Alla inlägg den 15 april 2020

Av Fester Bestertester - 15 april 2020 21:51

Nattskiftet är redan på plats, du kan lugnt gå och lägga dig. Jag fattar posto i lägenheten och lyssnar till vad rösterna säger åt mig. Kanske behövs jag i Hageby, kanske behövs jag i Vidablick.


Jag kan komma att använda mina enorma krafter och slå tillbaka förbrytarna i "O" och deras lumpna angrepp på mänskligheten. Får jag en order från min uppdragsgivare gör jag som jag blir tillsagd. Jag är beredd att gå mot röd gubbe om så krävs.


Jag har räddat mänskligheten flera gånger bara i år och jag är lovad rikedom och lycka när det intergalaktiska kriget är över. Jag har krafter och vet att använda dem. Kanske får jag nytta av dem inatt, kanske inte.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 15 april 2020 21:09

Jag ska imorgon till handlar'n för att köpa godsaker till mig och kattmat till frugan. Hon ska få riktig lyxmat, nämligen Sheba. Tre paket till priset av två, det är taget.


Jag funderar på om jag ska köpa en låda och fylla den med kattsand och låta henne göra sina behov i den. Det är obehagligt att tömma hennes kiss- och bajshink. Om hon ändå var utsläppsfri, hon bajsar och urinerar som en vettvilling, vilket tvingar mig att tömma hinken flera gånger i veckan.


Nåja, till djuraffären för låda och sand hinner jag imorgon efter att jag provianterat. Jag tar väl hand om min lilla fru, som du väl förstår.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 15 april 2020 20:56

Jag håller på att förbereda torsdagens expedition, då UFO-Norrköping ska till Vrinneviskogen för att leta utomjordingar. Jag har köpt formfranska, färdigskivad ost och kaffe. Mat och dryck kommer vi alltså ha med oss, man får en glupande aptit när man ligger ute i fält.


Om alla dyker upp blir vi fyra personer. Alla har vi haft närkontakt av varierande grad med vad jag kallar alien greys. Kammar vi noll blir jag besviken, men fortsätter kampen, då man ej kan ha turen med sig varje gång.


Tänk att få skåda en liten och finlemmad varelse från en galax långt, långt borta. Tänk att få skaka hand med en utomjordisk besökare. Allt kan hända, det känns spännande.


MVH/Er sektionschef

Av Fester Bestertester - 15 april 2020 20:43

Jag var hos en bekant från RFSL, kom dit i förmiddags och kom nyligen hem. Vi var nakna och utforskade varandra med lust och stor aptit. Han hamnade på mage i sängen och jag la mig över honom. Vad som sedan hände förstår ni nog.


Vi har varit på varandra förr, men han är snygg och har fin kropp, så jag hade inget emot att åter bli intim med honom. Han var stålhård när jag kom och slak när jag gick. Precis som det ska vara när killar gillar.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 15 april 2020 20:25

Nils-Erik med maka var hos mig (och min fru) förut och hans och min fru panerade och stekte torsk till oss fyra. Till det hade vi kokt potatis och det smakade mycket bra. Min lilla fru satt med vid köksbordet och hon höll sig i skinnet och gjorde inget som förargade mig.


Frugan brukar oftast äta mat nere i den mysiga källaren och gör så med händerna, nu satt hon på en stol och hade kniv och gaffel i sina gula små händer. Trevligt att se att även en djungelvilde kan tämjas och fås att uppträda kultiverat.


Efter måltiden bjöd jag Nils-Erik på en cigarill och ett glas punsch och vi diskuterade livligt om allt från Karl Marx till Glenn Miller. Det var trevligt att dinera, men ännu trevligare att vara på tu man hand med min vän och slippa fruntimmerna. De hölls i köket och tog hand om disken.


Redan imorgon träffas vi igen, då i Nils-Eriks hem. Mat serveras och jag kan garantera att vi efter måltiden når nya filosofiska höjder, då vi tar plats i min väns herrum.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 15 april 2020 20:03

Jag fick med tre Stesolid från akutenheten när jag var där vid fyratiden imorse. Bättre än inget. Någon vård blev det inte och tur var väl det då jag inte vill vara inlagd. Jag pratade inte så mycket om vanföreställningar och röster då jag inte ville sätta mig i klisteret. Jag gjorde ett synnerligen gott intryck. Jag må ha schizofreni, men jag går inte runt psykotisk hela tiden. Jag hade en svacka och kanske kan tre Stesolid hjälpa mig ur den.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards