Alla inlägg under maj 2020

Av Fester Bestertester - 16 maj 2020 17:31

Vi har fått ett fotfäste på en ny kontinent, vi finns nu i Afrika. Det är ingen mindre än regimkritikern och UFO-spanaren Bingo Bongo från Kongo som slutit sig till våra led. Hans land är fattigt trots att man har potentialen att sluta vara ett u-land. Tydligen är landet korrupt och ett fåtal roffar åt sig godsakerna.


Bingo Bongos plan är att samla en kohort och göra revolution. En ny ministerpost kommer att skapas, vilken ska vara länken mellan djungelfolket och utomjordingarna. Stora saker är på gång i framförallt Kongo. Genomförs en revolution där kommer fler regimer att falla och UFO-frågan få en framträdande roll på den politiska agendan. Kanske kan Afrika ge oss mer än khat och ebola, kanske inte. Jag håller tummarna och önskar Bingo Bongo all lycka och framgång.


MVH/Organisationsledningen

Av Fester Bestertester - 16 maj 2020 17:01

Det har bara blivit tre cigaretter idag, det är ju fantastiskt! Har bunkrat upp med snus, fast jag köpte ett paket cigg också. Jag mår både bra och dåligt av rökat. Bra för stunden, dåligt i kroppen, bland annat hjärtat. Jag säger inte att jag ska sluta röka, men dra ned kan jag ju göra. Dragit ned har jag gjort idag. Vad duktig jag är.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 15 maj 2020 22:03

Jag sitter ensam på kammaren, har inte haft (herr)besök på flera dagar. Jag går omkring utan byxor, men med kalsonger. Vill inte att de tvärs över gatan ska se min snorre. Då och då sticker jag ned handen i kalsongerna och vidrör mitt organ; Skönt och lugnande. Naturligtvis skulle jag vilja placera min lem i en ändtarm, men man behöver inte maximal njutning hela tiden, lite tafsande duger gott ibland. Lite kläm och ryck i/på apparaten livar upp en annars tråkig kväll.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 15 maj 2020 20:59

Jag kommer snart att gå till God vän, stadens bästa pub/krog. Jag har bara 150 spänn på fickan, det räcker till tre öl om man inte tar de största. Jag skulle kunna låna av chilenarna som oftast är där, eller dricka på krita om det är Fikret som står i baren. Problemet är att lånar jag en hundring ska de ha 150 spänn tillbaka. Jag vill inte sitta hemma och glo på TV, jag vill gå till God vän, stället där hela världen möts. Snart är jag där.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 15 maj 2020 19:35

Jag förstår inte varför ungdomen går omkring långhårig. Du har väl själv stött på dem, snorungar med hår som hänger ned över öronen och är långt i nacken. En revolt mot det sunda och normala antar jag.


När jag växte upp tvättade man håret varje dag och koafferade sig innan man gick ut. Idag ser de manliga ynglingarna ut som kjoltyg. Jag har till och med sett slynglar med hästsvans! De går omkring med skatbon på huvudet.


Klipp er och kamma till en acceptabel frisyr. Stå inte och häng i gathörnen med tuggummi i munnen, idisslande som kor. Tuggummituggande tycker jag inte om, men långt hår är det värsta jag vet.


Kam + sax = sant.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 15 maj 2020 16:01

Jag går till Mötesplats Helknas varje vardag. Jag är "förtidspensionär" och har inget bättre för mig. Kaffe med påtår kostar bara fem kronor och jag brukar köpa kaffe två eller tre gånger. Mycket kaffe blir det.


Det finns bara två vettiga personer att prata med där, resten skrattar jag åt. Bland annat hypokondrikern, killen som ofta har ont i knät, ryggen, armarna, nacken och ljumskarna. Sedan en utvecklingsstörd tjej som jag ser till att reta lite. Miffon i överflöd, alltså.


Jag skrämmer bort all personal utom nya vikarien. Han är en av de två vettiga, den andra är min kompis. Idag pratade vikarien och jag film, bland annat mästerverket "Glen or Glenda". Jag kan hålla igång en diskussion om nästan vad som helst (förutom dansbandsmusik och lite annat jox) och det är därför personalen går omvägar runt mig. De känner sig underlägsna.


Nu blir det inget Helknas förrän om tre dagar. Fast det kanske är lika bra, det kan vara farligt att skratta för mycket.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 14 maj 2020 21:44

Jag hörde något som lät som ett mellanting mellan gnissel och fågelkvitter. Det höll inte på så länge, men länge nog för att orsaka mig obehag. Nåja, jag hade lite Oxascand sparat, så jag tog några sådana. De tar inte bort hallucinationer, men gör det en smula lättare att handskas med dem.


Var det verkligen en fågel vete sjutton var den satt. Nej, det var nog bara min hjärna som spelade mig ett spratt. Jag har inte vant mig vid att höra ljud och röster och kommer nog aldrig att göra det. Obehagligt!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 14 maj 2020 17:23

Jag tog på mig gå bort-kläder och stoppade på mig plånboken. Jag skulle till speceristen för att handla. Det innebar att jag fick mig en dos av det nya Sverige. Motala är verkligen en sophög, fullt med långhåriga ungdomar utan något vettigt att göra. Dessutom tuggar de tuggummi, en sedvänja som kommer från infödingar.


Har dessa slynglar inga föräldrar som kan ta dem i örat? Ska jag behöva göra det? Vespa tycker de om att busköra på också och det händer ofta att de dånar fram på både cykelbana och trottoar.


Med en så slö och slapp ungdom vi har idag fruktar jag det värsta: Sverige är på väg mot avgrunden. Klipp er och skaffa er ett jobb, slynglar! Hederligt folk törs knappt gå ut längre.


MVH/Arg motalabo

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards