Alla inlägg under maj 2020

Av Fester Bestertester - 10 maj 2020 15:54

Jag har av någon konstig anledning inte fått in en endaste krona till min insamling. Jag behöver er hjälp att kosta på mig inte bara livets nödtorft, utan även få unna mig något ibland. Vore schysst om ni kunde swisha över några hundringar, det betyder mycket för mig. Jag har inte varit på krogen (God vän) på ett par dagar, med er hjälp har jag råd att gå dit sju dar i veckan. Kom igen nu, lätta på börsen. För du är väl ingen snåljåp?


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 10 maj 2020 15:19

Jag gjorde det, jag ringde Goran, killen som kan fixa allt. Jag gav 300 kronor för en flaska polsk vodka och jag har redan öppnat den. Jag har tyvärr inget att grogga på, men snapsar funkar bra. Tanken på ett helt dygn utan spånken blev för jobbig, jag lyfte luren och ringde Goran. Nu ska jag bli full. Och galen.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 10 maj 2020 00:27

Jag är inne i en Motörhead-period. Just nu lyssnar jag på skivan "Iron fist" (låten "America") och sämre sällskap kan man ha det en natt som denna. Alla nätter, faktiskt. I år är det fem år sedan Lemmy, gruppens grundare, avled i cancer. Jag såg en intervju med honom som bör ha gjorts samma år han dog och han såg mager ut tyckte jag. Tragiskt. Det finns ingen som Lemmy, hela hans väsen andades rock'n'roll. Han slapp bli gammal och dement i alla fall. Fast visst hade han headbangat på äldreboendet. Rock on in Heaven, Lemmy!

Av Fester Bestertester - 10 maj 2020 00:05

Jag har tyvärr druckit upp de starkvaror jag hade och nu sitter jag här torrlagd. Jag skulle kunna ringa min kran Goran, men har ingen lust att betala ockerpriser. Söndagen får jag ägna åt att dricka billig folköl. Smaken är den rätta, men ruset uteblir. Köper jag tre sexpack och häver i mig det så blir i alla fall magen full.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 10 maj 2020 00:03

Den inte alltid så fromme Werner Fromm avled denna dag år 1981. En furie som var både soldat och snut. Snutar gillar jag inte, men Werner skulle gärna ha fått haffa mig om han hade levt idag; "Jaha, full på allmän plats. Det blir en dos cyanid". Hatten av för dig, Werner. Hep, hep!


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 9 maj 2020 17:26

Min vän var förbi förut. Han fick några gamla skivor av mig, 90-talsproduktioner. Den enda skiva som var något att ha var debutskivan med Kroizfoier, men den klarar jag mig utan. Efter det åkte vi till ett köpcentrum och väl där bjöd kompisen på asiatisk buffé. Jag tackade och tog emot. Inte nog med det, efter maten åkte vi till Media XXX och jag fick en extern CD-spelare till min dator. Fick! Jag tog tacksamt emot den och jag sa att nästa gång bjussar jag på mat. Jag vill inte utnyttja honom för det ska man ju inte göra. Han är den person som står mig närmast och jag är glad att ha honom som vän.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 9 maj 2020 00:18

Våra brittiska vänner English Bob och Calum har beslutat sig för att en gång för alla göra klart för folk att det finns ett odjur i sjön Loch Ness, en mastodontstor varelse kallad Nessie. De kommer att ta tåget till Inverness för att därifrån med buss färdas till Loch Ness.


De bor på vandrarhem i Inverness och kommer att så göra i tre dagar. Därför har English Bob printat ut flygblad i svartvitt där han å UFO-Britains vägnar ber om pengadonationer. Det kostar att åka tåg och att bo på vandrarhem.


Eftersom de sover två nätter på vandrarhemmet kommer de att besöka stadens pubar tre dagar i rad och med sig tar de de rykande färska flygbladen. English Bob skriver i ett mejl till mig att han tror på intressanta diskussioner med de inavlade lokalborna och att de får in pengar som täcker lite av utgifterna för den resa de kommer att företaga.


Nessie har kanske inte utomjordiskt ursprung, men en livs levande dinosaurie är inte fy skam det heller.


MVH/UFO-Norrköping

Av Fester Bestertester - 8 maj 2020 21:37

Jag mejlade min kp (kontaktperson) och bad i skarpa ordalag om mer benso. Eller "höjd dos eller byte av preparat" som jag brukar säga. Denne hade tydligen sökt mig under dagen via telefonapparaten, men jag måste ha sovit och ej hört den. Nu får jag vänta hela helgen innan jag får besked om min önskan tillgodoses eller ej.


Jag vill inte ta omvägen via läkare, lyssna på när denne sitter och gaggar och betala flera hundra för det. Jag vill bara ha lite piller, det borde inte vara så svårt att fixa.


Ångesten jag medicinerar mot är kraftig och ihärdig och att då endast ha 20 milligram Oxascand att ta till är icke tillfredsställande, det är snudd på löjligt.


Jag räknar med att bli nekad mer medusin, men man vet aldrig. Jag är ju ett hopplöst fall, vad gör det om jag skulle bli beroende av joxet? Satsa resurserna på de unga och håll oss kroniker bortom hjälp neddrogade och lugna. Mer benso och det med en gång!


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards