Alla inlägg under maj 2015

Av Fester Bestertester - 17 maj 2015 17:43

IFK Göteborg slog Örebro SK i Svenska cupen i fotboll. Man gjorde det med siffrorna 2-1 och det var lagets danskar som låg bakom målen. Örebro får fortsätta vänta på första titeln.


Matchen var relativt välspelad och det var en fröjd att se spelet bölja fram och tillbaka. Vad har blåvitt, är det sju cup-guld? Nu har de ett till. Tack för underhållningen.

ANNONS
Av Fester Bestertester - 16 maj 2015 16:35

Canada leder iskockeytäflingen mot Tjeckien med 2-0. Inget tyder på att hemmanationen ska kunna vända på steken, så jag säger redan nu grattis till finalplatsen.


I finalen får man möta antingen USA eller Ryssland och det lär bli en holmgång som heter duga. Jag tippar att Canada är världsmästare när dammet har lagt sig.


Hockey, världens näst roligaste sport. Detta efter fotboll. Go, Canada, go!

ANNONS
Av Fester Bestertester - 16 maj 2015 14:33

"Försitt ingen chans att ställa socialdemokraterna mot väggen och låt de kritiska frågorna hagla..." Så börjar texten på det senaste handskrivna flygbladet. Jag har skrivit så pennan glöder och hunnit med fyra kopior. Målet är att skriva inte mindre än femtio ark, vi får se om jag lyckas.


Visst är det en härlig känsla att veta att man är regimkritiker och att bära medaljer på bröstet, men kom ihåg att endast hårt och oglamouröst arbete kan ta dig till toppen. Det gör statusen mycket högre och ljuvare, även fast den dumma massan fattar noll. Du måste offra för att vinna.


Jag kommer att sprida lapparna i området Oxelbergen, ökänt för ljusskygg socialdemokratisk verksamhet. Det är inte helt riskfritt, men jag kan både utdela lavetter och bitas, så det ska nog gå bra.


Kreti och pleti måste informeras om det prekära läge nationen befinner sig i och fås att ise att endast SOS kan rädda landet, denna ärorika organisation. Som ordförande där är det min plikt att kämpa hårdare än alla aktivister, att hela tiden ta täten. Jag gör det med oförfalskad glädje. "Mer av allt" som vår slogan lyder.


MVH/Er Ordförande

Av Fester Bestertester - 16 maj 2015 14:06

Idag är det åtta år sedan vår Sixten gick bort. Sixten var en veteran inom UFO-rörelsen och lyckades vid ett flertal tillfällen fånga objekt på bild, detta innan digitalkamerornas tid.


Han var den mest medaljbehängde medlemmen tills jag gick om honom och ville man veta något om UFO:n var han mannen att fråga.


Han ska även kommas ihåg för sin ständiga kamp mot socialdemokratin där Palme var den naturliga måltavlan.


Jag tar mig ett glas punsch och en mandelkubb till Sixtens minne. Vila i frid, Sixten.

Av Fester Bestertester - 14 maj 2015 20:28

Så har man då släppt in ett tredje mål mot Ivan Russkievitj. Bye-bye, Sverige. Det spelar ingen roll att Sverige reducerat, matchen är förlorad. Så jävla irriterande att alltid ha rätt, inte sant? Nu växlar jag fokus från TV-skärm till aluminiumburk. Jag vägrar att ha en dålig kväll även fast resultatet inte går min väg.

Av Fester Bestertester - 14 maj 2015 20:03

Det blev som jag förutspådde väldigt svårt för Sverige i hockey-VM. Man ligger efter med två mål och spelar inget vidare. Min enda tröst är att ölen smakar bra. Sverige har inte spelarmaterialet som krävs för att hävda sig på världsnivå. Det var kul så länge det varade.

Av Fester Bestertester - 14 maj 2015 18:00

Ann-Britt från Söderköping har skickat in en serie fotografier med spännande material. Det är både avlägsna ljuspunkter på natthimlen, men även mer detaljerade bilder. Nu är de analyserade och inlagda i arkivet.


Det rör sig om ett par farkoster från Plejaderna, en utomordentligt spännande stjärnhop inte så fasligt långt bort. Syftet med besöket kan vi bara gissa om, men spännande är det hur som helst.


Kan Ann-Britt så kan du. Ge dig ut på fältet med kameran i högsta hugg så kanske du kommer att nämnas här på bloggen. Tack för ditt bidrag, Ann-Britt, en t-shirt kommer med posten.

Av Fester Bestertester - 14 maj 2015 17:42

Har laddat i flera timmar inför matchen mellan Sverige och Ryssland senare ikväll. Börjar få svårt med motoriken och då vet man att man är lagom full. Jag tror på rysk vinst, men visst kan Sverige överraska. Jag tar mig an matchen med nerverna på helspänn och en öl nära till hands. Sassa, brassa, mandelmassa!

Presentation

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se