Alla inlägg under maj 2015

Av Fester Bestertester - 24 maj 2015 20:32

Patrik, vi har kollat igenom dina inskickade bilder. Vad vi såg var storartat, du fotade en minikryssare från Iplechiusbältet. Det är första gången de fångas på bild i Östergötland, senast sågs de i Skåne. Ett diplom kommer med posten.

ANNONS
Av Fester Bestertester - 24 maj 2015 17:52

Då är veckan snart slut och den blev väldigt lyckad. Höjdpunkten var fredagens UFO-möte, där alla tunga pjäser medverkade. Sedan har det blivit en hel del drickande, men ingen fyllecell eller ens något bråk.


Vore varje vecka som denna skulle jag skatta mig lycklig, tyvärr kan man inte räkna med det. Nu går vi in i sista veckan i maj och förhoppningsvis kommer den inte vara mycket sämre än denna.

ANNONS
Av Fester Bestertester - 23 maj 2015 20:58

Jag har pratat med min vän Pelle Hörsel och han har missat jobbet denna vecka. Han hoppade ned från en lastpall och vrickade till foten. Pelle Hörsel är mannen som aldrig har jobbat en hel månad utan att vara sjukskriven, han är lat ut i fingerspetsarna.


Det lustiga med honom är inte att han missar jobbet ofta, det är hans lögner. Han ljuger så han tror sig själv. Han ramlar mot ett bord och slår sig, han har maginfluensa sex gånger per år, han halkar omkull mitt i sommaren. På den nivån ligger det.


Jag förstår att han vill vara hemma maximalt, det villl jag också, men vem tror han att han lurar? Pelle är de vita lögnernas mästare.

Av Fester Bestertester - 23 maj 2015 16:27

Folk börjar ta plats på pinnstolarna och Sune skymtas längst fram i rummet, smuttandes på ett glas med nån slags vätska i. Stämningen är elektrisk, detta UFO-möte är välbefolkat.


Bosse Rulltårta sköter overheadprojektorn och herr X från UFO-Norrköping ska hålla ett tal. Alla är här, den devisen stämmer denna gång. Nu måste jag sluta, mötet ska till att börja.

Av Fester Bestertester - 23 maj 2015 15:15

Så har man tittat på Göteborgsvarvet, ett drygt två mil långt stadslopp. Det var rätt tråkigt att titta på och som vanligt dominerade de afrikanska löparna.


Vad kan det bero på att svarta människor presterar bättre än vita i idrott? Jo, den svarte mannen är mer lämpad för fysisk aktivitet än den vite. Muskulatur, explosivitet och uthållighet, på alla tre områden överträffar den svarte den vite och det syns i resultatlistorna, inte minst idag.


Kanske borde man segregera tävlingarna och låta afrikaner springa i en grupp och vita i en annan. Ungefär som när man skiljer på manlig och kvinnlig idrott. Det röstar jag för.

Av Fester Bestertester - 22 maj 2015 16:12

Beger mig som så många gånger förr till Skarphagen för att umgås med två vänner. Vi brukar dricka lite och spåna om allt möjligt. Rymden är ett stående tema, men kanske hinner vi även med att diskutera politik. Jag tar endast med mig sex öl, villl vara klar i knoppen när vi samtalar, vi ligger på Mensa-nivå på diskutionerna.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 21 maj 2015 21:56

Har tagit 20 mg Sobril och sköljt ned det med en starköl. Nu väntar jag på att lugnet ska komma, att jag ska kunna slappna av en smula. Sobril är inte så starkt, men den gör nytta ändå, effekten är fullt godkänd.


Sjukvården är svåra att få bensodiazepiner av, de erbjuder mest allergimediciner som Atarax, Theralen och Lergigan. Av dem föredrar jag Theralen, den märker man av till skillnad från de andra två.


Min kamp för att få Stesolid på recept fortsätter, planen är att klaga på svår ångest via mejl ett par gånger i veckan. Det är ju ingen lögn, ångest har jag ju. Där finns mediciner som hjälper och ändå är det så förbannat svårt att få dem.


Tänk lyckan att dra i sig ett par Stesolid och lägga sig på sängen och bara njuta... Svårslaget. Tills det blir verklighet får jag hanka mig fram på Sobril.

Av Fester Bestertester - 21 maj 2015 21:43

Jag, X och Ronny kommer att ta min kärra till Motala imorgon. Det finns två platser kvar, så hör av dig om du är intresserad av att följa med.


I bagageluckan har vi tre plattor öl och en hela whisky att avnjuta efter mötet. Hoppas på många fruntimmer bland åhörarna så man kan få napp. Det ska bli askul, allvar blandat med nöje. Som sagt, hör av dig om du vill haka på.


Hälsningar Hasse

Presentation

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se