Alla inlägg den 22 juni 2020

Av Fester Bestertester - 22 juni 2020 21:17

Idag har jag bara softat, gårdagen sög musten ur mig på mer än ett sätt. Hade en kille på besök och han var snygg, muskulös, stark och vig. Vi körde så hårt att jag idag varit tvungen att använda min sittring då det smärtar att sitta på baken på en stol.


Vi kan väl säga att matchen slutade oavgjort. Vi gav och vi tog. Vi rullade till höger, vi rullade till vänster. Efteråt låg vi på min säng och kippade efter andan, vi var båda helt slutkörda.


Jag tänker inte gå någon ny match på flera dagar, min drift må vara stor, men den är inte omättlig. Jag återkommer med förnyade krafter senare i veckan, just nu har jag fått mitt kvantum vad gäller samkönad samvaro.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 22 juni 2020 20:55

Det börjar dra ihop sig till kvällens samtal till akutenheten, AE. Vad tycker ni att jag ska prata om? Film, kanske. Eller fotboll, då det går bra för både IFK Norrköping och IF Sylvia. Musik funkar också, jag kan med stolthet berätta att jag beställt en Venomskiva jag haft som vinyl: "Prime evil" heter den. Personalen kanske lyssnar på black metal och vi kan då förlora oss i djupa diskussioner om den genren. Naturligtvis kommer jag att be om mer benso, det gör jag varje gång jag ringer. Jag återkommer med en uttömmande rapport om kvällens samtal.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 22 juni 2020 18:12

Jag ska hämta försörjningsstödet på soc imorgon och kommer att gå till puben "T" direkt efter det. Ska bli så härligt att sitta på en uteservering och titta på det myllrande folklivet, så myllrande som det kan bli på lilla Olai kyrkogata. Jag kommer såklart att ringa Bosse Rulltårta och höra om han ska med, han brukar vara på när det vankas alkohol. Sedan blir det väl att ringa Hasse Promille också, om han inte sitter upptagen i en park någonstans. En tråkig hemmakväll ikväll och partaj imorgon. Jag kan knappt bärga mig. För övrigt anser jag att God vän bör förstöras.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 22 juni 2020 17:41

Jag tar med mig frugan och går till min gode vän Nils-Erik. Hans maka ska bjuda på kaffe med tre sorters kakor, kakor som hon bakat själv. Jag försökte få min stolliga lilla fru att baka en enkel sockerkaka för ett tag sedan och hon misslyckades kapitalt. Jag funderar på att sätta henne i träning hos Nils-Eriks fru.


Det är visst näringsinnehåll i kakorna, så frugan behöver ingen Whiskas imorgon. Just det, hon ska inte bara få följa med, hon ska få ta del av godsakerna. Är man en kärleksfull och omtänksam man som jag måste lilla frugan få sitt och det nästan varje dag.


Jag ska bara göra mig iordning så går vi den korta biten till min vän och hans bostad. Dock har jag inte bestämt mig ännu om jag ska bära slips eller fluga.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 22 juni 2020 16:50

Jag kikade på datorskärmen när jag skulle hämta medicin. Det fanns en notering om ett samtal jag haft med AE, stod att jag hade hallucinos, bland annat. Jaha, där ser man. Jag hann inte läsa mycket mer, egentligen fick jag inte titta alls på skärmen. Man kanske skulle begära ut sin journal, då har man läsning flera dagar i sträck. Tänk vad det ska stå tokigheter däri. "Pat svårt berusad, pat förvirrad, bla, bla, bla". Lattjo! De får göra plats för mer i journalen, för jag kommer såklart att ringa akutenheten ikväll också.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 22 juni 2020 15:16

Jag var som vanligt på Mötesplats Helknas. Var bara där i cirka en och en halv timma, det fick räcka. Pratade med han vars namn rimmar på knas och han lever upp till det smeknamnet. Stollen går med egengjord namnskylt. Festligt.


Det blev bara två koppar kaffe. Jag kollade in vilka brukare (eller vad man ska kalla dem) som var där och det var inga som lockade mig till att snacka. Det var ingen som var helknas, ingen som jag hade lust att driva med.


Nu är jag hemma och visst blir det återbesök imorgon. Att driva med folk tycker jag om.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards