Alla inlägg den 6 januari 2015

Av Fester Bestertester - 6 januari 2015 21:49

Samlingen för obeoende seloter (SOS) fortsätter sin kompromisslösa kamp, målet om ett fritt land skall uppnås och detta inom mindre än en mansålder. Vi är numera ett parti, men inte ett parti som alla andra, vi kräfva frihet. Vi kräfva kontroll över all forskning och kontroll över statens finanser. SOS tar över, smidigt eller ej är upp till väljarna.


Kom med i kampen, låt oss slippa ännu en klappjakt på förrädare, visa ditt sanna jag. SOS är det enda partiet som kämpar för alla medborgare, inte kapitalistisk eller socialistisk klasskamp.


Mer av allt är vår slogan och den är väl underbyggd. Sätt stopp för regimstyrda vansinnessatsningar och lägg pengarna på folket, då är halva striden vunnen. SOS kräfver en social upprustning och rättning i ledet. Schabbla inte bort vår framtid, ni PK-politruker.

Av Fester Bestertester - 6 januari 2015 18:11

Snart är det slut på mina öl. Jag fick besök av Ronny och Bosse Rulltårta och det var ju klart att jag skulle bjuda dem på lite godsaker, problemet var bara att jag endast hade köpt så det skulle räcka till mig, inte till tre personer.


Vad göra? Jo, det blev ett telefonsamtal till Goran, en jävligt schysst jugoslav och han har lovat att leverera en flaska sprit. Tyvärr är han dyr, men han har bättre öppettider än systembolaget.


Det är tur att man känner killar som Goran (eller Drazen) när de röda dagarna duggar tätt. De säljer det mesta, även pistoler, men det intresserar inte mig. Spriten är det viktiga, även om den är väldigt dyr. Fast service kostar och jag får det jag vill ha hemkört till dörren. Slå det om ni kan, jämra systembolag.

Av Fester Bestertester - 6 januari 2015 16:41

Sune Andersson anordnar ikväll ett möte där han kommer att förevisa spännande diabilder. Han har grävt djupt i arkivet och de äldsta bilderna är från sent 60-tal. Sune syns själv på vissa bilder, så det blir en bonus för alla närvarande att få ta del av.


Utomjordingarnas teknik har inte ändrats nämnvärt under de dryga 40 år vårt bildsamlande har pågått, det har däremot vår gjort. Nya tekniska landvinningar görs varje år, så drömmen om stjärnkryssare är en realistisk sådan.


Kvällens möte är endast för medlemmar, önskar du vara med på framtida möten är det bara att lösa medlemskap i UFO-Sverige. Träffar som denna vill du väl inte missa?


MVH/UFO-Östergötland

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards