Alla inlägg under januari 2013

Av Fester Bestertester - 15 januari 2013 17:47

Jag kan inte gå ned på stan utan att behöva se skiten, lealösa undermänniskor. De trängs i butiker, de trängs i parker, de trängs på trottoarer. De skulle behöva tas om hand, skickade till arbetsläger.


Slampor med barnvagnar är riktigt illa, speciellt om de är två eller fler. Då vaggar de fram i bredd på smala trottoarer och pratar skit. "Vet ni, Oskars bajs var ljusbrunt idag", eller "Tekla har vuxit tre millimeter sedan igår". Vem fan bryr sig? Ur vägen, jävla fläskpatrull!


Sedan har vi alla bosnier som slöar på parbänkar, eller beställer in en kopp kaffe, jag upprepar EN kopp kaffe på närmsta fik och sitter med den i timmar, så vanligt folk inte får plats.


Jag retar mig även på de självgoda studenter som befläckar min närmaste affär. Långa köer där studenterna köper ett paket nudlar var. Om de struntade i att flamsa och fjanta på krogen skulle de ha råd med t ex potatis.


Listan skulle kunna göras mycket lång, men nu är jag så förargad att jag måste ta en paus. Håll gatan fri för mig!

Av Fester Bestertester - 14 januari 2013 23:57

Gissa om jag blev upphetsad idag när jag tog en promenad. Parkerad nere på stan stod en glänsande ny polisbil, en Saab av alla märken. Regnummret var KJE CENSUR. Jag gick fram till den och strök handen över motorhuven. Vilken pärla! Jag har nu skrivit upp de uppgifter som behövs om den och ser fram emot att möta bilen under mina dagliga promenader. Behöver jag tillägga att baksätet såg riktigt bekvämt och rymligt ut?

Av Fester Bestertester - 14 januari 2013 23:19

Inga stålar och ett par dagar till löning. Vad göra? Jo, ligga på slafen och sova bort dagarna. Den metoden har jag testat ett par dagar och den funkar förträffligt. Nu är det bara tre dagar kvar tills kosingen kommer och då kan jag äntligen bli full igen. Starka doningar, inget folkölsblask som de senaste dagarna. Åh, vad jag längtar...

Av Fester Bestertester - 13 januari 2013 23:23

Det sker gruppvåldtäkter varje år, så långt kan jag sträcka mig. Jag har inte tillgång till statistik, men det tycks som att det är betydligen vanligare i dagens sjuka samhälle, jämfört med t ex 60-talet.


Senast igår blev en kvinna våldtagen av ett gäng. Vad är det för babian-fasoner? Förövarna är antingen psykiskt sjuka, eller så är de förstörda av mångkulturen. Multikulti splittrar nationer och skapar rotlösa individer. Det kombinerat med kapitalistisk rovdrift där människor stöts bort från gemenskapen bildar en perfekt grogrund för meningslösa våldsbrott och bestialiska övergrepp.


I de fall man får fatt på gärningsmännen måste staten reagera med kraft. Inte ett år i fängelse och lite böter, man måste kunna använda hela straffskalan. Livstids fängelse anser jag vara befogat. Gärna bland andra fångar, så att gärningsmännen får smaka penis i rumpan regelbundet.

Av Fester Bestertester - 13 januari 2013 17:44

Ingen av oss har hört ett pip från X på flera dagar. Han skrev på facebook i torsdags, det är det senaste livstecknet. Det är inte första gången han försvinner och undantaget den gången han drog till Köpenhamn brukar det vara avdelning 26 på Vrinnevisjukhuset han håller till på. Jag tror bestämt jag åker till psyket på vinst och förlust och frågar efter honom. Är han inlagd hoppas jag han njuter av sjukhusmaten, skorporna, travandet i korridorerna och att spela Fia med knuff. X är en hårding och har varit med förr, han kan ta en bältesläggning med en klackspark. Såklart han är inlagd.

Av Fester Bestertester - 12 januari 2013 23:55

Äntligen nås jag av glädjebeskedet att den gamle kommunisten Lars Werner har dött. Han plågade Sverige med sin sovjet-variant av politik en lång tid. Han var sannerligen ett kräk, en landsförrädare. Lita på att han hjälpte Sovjet på alla sätt han kunde. Detta svin ville förslava vår befolkning under ett stalinistiskt ok och nu hyllas han i media. Fy fan! Jag tror bestämt jag kokar en kopp kaffe och tar tre sorters kakor till den. Nu blev jag på gott humör.

Av Fester Bestertester - 12 januari 2013 23:13

Vänd blicken mot skyn, vira in huvudet i folie och försätt dig i trans. De små grå färdas 40 ljusår enkel resa gång efter annan, för att lära oss underutvecklade jordbor att färdas mellan stjärnorna. De har besökt oss i hundratals år och gett oss kunskap som omsatts i praktiken. De senaste tekniska landvinningarna är inte ett resultat av mänsklighetens förträfflighet, det grundas på utomjordiskt vetande. Inför en så utvecklad existens knäböjer jag. Kom till mig och upplys mig, ty min kunskapstörst är stor. Klatu verada niktu.

Av Fester Bestertester - 11 januari 2013 23:01

"No survivors" skanderar GBH från högtalarna. Kanske menar de mina kvarvarande hjärnceller, ty jag ska dricka tills jag bajsar blod och ramlar i en allt annat än prydlig hög. Jag har för fan jobbat två hela dagar denna vecka, så det rus jag nu upplever är synnerligen välförtjänt. Jag har bara sjutton öl kvar, så vid Oden låt oss hoppas att de räcker. Hej på er, löjliga helgfestare. Jag kör hårt alla dagar.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards