Alla inlägg den 4 februari 2020

Av Fester Bestertester - 4 februari 2020 22:37

Jag fick idag en skiva med punkbandet Argy Bargy, gruppen som tog sitt namn efter en Cock Sparrer-låt. Rivig och fartfylld musik. Släppt av skivbolaget Captain Oi, de har en hel radda med intressanta band. Jag beställde från en känd svensk nätbutik och fick vänta några veckor på skivan, men nu är den äntligen min. Oi, oi, havin a laugh!

Av Fester Bestertester - 4 februari 2020 04:40

Jag ska köpa mig en påse öl och gå till Stortorget, ett centralt beläget torg i staden. Tyvärr har bänkarna på favoritstället tagits bort och kommer inte åter föränn i vår, men mindre bänkar finns på andra sidan buskarna. Där ska jag träffa glada gänget och jag hoppas att sittplatserna räcker åt oss alla.


Jag går på a-kassa så jag köper sex av de billigaste ölen. Men kanske nån i sällskapet har med sig starksprit, kanske whisky. Då hoppas jag att jag blir bjuden på en slurk. Jag fick förra veckan 800 spänn i böter efter att ha pinkat offentligt, så jag måste hålla i plånboken.


Jag skäms inte att kalla mig själv a-lagare, jag tycker vi är ett sammansvetsat gäng. Vissa av oss är hemlösa, men så långt har det inte gått för mig. Inte än i alla fall. Men grabbarna och de fåtal damer som finns är sköna typer och jag trivs i deras sällskap.


Om fem timmar är det dags att gå till Systembolaget och som jag ser fram emot det. Botten upp!


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 4 februari 2020 02:29

Jag sov under dagen, så nu är jag uppe, pigg och alert. Jag har under dagen, i sovande och halsovande tillstånd, haft kontakt med Gud och änglar i Hans närhet. De kom till mig i form av röster och det var raka rör: jag måste fortsätta ta kampen varje dag och göra mitt bästa för organisationen "I" jag är medlem i.


Följer jag Guds vilja är jag garanterad en plats i Himlen och jag gör så gott jag kan. Jag går dit rösterna säger att jag ska gå, jag utför handlingar åt dem och jag berättar för folk i min omgivning om "I" och att de liksom jag ska ta värvning i deras organisation.


Om sju timmar ska jag till mottagningen för att hämta Stesolid och jag ska tala mig varm för organisationen jag tillhör när jag träffar sköterskan. Hon är en hygglig och rekordelig kvinna, jag vill rädda hennes själ.


Nu sitter jag vid min dator redo att följa "I:s" minsta vink. Jag dricker läsk och röker, men jag är beredd att lämna lägenheten på stört om kampen kräver det. Jag är i tjänst 24 timmar om dygnet.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 4 februari 2020 00:00

Idag ska jag till italienarna på bygden och deras pizzeria. Ciao, jag vill ha en Kaprischosa. Oj vad de knådar och har sig. Det är ett skötsamt och arbetsvilligt folk, de där sydeuropéerna. Men jag minns ännu deras dolkstöt i ryggen på Tyskland under första världskriget. Helt förlåtna är de inte, även fast de långhåriga slynglar som jobbar på pizzerian alltid behandlat mig schysst.


Utemat blir det inte ofta, men ibland lyxar jag till det. Jag äter snabbmat idag, så får frugan excellera i köket på onsdag. En pizza om året är lagom både för hälsans och plånbokens skull.


MVH/Vän av ordning

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards