Alla inlägg under maj 2020

Av Fester Bestertester - 14 maj 2020 01:24

Helst skulle jag vilja lägga mig och sova, men jag är i ständig beredskap och måste därför vara vaken vissa nätter. Jag hoppas att jag slipper gå så långt när jag beordras ut för att använda mina krafter, då jag har skoskav.


Jag har tät kontakt med Florian, min vän från en annan dimension. Han säger att jag inte är ensam i staden, det finns andra agenter. Men ingen är lika mäktig som jag, därför måste jag ständigt gå i bräschen.


Jag kopplar av med lite musik och Coca-Cola, men kommer larmet är jag ute på gatan på två röda. Kampen går vidare, "O" ska krossas!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 13 maj 2020 22:12

Ni skulle se min ena häl. Den är precis trasig. Två stora områden där huden skavts av. Inte regelrätta sår, men nästan. Detta har inte gått utomjordingarna förbi, de har skickat en pluton mikro-farkoster dit för vidare transport till andra delar av kroppen.


Snart är jag helt infekterad av små, små utomjordingar. Jag kan känna dem i ryggen, armarna och magen. De kommer med onda avsikter. Det första de kommer att försöka med är att hjärntvätta mig så jag börjar arbeta för den onda organisationen "O". Går inte det kommer de att döda mig.


Jag ska ta upp detta under mitt nattliga samtal med psykiatrin. Kanske kan modern sjukvård hjälpa mig bli kvitt inkräktarna. Fast jag kanske resignerar och framlever resten av mitt liv som en lealös zombie.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 13 maj 2020 15:34

Jag hade tänkt ringa akutenheten och be om mer medicin, men somnade och sov gott under natten. Jag har för ett tag sedan tagit min mikrodos benso och tanken att jag inget mer får ta förrän imorgon skrämmer. Inte kan jag väl tvångsvårdas bara för att jag har oro/ångest? Jag vill gå upp till sjukan, hämta lite piller och sedan gå hem. Det är inte inläggning jag är ute efter. Jag behöver dubblerad dos. Andra får rikligt med bensodiazepiner, varför får inte jag det?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 13 maj 2020 00:17

Jag har tagit dubbel dos Oxascand och upplever måttlig effekt. Min mamma ska opereras senare idag och jag är så rädd och nervös. Dubbel dos O och två Lergigan på det. Plus några slurkar Theralen och min antidepressiva och min antipsykotiska medicin på det. Och två Nozinan.


Jag kommer att kräva Stesolid, eller ännu hellre Xanor. Kompisen stod på Xanor i många år, men slutade rakt av och det utan minsta problem. Mer medicin till folket och det nu.


Jag ringer akutenheten och förklarar situationen för dem. Jag måste ha mer piller, jag vill proppa i mig piller. Blir jag nekad ska jag detonera en neutronbomb på sjukhuset.


Jag ska bara dricka en en och en halvliters laska fläsk, sedan lyfter jag luren. Tillmötesgå mig eller bli förintade, psykbabblare.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 12 maj 2020 22:28

Jag var till speceristen och passade på att köpa lite godsaker. Bland annat blev det ett paket Ballerinakex. Det vattnades i munnen på mig, men när jag öppnade paketet var de två yttersta kexen trasiga, de var i småbitar.


Det var sannerligen oerhört och jag blev mycket upprörd. Ska jag behöva äta kex i småbitar? De spreds över hela bordet och jag sopade ihop dem och slängde dem. Nu är affären skyldig mig två kex och de ska jag ha gratis. Nej, jag ska ha ett helt nytt paket utan kostnad och tvekar ine att vrida om öronen på både bodknodd och föreståndare. Rätt ska vara rätt.


Jag är så arg att jag skakar och kommer att skriva en insändare till Motala Vadstena tidning där jag i mycket skarpa ordalag ger min syn på det utstuderade angreppet på mig och min person.


Ska man inte ens kunna köpa sig ett paket kex längre? Sverige är i förfall.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 12 maj 2020 21:58

En man kom mot mig på trottoaren, vi gick åt varsitt håll. Det är ju Roffa, tänkte jag och slog bort blicken. Han är mer än lovligt såsig i roten och ser ut som hej kom och hjälp. Jag hann några meter, sedan hörde jag honom ropa mitt namn. Han kände igen mig. Attans! Vi tog i hand och han var så trevlig. Och så kom det, det jag hade väntat på. "Har du en slant?" Jag tog upp plånboken och gav honom en tia, då har han till i alla fall en folköl. Jag hade mer pengar på mig, men de ska jag köpa kaffe för på en mötesplats.


Roffa lever för att dricka öl och jag kan inte klandra honom. Jag har varit på boendet där han bor och det är verkligen sjukhusstämning där. Personalen kommer och ger de boende medicin, det kändes nästan som på psyket. Klart man vill bli borta i huvudet om man bor så. Hoppas ölen smakade, Roffa!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 12 maj 2020 20:26

Jag och två kompisar tar tåget till Stockholm. Väl där ska vi gå på klubb för killar som gillar. Vi bokar inget hotell, vi räknar kallt med att spendera natten hos varsin kramgod kille. Inträdet kostar femhundra kronor, men då ingår välkomstdrink och en styck kondom. Jag kan knappt bärga mig! Tänk att befinna sig mitt i en ormgrop och ta bastanta grepp på bastanta karlar... Jag räknar med ömmande bak i flera veckor. Fattas bara när man varit på Stockholms allra skönaste killar. Klubben vi ska på har ett synnerligen passande namn: Uranus. Såklart den ska heta så. Imorgon far vi iväg. Vi har ringmuskler att töja ut i huvudstaden.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 12 maj 2020 16:04

Jag har 250 kronor i plånboken och kommer att spendera dem på bästa krogen God vän. Det räcker till en fyra, fem öl. Jag har pasta och ris i skafferiet, jag behöver inte lägga en enda spänn på mat på flera dagar. Jag lägger allt krut på en liten fylla på lokal. Fem öl blir man inte jättefull på, men lite lullig blir man. Tyvärr kan jag inte bjuda snygga brudar på något, men jag kanske får med mig någon hem ändå. Nån gång ska vara den första.


MVH/Ronny

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards