Alla inlägg den 8 januari 2015

Av Fester Bestertester - 8 januari 2015 23:00

Det blev en dag utan alkohol, nu är det kört, jag kan inte dricka då jag tagit bensodiazepiner. Vidare börjar timman bli sen, så det är onödigt att knäppa upp en burk, nu får det vara.


Jag ser fram emot fyllan imorgon fredag, visst smakar alkoholen extra gott efter en tid avhållsamhet? Då ska jag på kalas, ett äkta supkalas. Och tänk vad pengar jag sparat idag, då jag har druckit läsk och vatten istället för dyr öl.


Nu kan jag se tillbaka på en bitvis jobbig kväll, men inte överdrivet jobbig. Detta kommer jag att klara fler kvällar, måndag låter som en bra dag att testa avhållsamhet nästa gång. Plånboken mår i alla fall toppen även om jag inte gör det under ett vitt dygn.

Av Fester Bestertester - 8 januari 2015 19:20

Nu har det börjat krypa i kroppen, det är antagligen abstinensen som gör sig påmind. Jag kämpar på och röker alldeles för mycket. Jag har sexton öl i köket, man kanske kunde provsmaka bara för att lugna nerverna. Det är en kamp där jag helst ser att klockan skyndar på, så att jag får gå och lägga mig. Jag har ju mediciner som sänker mig, bland annat Oxascand och Theralen, fast vill inte ta dem med alkohol i kroppen. Nåja, den här kvällen kommer att passera den med, frågan är om några öl passerar min strupe.


Hare gött önskar X

Av Fester Bestertester - 8 januari 2015 18:18

Har druckit rätt friskt och varje dag sedan den 19:e december och idag klippte jag det rakt av. Har varit hemma i över två timmar och det går finfint att vara utan starkvaror.


Det är konstigt, för man tycker ju att jag skulle må dåligt av att vara utan spånken efter en flera veckor lång period av hårt supande, men så är inte fallet. På psyk matade de mig med benso för att underlätta "avtändningen", men jag kände inget obehag alls. Fast det var ju fint att bli såsig i roten av just benso.


Okej, dagen är långt från över, än kan jag trilla dit. Men om jag öppnar en öl dricker jag den för att det är gott, inte för att jag utvecklat ett beroende. Det ska bli intressant att se om jag är lika käck om ett par timmar.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards