Alla inlägg den 8 januari 2019

Av Fester Bestertester - 8 januari 2019 17:37

Mycket trevlig multikulti inatt. En sprängning inte långt ifrån mig och några hundra meter därifrån ett lägenhetsbråk, där jag tror en person blev nedkastad på gården eller om det var gatan. Individer med obefintlig impulskontroll, folk som försöker lösa konflikter med våld, vilket genererar mer våld. Och mer våld. Och mer våld.


Men det är mig grisen är på. Sist gick jag med en öppnad starköl och kom några hundra meter innan jag blev stoppad; 500 spänn i böter. Ja, det var mitt fel och ja, det var dumt av mig. Men ändå... Då kände sig grisen duktig och handlingskraftig.


Det är jag som blir uppkörd till psykiatrin, det är jag som fått Säpo efter mig ("värvningsförsök"). Listan kan göras längre. Brottslingar tar grisen inte itu med, man kan undra varför. Det är kanske rasistiskt.


Jag får väl gå ut i köket och vässa brödkniven. Nästa gång mångkulturen slår till är det kanske jag som är det tilltänkta offret.

Av Fester Bestertester - 8 januari 2019 00:35

Det blev lite Youtube förut, sökte på en viss person. Han har några filmer uppe, eller heter det klipp? Nåja, han är ingen trevlig person, även om han var duktig på det han gjorde. Jag tror inte han är en trevlig person idag heller. Det är något fel i huvudet på honom, han kanske rent av är psykopat. Såklart han är precis likadan idag som då.


Under mönstringen snackade han omkull psykologen (eller vad det var) utan besvär, han blev XXX på ett regemente uppåt i landet. Han skulle ha stannat i det militära, ute i det civila gjorde han en hel del skada.


Nu försöker han knyta folk till sig, bygga upp ett kompani Internetkrigare. Låt oss säga att de slåss för allas rätt att äta potatisbakelser. Jag tycker om potatisbakelser, men jag vill inte ha något med denna man att göra. Varför ska man vända sig till honom om man tycker om potatisbakelser när det finns andra som kämpat på utan avbrott i så många år?


Potatisbakelser är allt han har här i livet, det är synd om karl'n. Jag tror inte att han gillar potatisbakelser innerst inne, men utan dem, vad skulle han göra då?


Tyvärr har jag tittat på några av hans klipp, jag kunde inte låta bli. Fast han kan gott gå igång på de klick och "likes" han får, då kanske han stannar i svärmors källare och fortsätter göra filmer på heltid. Jag vill inte ha ut honom på gatorna igen.


Nils Nilsson, du är en usling. En duktig usling, men lik förbaskat en usling. Jag tycker inte om uslingar, även om de är slipade och karismatiska. Varning, varning.


MVH/Werner von Oben

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards