Alla inlägg den 24 maj 2007

Av Fester Bestertester - 24 maj 2007 22:12

Min granne, en medelålders man, är sysselsatt dygnet runt med att övervaka mig. Han upplåter sin lägenhet till Säkerhetspolisen och deras kameror och mikrofoner och har således en bra koll på mig och vad jag gör. Denna orm arbetar hårt för att knäcka mig och skickar pulser med ren energi åt mitt håll. Med hjälp av sin strålkanon suger han livslusten ur mig, samtidigt som han förgiftar mig med radioaktivitet.



Polisen vet att jag känner till namnet på Olof Palmes mördare och att jag vet sanningen bakom Estonias förlisning. Jag vet för mycket och måste tystas till varje pris. Staten gör sig skyldig till övergrepp mot mig, men det finns inget jag kan göra. Om de tror att jag tänker låta mig skrämmas till tystnad så tar de dock fel. Jag tänker fortsätta min kamp för sanningen och viker aldrig ned mig, oavsett vad de hittar på. Jag tänker fortsätta min kamp för sanning och rätt. Jag vägrar låta mig tystas.

Av Fester Bestertester - 24 maj 2007 19:56

Jag har de senaste dagarna noterat att stadens småfåglar börjat bete sig en aning annorlunda. Sättet de flyger på, eller hur de pickar i marken. De vill mig något. Så idag slog det mig; De övervakar mig och sänder hela tiden signaler till mig. Jag har ännu inte lyckats bena ut vad de säger med sitt kvittrande, men jag tror jag är lösningen på spåren.



Om de jobbar för någon eller har koll på mig för sin egen vinnings skull, vet jag inte ännu, men jag tror att fåglarna ingår i en världsomspännande konspiration mot mig. Fåglar är idealiska spioner, då de förflyttar sig snabbt och smidigt. De kan även gömma sig i trädtopparna och hålla koll på mig ovanifrån. Detta oroar mig en aning, men samtidigt tycker jag att det är lite spännande. Tänk att kunna kommunicera med våra djur.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards