Alla inlägg den 3 januari 2015

Av Fester Bestertester - 3 januari 2015 17:55

Vi har arbetat hela dagen med att analysera både bilder och jordprov från Folkparken i Norrköping. Mäster Claes lät jorden sippra mellan sina fingrar och sa att den hade typiska tecken på jord som varit starkt upphettad, detta från farkostens motorer. När mäster Claes talar lyssnar man.


Sedan har vi undersökt alla bilder och på flera av dem framträder inte bara mystiska ljus, utan även silhuetter, detta från farkosten som besökte oss.


UFO-Sverige ska snarast få ta del av vårt fantastiska material, så kan snart hela världen få veta vad som hände i en lummig park i Norrköping. Det gäller att ha ett öppet sine och öppna ögon, annars riskerar man att missa allt.


MVH/UFO-Norrköping

Av Fester Bestertester - 3 januari 2015 00:36

Delar av UFO-Norrköping befinner sig i skrivande stund i Folkparken i centrala staden. Man har fått ett tips om att utomjordisk aktivitet pågått där hela kvällen och gjorde en skyndsam utryckning utan tanke på den egna säkerheten. Så stark är kampviljan och sådana uppoffringar gör man gladeligen dagligen för kampen.


Herr X meddelar på en raspig telefonlinje att man säkrat vissa spår och har materialet i tryggt förvar. Förmodligen är det ett skepp och ett mindre sådant som är på besök. Om det kommer från Vintergatan eller längre bort är i skrivande stund osäkert, men det kommer att redas ut efter att analyser gjorts. Cirka femton bilder har tagits och de verkar oerhört intressanta, säger X.


Du kan alltid lita på eldsjälar, folk som är redo att offra sig för sina medmänniskor. Med den andan har vi snart själva stjärnkryssare redo att utforska vår del av universum. Det är spännande tider vi lever i.


MVH/UFO-Norrköping

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards