Alla inlägg den 2 februari 2020

Av Fester Bestertester - 2 februari 2020 23:17

Hörru, "Irriterad latmask": håll dig borta från oss sanna kämpar. Långt borta. Du har varit berusad under våra träffar och du har ätit hela två smörgåsar, inte en som det var kalkylerat med. På grund av dig fick en broder gå hungrig sist vi var i Vrinneviskogen.


UFO-Norrköping växer så  det knakar, vi tappar dig, men har fått tio nya medlemmar bara idag. Du är saknad av ingen, såvida du inte tar ditt förnuft till fånga och ber om ursäkt för ditt olämpliga beteende. Då kan du åter komma in i värmen och kämpa för hela svenska folkets väl och ve. Valet är ditt.


MVH/Er sektionschef

Av Fester Bestertester - 2 februari 2020 22:58

Jag publicerar denna text för att meddela att jag lägger mitt engagemang i UFO-Norrköping på is. Man har inte värdesatt min medverkan, men mina pengar har man gladeligen tagit. Jag har känt mig utanför och har faktiskt också varit det. Jag har till exempel ej fått vara med på de veckovisa månadsmötena över telefon med Sune och andra ledande företrädare. Detta utan förklaring.


Jag kommer aldrig att släppa mitt intresse för utomjordingar, men jag håller det vid liv på egen hand. Jag är ej längre i UFO-Norrköpings sold och strypkoppel. Eventuella övertalningskampanjer för att jag ska stanna kvar kommer att ignoreras.


MVH/Irrriterad kämpe

Av Fester Bestertester - 2 februari 2020 22:31

Jag lever med kaos i skallen och både så kallade positiva och negativa symptom. Jag har paranoid schizofreni för er som inte visste det. Mitt liv är rätt meningslöst och jag söker svar på varför det gick helt åt skogen efter 22 år på arbetsmarknaden. Ofta vänder jag mig till Gud, men gör det i hemmets lugna vrå, då kyrkor ej är något för mig.


Nu har jag fått kontakt med en kille (inga homosexuella avsikter) som är villig att skänka mig en bibel. Jag tackade ja på stående fot. Tänk vilken lindring det kommer att skänka mig att läsa den. Tänk när rösterna dånar och ångesten sliter i min kropp att öppna den goda boken och få sig lite kristendom till livs.


Jag tror på Gud, men är minst sagt oortodox i mitt religionsutövande. Jag ber inte ståendes på knä med knäppta händer och jag har aldrig ens läst bibeln. Men det ska det bli ändring på snarast.


Tack ska du ha, herr Anonym, för din furstliga gåva. Med Gud vid min sida kanske mitt liv får en mening igen. Amen.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 2 februari 2020 21:11

Jodå, lilla frugan lyckades laga en god köttfärssås. Det tog sin lilla tid och en och annan örfil, men nu är maten både färdig och uppäten. Jag blev så glad att jag bjöd henne på en hård smörgås med Lätt & Lagom och prästost och ett glas mjölk. Den slukade hon som om hon hade en tiometers binnikemask i magen.


Efter maten ställde jag frugan i duschen och skrubbade hennes gula hud rejält med rotborsten. Hon kved och hade sig, men hon måste vara ren och lukta gott, jag vill inte bli äcklad av min egen fru. De nedre regionerna fick hon dock tvätta själv, de befattar jag mig inte med i nedsmutsat skick. Som de säger: kvinnan är ett tempel byggt över en kloak.


Nu är frugan på plats i källaren och jag sitter med ett glas punsch och en kaka. Frugan levererade verkligen idag, tänk om varje dag vore som denna.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 2 februari 2020 03:44

IFK Norrköping har mött Bröndby nere på Iberiska halvön och det blev stryk med två noll. Di där pølseätarna gjorde som di ville på planen. Det var en väntad förlust för ett Snoka på dekis. Nästa match blir ännu svårare då man möter FC Köpenhamn. Ska vi säga förlust med fem noll? Ja, det ska vi.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 2 februari 2020 01:06

Nu är jag nyuppstigen och redo att ta mig an söndagen på bästa sätt. Jag har precis hällt upp ett glas punsch, det är viktigt att starta dagen med lite god dryck.


Dagens stora projekt blir att ta upp frugan i köket, hon ska få laga till köttfärssås. Jag har ett recept jag fått av min saliga mor och med min hjälp borde frugan kunna följa det och ordna en acceptabel måltid.


Det händer att det lilla frugan lagar till blir ätbart. Ibland missförstår hon receptet eller så skär sig ingredienserna och då är jag där och styr upp situationen. Notera att inga knutna nävar förekommer, bara en dask på kinden eller gumpen.


Jag har det ganska bra trots allt. Egen bostad och en egen liten fru. Sossarna har jäklats med mig genom åren, men jag har trots det skapat mig ett fullgott liv.


Nu tänder jag en cigarill och tar mig en klunk punsch så får du ha det så bra. Hej med dig.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 2 februari 2020 00:08

Nu är nattmannen redo för just natten, tiden då mänskligheten är som sårbarast. Jag kommer att vara mentalt uppkopplad till organisationen "I" och vara dem behjälplig. Jag är redo att till och med bryta mot lagen om så skulle krävas.


Som ett brev på posten kom mina röster sen kväll och de är faktiskt peppande till och från, de pratar inte bara dumheter. Ville och Valle (som de mest framträdande heter) till och med skojar och får mig att skratta.


Jag sitter hemma och ger ifrån mig enorma mängder energi, men när natt övergår i morgon tar jag en runda på stan för att kolla så inget allvarligt har hänt. Man vet aldrig vad "O" kan ställa till med. Och är det så att jag beordras gå ut under natten kommer jag att lyda.


Med mig i skyttegraven kammar de onda makterna noll, det kan jag lova er. James Bond kan gå och gömma sig, jag är agenternas agent.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards