Alla inlägg den 8 juli 2021

Av Fester Bestertester - 8 juli 2021 21:48

Finns det en kille som vill testa sina gränser, testa killsex? Du kanske är homo eller bi utan att veta om det. Då är det bara att du kontaktar mig så kör vi så det ryker. Nja, jag ska gå varsamt fram och sakta öka takten och intensiteten vad gäller kroppskontakt. Jag kommer inte att börja med ett nacksving direkt, vi ska lära känna varandras kroppar lugnt och fint. Jag är oftast redo vad gäller potensen, det är en viril kille du väljer om du väljer mig. Och det gör du väl? Kanske stannar det vid en kram, kanske vid en tungkyss. Det är upp till dig hur långt du vill gå.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 8 juli 2021 20:28

Jag har köpt två nya handkontroller (Joy Cons) till mitt Nintendo Switch. Man fäster dem vid en plastdetalj så blir det en handkontroll av dem. Mina två Joy cons, speciellt den högra, är helt tokiga. Jag trycker och trycker och inget händer förren efter kanske 20 tryckninga. Mindre bra i spel där det gäller att vara snabb. Dessutom har jag en så kallad Pro Controller, vilken är en gedigen pjäs i ett stycke. Den är helgalen, det är främst spakarna, joysticken, på den som krånglar. Kan det ha blivit fel på båda mina Joy Cons och min dyra Pro Controller, eller är det i själva konsolen felet ligger? Är det det senare vet jag inte vad jag ska göra. Vet ingenstans man kan få ett TV-spel lagat. Detta överskuggar allt, detta är det enda jag tänker på.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 8 juli 2021 18:16

Hearts har släppt årets nya fotbollströja med en helt ny sponsor på bröstet. I övrigt är den sparsmakad. Det blir att köpa en, den kostar bara 50 pund och några pund extra om man vil ha namn och nummer på den. På min rygg ska det stå "Haywire" precis som på förra årets tröja. Numret blir 5, det hade jag när jag spelade fotboll i Hageby IF. Glorious Hearts!


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 8 juli 2021 17:41

Jag har bestämt mig, jag köper starköl imorgon. Tror det blir 12-14 stycken. Då har jag till ett rejält rus och får några över till dagen därpå. Jag ska egentligen inte dricka öl medtanke på min diabetes, men det struntar jag i. Öl är förbaskat gott i värmen och ett litet rus tackar jag inte nej till. Det blir Systembolaget, jag ska bara handla mat först, så går jag till bolaget vid lunchtid. Då är jag full redan klockan tre.


MVH/Herr X



Av Fester Bestertester - 8 juli 2021 17:35

Jag var på plats på Spiranmottagningen strax innan tio imorse. Jag var jättetrött, så dags brukar jag ju sova. Men varannan vecka har jag den fördömda injektionen, jag blir inte fri från den. Jag behöver inte få medicin insprutad i kroppen, jag tar ju för fasen den medicin jag har som jag ska numera.


Det är så tråkigt att sitta kvar i tre timmar och bara glo. De andra i gruppen är inte mycket att prata med. Fast vi fick kaffe, macka och n*g*rboll, alltid något. Jag smet iväg någon kvart för tidigt, det är inte hela världen.


Tänk om man tuppar av, risken finns. Blir man släpad till en bil, då man får sova på akuten om medicinen frigörs för snabbt? Blir det bår? Är man medvetslös eller bara extremt trött? Jag vet inte och vill inte veta.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 8 juli 2021 00:48

England mötte Danmark på Wembley i en match i fotbolls-VM. Det blev vinst för öaporna (Inselaffen), men det satt hårt åt, det krävdes en straffretur på övertid för att de skulle gå segrande ur bataljen. Nu väntar final på samma arena mot Italien på söndag. Jag håller stenhårt på spaggarna även fast de visat sig opålitliga (läs första världskriget) genom historien. Nåja, pastaätarna tror jag vinner matchen med ett noll. Hellre filmande Italienare än självgoda engelsmän.


MVH/Tjotta Olssons överman

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards