde Europa och levde sent in på 1900-talet. Antarktis är en möjlig plats han kan ha gjort till sitt hem. Hitler: Mannen som skakade om världen.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards