Alla inlägg den 16 januari 2020

Av Fester Bestertester - 16 januari 2020 21:51

Jag skriver från telefonen, så det blir ett kort inlägg. Hasse Promille dök upp full till vår UFO-expedition. Han har med sig ett kvarter sprit också, så han kan hålla berusningsgraden intakt under hela utflykten. Dålig stil av honom. UFO-Norrköping är nyligen ombildat efter att spriten förstörde vår organisation, är det dags för en repris redan? Hoppas inte Sune lägger ned avdelningen. Nåja, Hasse kan bli bortförd av aliens och genomgå en undersökning från topp till tå. Att hans kropp fortfarande fungerar är för mig en gåta, kanske kan marsianerna lösa den.

Av Fester Bestertester - 16 januari 2020 20:26

Som den omtänksamma och godhjärtade man jag är har jag idag köpt mat till frugan. Det blev fiskbullar i dillsås och jag köpte två burkar för 30 kronor. Eftersom hon äter varannan dag räcker maten i hela fyra dagar. Frugans mat kostar mig alltså under åtta kronor om dagen, det har jag råd med. Hon får förstklassig kost av mig, man vill ju ta hand om sin lilla fru.


Tyvärr har hon lite mage och gropiga lår, men hon duger åt mig. Hon är lugn och undfallande, det är det viktigaste. Svenska jäntor mopsar ofta upp sig och tar sig ton, bättre då med en thailändsk kurtisan.


Det har blivit dags att hämta upp frugan från källaren, hon ska nu få njuta av fiskbullarna. Jag är en riktig gentleman, jag tar hand om henne på bästa sätt. Smaklig spis, Phain!


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 16 januari 2020 19:37

UFO-Norrköping kommer att bege sig till Vrinneviskogen under sen kväll för att spana efter flygande tefat. Vi blir tre kämpar som skramlar ut till Hageby med spårvagn för att sedan traska upp till skogen. I Vrinneviskogen håller den fruktade Vargmannen till och om det krävs kan jag smocka till honom med en smörgås så han ylande springer tillbaka till sin lya.


I packningen finns sex smörgåsar med prickig korv och hela två termosar med nybryggt kaffe. Det blir kallt att vara ute i flera timmar, så kaffe är ett måste. Två av deltagarna har kamera i sina telefoner, så små gröna män kan fångas på bild med lätthet.


Tyvärr kan vi inte lägga upp några blider på bloggen, då det råder sträng sekretess, men något ska vi kunna fota och vidarebefordra till UFO-arkivet. Vrinneviskogen får dagliga besök av utomjordingar och ikväll/inatt ska de få besök av oss.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards