Alla inlägg under augusti 2015

Av Fester Bestertester - 5 augusti 2015 14:52

Helgen närmar sig, nu är onsdagen avklarad. Pustar ut med ett par öl, det var riktigt kämpigt i verkstaden idag. Jag tänkte gå hem flera gånger, men bet ihop och stannade kvar. Snart har jag jobbat en hel vecka och det är ju fenomenalt. Kanske det blir en sjukskrivning nästa vecka, det är jag värd.

ANNONS
Av Fester Bestertester - 4 augusti 2015 17:58

Gå till jobbet, arbeta dig svett, sitt inte och gnäll på en blogg. Blod svett och tårar byggde detta land, med en öl i varje hand åstadkoms inget.


Jag vill ha en viss höjd på inläggen, inget fylledravel och inget uppmuntrande tilll arbetsskolk.


Själv förtidspensionerades jag av Palme och ville inget hellre än att fortsätta arbeta. Det sitter som en tagg i sidan än idag, 40 år senare. Du som fortfarande är på arbetsmarknaden: Tänk dig för, var inte hemma och slöa. Den som inte jobbar ska heller inte äta.


MVH/Arg Motalabo

ANNONS
Av Fester Bestertester - 4 augusti 2015 16:26

Då är dag två förbi denna arbetsvecka. Helvetesveckan kallar jag den första efter semestern. Jag har borrat, jag har skjutit nitar, jag har putsat. Puh! Inte undra på att jag nu tar mig några öl för att kunna koppla av. Drömmen vore att bli förtidspensionär, men jag vet inte vad jag ska klaga på för att bli det. Nåja, jag kämpar på och tar mig några öl lite då och då. Det livet är inte helt utan fördelar.

Av Fester Bestertester - 3 augusti 2015 21:15

Då har man jobbat, första dagen efter semestern. Då är man en dag närmare julledigheten. Det var verkligen kämpigt och jag tänkte klaga på ryggen och gå hem, men jag stålsatte mig och höll ut.


Nu pustar jag ut med en öl, den är jag väl värd. Räknar med att jobba hela veckan, så får vi se om det blir något kneg nästa vecka. Ryggont kan ju komma hastigt.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 2 augusti 2015 21:43

IFK Norrköping fick stryck mot pestråttorna AIK inför fullsatta läktare. Det var synnerligen oförtjänt då man hade mest bollinnehav och flest chanser. Men idrott är inte alltid logisk, så därför stod pestråttorna som segrare när domaren blåste av matchen. Nu tar jag ett par groggar för att lugna nerverna, så får IFK komma tillbaka mot ÖSK. Då kräver jag tre poäng.

Av Fester Bestertester - 1 augusti 2015 19:17

Då är sista sommarmånaden här och kampen fortsätter. Vi kommer att intensifiera våra ansträngningar att få kontakt med utomjordigar och vi kommer att jobba hårt med partiet SOS.


Målet är en expedition i veckan i hela länet och det borde vi klara. Vi har värvat otroligt många nya medlemmar som brinner för Saken så vi kan kanske nå rekordmånga expeditioner.


SOS kämpar på, vi har satt som mål att trycka upp egna flygblad, men då krävs det pengar. Vill du bidra med en slant är du välkommen att göra så, efter överenskommelse med Sune.


Vi ser sensommaren an med tillförsikt och spänning. Juli var fantastisk på alla sätt och augusti ska kunna mäta sig med den månaden. Slut leden tätt ihop, vi utgör spjutspetsen av regimkritikerna.

Av Fester Bestertester - 1 augusti 2015 18:37

Sune Andersson har låtit sig fotograferas av en medlem med en så kallad digitalkamera. Han kommer att välja ut en favorit, vilken kommer att pryda fllygblad och väggar.


Vill fu ha något fint att hägna upp på väggen så är det någon av dessa bilder du ska köpa. Vi kan skicka bilden via e-post, förutsatt att vi emottagit betalning i förskott. Priset är löjligt låga 50 kronor.


Slå till och köp en modern klassiker. En beslutsam Sune hängandes på din vägg, kan det bli bättre?

Av Fester Bestertester - 1 augusti 2015 17:35

Jag kan stolt meddela att Sktgrisen återstartats. Adressen är skitgrisen.com. Har inte hunnit kolla in sidan än, men den drivs av sjuke Bjarne, så den är nog värd ett besök. Skitgrisen slaskar på och väjer inte för obekväma åsikter eller tunga frågor. Besök sidan redan idag.

Presentation

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se