Alla inlägg den 28 juni 2020

Av Fester Bestertester - 28 juni 2020 20:42

Jag ska ikväll inte ringa akutenheten, AE. Jag klagar för döva öron, jag får ingen hjälp. Lite morfinplåster skulle sitta fint, men sådana är bara att glömma. Mer benso vill jag också ha, jag ger mig inte förrän jag fått ur mig min begäran till alla på AE.


Då återstår extra medicinering med Atarax, för Lergigan har jag tre tabletter om dagen ordinerat, tror inte jag får mer. Allergimedicin för att dämpa ångest!?! Det är som att bekämpa cancer med en plåsterlapp.


Nu får de snart ge mig det jag vill ha, annars släpper jag lös min vrede över dem och då kommer huvuden att rulla.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 28 juni 2020 18:57

Jag har haft en hemmadag, kan vi kalla det. Jag behövde inte gå till speceristen, jag behövde inte gå till konditoriet. Jag har bara gått runt och skrotat, men även en man som jag behöver koppla av ibland. Nils-Erik och jag har med hjälp av den så kallade telefonapparaten haft auditiv kontakt. Man behöver inte lämna hemmet bara för att prata med folk, man kan ju telefonera.


Frugan har jag tagit hand om på bästa sätt. Jag tömde hennes kiss- och bajshink och gav henne mat jag gjort alldeles själv. Hon fick ett riktigt skrovmål, nämligen pulvermos av bästa sort. Dock väsnas hon en del och jag satte pekfingret mot munnen för att visa henne vad som gällde. Inget gnäll från prinsessan på ärten.


Återstoden av söndagen tillbringar jag i herrummet med en flaska punsch. Jag ska samla krafter, för imorgon tar jag upp lilla frugan i huset, då hon ska få värma soppa åt mig. Man vet aldrig vad som kan hända när en dilettant till tant släpps lös i köket. Men det är morgondagens bekymmer.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 28 juni 2020 18:41

Min nya vän för dagen är i duschen och jag passar på att författa dessa rader. Han var en värdig motståndare och gjorde precis lagom med motstånd, vilket eggade mig något enormt. Jag tar mig en slurk grogg och ska hälla upp ett glas till honom också. Jag räknar med ett returmöte innan det är dags att göra natt.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 28 juni 2020 17:35

Än så länge är jag ångestfri, bara lite oro som ligger och maler i bakgrunden. Hoppas jag inte behöver ta någon benso idag, jag vill inte utveckla tolerans mot den. Om snuten skulle få för sig att hämta mig till psyket har jag förberett mig: jag har handlat fyra paket cigaretter och har rakat mig. Man vet aldrig vad som kan hända när timmen blivit sen. Jag prisar Gud för att Han låter mig må bra. Amen.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 28 juni 2020 17:28

Idag har det spelats tre matcher och två till kommer att spelas lite senare. Jag såg på TV Mjällbys vändning mot Hammarby och det tror jag var ett bra resultat för IFK:s del. DIF slog ett blekt Kalmar FF med hela fem noll, oväntat stora siffror. Ikväll tävlar AIK hemma mot MFF och Elfsborg möter Örebro i en match där lagen håller till i tabellens mitt. Fotboll, det är sporternas sport, det.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 28 juni 2020 14:30

Jag lyssnar på de långhåriga sluskarna The Beatles och skivan "A hard day's night". Vilket oväsen! Dessa ungdomar tar LSD och hasch dagligen och det märks på deras "musik". Oregerligt oväsen beskriver musiken bäst. Tacka vet jag Hilmer Borgeling och Skånska Lasse.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 28 juni 2020 14:23

En kille från grannstaden Linköping är på väg till mig, han borde dyka upp snart. Jag sitter inte fullt påklädd, jag har inga kalsonger på mig. De kan lätt rivas sönder under brottningsmatchen och det är ju onödigt.


Jag tänkte att vi går en match direkt när han kommer, sedan tvättar vi av oss och går till puben. När vi återhämtat oss går vi hem till mig igen och då ska jag ta skamgrepp på honom och visa vem som bestämmer.


Dryck och vaselin är framplockat, nu väntar jag bara på min dejt.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 28 juni 2020 14:07

Jag lyssnar på hårdrock, låten "And then there were none" med Exodus. Agatha Christies mest sålda bok heter likadant. På svenska har den hetat "Tio små negerpojkar", men är sedan några år omdöpt till "Och så var de bara en". I original heter den "Ten little niggers", men fick rätt snabbt byta namn. Jag skrattar gott åt boktiteln, snacka om politiskt inkorrekt. Tänkte bara dela med mig av lite värdelöst vetande.


MVH/Werner von Oben

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards