Alla inlägg under maj 2015

Av Fester Bestertester - 13 maj 2015 13:56

Tyvärr har min lilla fru celluliter på baksidan av låren, detta trots att hon håller vikten. För att motverka det har jag givit henne daglig massage, men det hjälper inte. Vad ska jag göra?


Jag har börjat släppa ut henne ur källaren och hon har fått gå runt i trädgården. Jag fattar posto med ett glas punsch och frugan traskar runt. Idag gick hon i ca 35 minuter och kanske kan ökad blodgenomströmning bota de fula celluliterna, hoppas kan man ju.


Hon är ingen skönhet direkt, men det kan jag acceptera. Däremot vill jag inte att hon ska dra på sig saker som gropig hud, det är vämjeligt att skåda. Har någon något tips för att få bukt med det? Jag kör på med promenader ett tag till, så får vi se vad som händer.


MVH/Arg Motalabo

ANNONS
Av Fester Bestertester - 12 maj 2015 18:35

Just det, i vår lokal på Kråkstigen 4 i Motala kommer åter Lizmut's rymdvante att förevisas. Vi kan ta emot 25 gäster, sedan är det fullt. Biljett löser du vid dörren och det kostar endast 150 kronor. Ta nu chansen och se med egna ögon ett objekt som skapats av intelligenta varelser långt från vårt solsystem.


Efter förevisningen öppnar baren där du kan köpa t ex öl till självkostnadspris. Det blir således en heldag med rymden i fokus. Detta får du inte missa, hoppa in i blien och bege dig till Kråkstigen 4 imorgon onsdag. Vi ses.


MVH/UFO-Östergötland

ANNONS
Av Fester Bestertester - 10 maj 2015 11:45

Snoka möter pestråttorna AIK ikväll. Man spelar på Friends arena och chansen är stor att man knäpper dem på näsan. Jag åker inte med, men Ronny tar bussen upp till fiendeland. Med sig tar han ett knippe öl och han sparar ett par stycken till hemresan. Jag tippar 3-1 till Kamraterna, man har något stort på gång.

Av Fester Bestertester - 9 maj 2015 17:17

UFO-Norrköping har precis gått igenom allt material från senaste expeditionen och speciellt ett par bilder fascinerar.


De visar ett cigarrformat objekt med röda och blå lampor på undersidan. Detta objekt är inte byggt av människan, utomjordisk intelligens ligger bakom det.


Det går att sperkulera i var det kommer ifrån, men det blir just spekulationer. En gissning är att det kommer från solsystemet nästgårds och att det har fredliga avsikter.


Hur som helst, tack för att ni tog er tid att spana och fota, ni tappra kämpar. Jag har underättats om att en ny expedition snart ska företagas och hoppas på stor lycka även denna gång. Ett gäng närbilder vore mumma. Lycka till!


MVH/UFO-Norrköping

Av Fester Bestertester - 9 maj 2015 16:49

Äntligen har jag fått det bekräftat, det jag länge vetat om. Jag är fullt frisk.


Vi har nu förstått att du är helt frisk, att du återhämtat dig fullständigt från schizofrenin du tidigare led av. All medicinering kommer att upphöra snarast. Vidare tilldöms du ett skadestånd på 60 000 kronor som plåster på de själsliga sår psykiatrin åsamkat dig. Jag önskar dig lycka till med ditt nya, friska liv.


Detta kräver ett par stadiga supar. Åh, vad glad jag är.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 9 maj 2015 16:29

Det känns som att jag kommer att dyka på huvudet från köksfönstret. Är så förbannat rastlös så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag skyller allt på Haldolen jag är påtvingad. Psykiatrin mördar mig och kommer undan med det. Fy fan!

Av Fester Bestertester - 8 maj 2015 21:50

Jag har telepatisk kontakt med en alien från solsystem B105CF. Han och hans gelikar besöker jorden regelbundet och har så gjort i årtusenden. "Vi vero insignus magicus" som man säger på latin.


De är här för att hjälpa, inte förstöra eller förslava. Om ni inte tror mig ska jag bevisa det genom fotografier av dem. De är så långt före oss i utvecklingen att de med lätthet skulle kunna utrota oss, men de är våra vänner.


Dessa grå varelser svämmar över av kärlek och det känns tryggt att de har koll på oss. Tillsammans tar vi intergalaktiska kliv mot en ljuv framtid. Livsformer i universum, förena eder.

Av Fester Bestertester - 8 maj 2015 20:25

Då var arbetsveckan över och heltidsdrickandet tar vid. Jag stannar hemma hela helgen, på så sätt undviks tragedier som fyllecell och slagsmål. Men lita på att jag kommer att bli full, jag har köpt på mig ett rejält lager starkvaror. Tror bestämt jag hör whiskyn ropa mitt namn. Jag kommer, jag kommer!

Presentation

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se