Alla inlägg under maj 2015

Av Fester Bestertester - 21 maj 2015 21:23

Det har blivit dags för ett fredagsmöte på Kråkstigen 4. Sune kommer att vara konferencier och ämnet är såklart UFO:n. Det blir att damma av overheadprojektorn och ta med ett gäng fräsiga bilder, bland annat från en expedition i trakterna av Tallboda i Linköping.


Efter mötets slut väntar mingel, där kontakter kan knytas under lättsamma former. Alkohol får tas med, men vänta med att korka upp tills efter mötet. Vi ses imorgon.


MVH/UFO-Motala

Av Fester Bestertester - 21 maj 2015 20:37

Jag försöker leva lite sunt idag, så det blev inget från konditoriet, utan istället kex, digestive-kex som de heter. Med lite smör på går de ned utan att krångla och till det har jag likör.


På skivspelaren snurrar neger-jazz med Glenn Miller, så lita på att jag mår bra nu. Jag passar på att vila upp mig inför morgondagen, då jag ska hålla ett föredrag på Kråkstigen 4.


Jag har ungefär halva kexpaketet kvar och likör har jag flera flaskor av, så mig går det ingen nöd på. Ikväll avkoppling, imorgon allvar.


MVH/Sune Andersson

Av Fester Bestertester - 20 maj 2015 20:57

Har varit på mötesplats Asken, det var för oss med boendestöd. Gratis kaffe och macka och gissa om jag frossade. Blev fyra koppar kaffe även fast jag inte var så sugen, det var ju gratis.


Sedan var där frågesport och naturligtvis fick jag alla rätt. En till hade alla rätt, så det blev en utslagsfråga som jag konstigt nog åkte dit på. Nåja, jag vann ett paket kex och det var ju välkommet.


Nu pustar jag ut med ett par öl, det frestade på att hålla sig nykter till tidig kväll då träffen var. Tror bestämt jag tar mig ett par kex till ölen.

Av Fester Bestertester - 19 maj 2015 19:14

Tjenixen på er, allesammans. Hasse här. Jag upplever just nu en skön fylla på kammaren och mår toppen med andra ord. Har hunnit med två vändor till systembolaget.


Andra gången jag var där kom Patricio, som vi kan kalla honom, fram till mig och tiggde pengar. "Jag har inga på mig" ljög jag. "Men du kan väl ta ut", kontrade han med. "Nej, det går inte" replikerade jag. "Men kan jag få en av dina öl?"


Vilket praktarsel. Jag bara gick därifrån. Min pengar är mina och mina öl är mina. Dessutom har jag fått piller av herr X som jag ska dra i mig om en liten stund, då blir det åka av.


Behöver jag nämna att det blir en sjukskrivning imorgon? Rock on!


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 18 maj 2015 21:21

Det blir att ta med frugan till lokalen på Kråkstigen 4 och ta ett nappatag med golv och toalett. Jag sätter ära i att alltid ha lokalen i gott skick, bland annat för att det ofta är det första utomstående ser av UFO-föreningen. Lilla Phain ska få skrubba under mitt överinseende, medan jag njuter av ett glas likör.


Vi promenerar till och från lokalen, det rör sig bara om en tiominuterspromenad och då får ju frugan lite motion också, det kan hon behöva. På plats börjar jag med att leta efter avlyssningsutrustning, sedan tar fejandet vid. Det kommer att bli så fint.


En ny sammankomst är planerad i lokalen och då passar det bra att den är nystädad. UFO-Motala kommer att visa sig från sin allra bästa sida. Varför inte komma på ett möte och se själv?

Av Fester Bestertester - 18 maj 2015 21:03

Pustar ut med en flaska läsk, ölen lämnar jag ifred idag. Har ju varit långledig och det har slitit hårt på både kropp och plånbok. Fast det var fasligt vad långsamt tiden går, vad ska jag hitta på? Har tagit lite benso och kan inte dricka på det. Jag får väl glo på TV och uppleva en kväll utan äkta glädje. Fast imorgon ska jag dricka lite, får väl försöka härda ut.

Av Fester Bestertester - 17 maj 2015 19:51

Vadi hela fridens namn har hänt med bloggen? Det skrivs ju mest om idrott, denna imbecilla syssla. Vill ni ha bra flås, ta då promenader, för all del, men svärta inte ned bloggen med ert trams.


Jag skiter fullständigt i fotboll, ishockey och alla andra avarter, jag vill inte läsa en rad till om IFK AIK och allt vad klubbarna heter.


Jag vill se en viss höjd på inläggen här, inget tramsande om vilket lag som fjuttat in ett mål på vilken arena. Skärpning, alla sportfånar.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 17 maj 2015 18:48

Kristian Bergström, som spelat elitfotboll i över 20 år, lägger av efter denna säsong. Han är så klart främst förknippad med moderklubben Åtvidaberg, men har även hunnit med att spela för IFK Norrköping. Jag lyfter på tupén och önskar dig en fin start på ditt fotbollslösa liv.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards