Alla inlägg under december 2012

Av Fester Bestertester - 23 december 2012 19:18

Jag kommer att tända rökelse och försätta mig i trans, inatt kommer jag att ta kontakt med våra grå små vänner från Andromeda. Ljusets hastighet är inte nog, tanken färdas snabbare. Vi kommer att mötas i denna dimension och kanske blir det en tur i deras magnifika farkoster runt om i Vintergatan och deras galax. Jag virar in huvudet i aluminiumfolie och tar språnget med spänning. Inget slår närkontakt med rymdvarelser.

Av Fester Bestertester - 23 december 2012 14:04

Har ringt psykakuten och de ringde tillbaka... efter två timmar. "Jag ska prata med doktorn, jag ringer upp igen", blev svaret. Nu sitter jag och fyllnar till, inte bra, då jag kommer att knalla upp till akuten. Endast Sverige en sådan dålig vård har.

Av Fester Bestertester - 23 december 2012 12:31

Tacka Gud för att jag har ett lager alkohol i hemmet. Det går inte att köpa nytt förrän på torsdag och dit är det fyra dagar. Fyra dagar! Jag kommer att bli utan i alla fall på onsdagen och jag är redan orolig. Hur kan systembolaget tillåtas ha sådana usla öppettider i ett i-land? Detta är inget annat än en skandal.

Av Fester Bestertester - 22 december 2012 13:35

Motala-falangen kommer att fräscha upp lokalen på Kråkstigen 4 under helgen. Vi ska svabba golv, tvätta fönster och putsa toaletten. Sune med fru kommer och hon blir den som får ta ett nappatag med toaletten. Vi kommer att fira nyår i lokalen och då vill man ju ha en ren toalettstol att besöka. Ta nu chansen att komma, Sune bjuder alla på skorpor och iskallt vatten.

Av Fester Bestertester - 22 december 2012 11:45

Blå huset i Norrköping kommer att ha öppet på julafton. Se till att komma och träffa stadens homosex-elit, bland annat Lennart kommer att vara där. Han tar med analpluggar och vaselin och Du tar med dig ett gott humör. Avsugningar säljes för 50 kronor, eller bytes mot sexleksaker. Snopp möter snopp i jul och det ska bli så härligt.

Av Fester Bestertester - 21 december 2012 15:31

Jag kommer att närvara i en skitig lägenhet där några stollar ska dricka glögg. Vi blir fyra och endast jag är normal. Glögg är för borgare och idioter, så jag tar med en svullen påse starköl. Passar det inte så vänder jag i dörren. Jag kan minsann ha det trevligt på egen hand, fast ibland är det intressant att träffa andra individer på botten av samhällsstegen. Jag säger som det är och därför är jag portad från en hel del arrangemang, träffar och pubar. Folk tenderar att bli frustrerade och avundsjuka i mitt sällskap. Kan jag rå för att jag är ett geni?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 20 december 2012 17:49

Jag har ägnat dagen åt att författa en text på ett A4-ark. Den tar upp slöseriet med reklam i brevlådan, jag skickar den i soporna direkt. Sedan går det ju åt träd också för att hålla pappersbruken med material.


Jag tejpade fast lappen på brevlådan och där sitter den än. Ska bli intressant att se hur Jocke (brevbäraren) reagerar. Fast det värsta är när en utländsk sköning kommer med en vagn full av glättiga papper. Booom! Luntan slår i med full kraft i min stackars brevlåda. Inte går det att torka sig i rumpan med reklamen heller. Nej, jag klarar mig bra ändå.


Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 19 december 2012 16:59

Hej på er, alla godingar. Idag har jag köpt de sista julklapparna och speciellt dyrt blev det inte. Min vän Jarmo ska få en påse morötter. Dessa ska rätt upp i baken, hela vägen in. Mitt senaste knull Mattias får en burk minimajs, vilkens innehåll går samma väg som morötterna.


Det gäller att vara påhittig och tänka efter en extra gång. Mina utrensade kalsonger (tre par) slängs icke, de går till kåtbockar jag känner. Jag kommer att få en jul i homofilins tecken, med mycket sugande och runkande. Jag bejakar mina lustar, helt enkelt.


Lennart K Lindström

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards