Alla inlägg under december 2012

Av Fester Bestertester - 11 december 2012 14:17

Ikväll samlas vi hos mig för en enklare jultallrik. Jag bjuder på prinskorv och rödbetssallad, max till fem personer. Dryck tar ni med er själva. De som kommer är än så länge X och Hasse. Hasse är redan läskad, jag pratade med honom på mobilen och han dricker öl inne på Filmstaden med a-lagarna. Observera att ni bör ringa och föranmäla er, annars kanske ni blir utan mat. Vi ses ikväll.


Ronny

Av Fester Bestertester - 10 december 2012 19:44

UFO-Norrköping fick idag ett tjockt paket från en viss Börje. Däri fanns cd-skivor med text och bilder och även uppgifter om mörkläggningar. Nu är det så att en klantig medlem vräkte bladet med personuppgifter i soporna, så allt vi vet om avsändaren är hans förnamn. Vi ber nu Börje att höra av sig, speciellt eftersom materialet vi fått är förstklassigt och vi skulle vilja publicera det. Vi hoppas du läser detta.

Av Fester Bestertester - 10 december 2012 19:13

En rejäl fylla var allt som behövdes, nu raglar jag runt i lägenheten och mår toppen. Förkylningen fick ge sig mot ölen och whiskyn, fast det krävdes rejäla mängder. Det öppnar för arbete imorgon, men fullt så frisk är jag nog inte. Jag får nog ta en dag till att kurera mig. Det gör jag med glädje.

Av Fester Bestertester - 10 december 2012 14:44

Eftersom jag är en omtänksam make fick lilla Phain telefonera med sin mamma i Thailand. Jag släppte upp henne i vardagsrummet och slog mig ned brevid henne. Gissa om jag drog på smilbanden när hon kacklade på sitt knasiga språk. Hon fick hela fem minuter på sig att sladdra, sedan tog jag luren ifrån henne. Nu vilar hon i källaren och tänker säkert varma tankar om mig. Själv tar jag mig en konjak. Hej med er.

Av Fester Bestertester - 9 december 2012 17:33

Fy fan, nu har förkylningen brutit ut med full kraft. Jag är helt under isen, gick upp ur sängen för en timma sedan. Nu får jag plåga mig för att orka dricka, för dricka måste jag och inte är det vatten. Whisky sägs ju vara bra och som tur är har jag ett helrör. Det får bli en sjukskrivning imorgon och sedan en avstickare till systembolaget. Huvudsaken är att jag blir frisk till julledigheten, då jag planerar att vara full två veckor i sträck. Oh, det är så synd om mig.

Av Fester Bestertester - 8 december 2012 15:37

Det bli Skarphagen som vanligt om helgerna. Lite öl, mycket härligt rymdsnack. Kan det bli bättre? Ja, om vi kunde få kvinnfolk att närvara. Jag är så utsvulten på sex att jag finner mina vänner tilldragande, jag håller på att bli bög. Jag skiter väl i könet på den som drar i min snopp, bara jag får utlösning kan det kvitta. Vår käre Lennart har erbjudit sig att suga av mig. Ska jag nappa?

Av Fester Bestertester - 8 december 2012 15:26

Nog för att det är kaos i era länder, men varför fega ur och bege sig till kalla nord? Det dräller av bosnier i min stad och de fortsätter komma? Varför? Högre levnadsstandard, kanske. Palestinier är också pigga på att komma hit. Varför tar de inte tag i problemen på hemmaplan istället för att kasta sten mot judarna och sedan få stora darren och fly till Sverige? Från Afrika väller det in lycksökare oavbrutet. Att de bor i hyddor av koskit och tuggar kat tills käken går ur led är inte ett skäl att invadera mitt land. Sluta lata er, era jävla vivörer! Sköt era länder och lämna mitt ifred. Jag kan tänka mig att bidra ekonomiskt, bara ni håller er på hemmaplan. Tvi vale!

Av Fester Bestertester - 8 december 2012 14:39

Aids diskriminerar inte, den dödar rakt av. Nu har dock text-tv gått för långt och pekar ut sköna, mörkhyade människor som potentiella riskkällor. Man likställer dem med narkomaner. Så här låter det: "...eller om de inte har haft sex med t ex en afrikan eller narkoman". Afrika, kontinenten som gett oss så många nobelpristagare, kontinenten där nästan alla framsteg inom forskningen görs. Fy bubblan!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards