Alla inlägg under september 2011

Av Fester Bestertester - 6 september 2011 00:47

Inte en chans att någon obehörig kommer in i min lägenhet. Jag har börjat vaka innanför ytterdörren på en stol med morakniven i min hand. Den har inte smakat blod sedan jag försökte peta mig i näsan med den.


Agenterna har haft som rutin att spruta in gas genom brevlådan fram på småtimmarna och sedan haft fritt tillträde till min lilla etta. Detta får nu sitt slut. Jag hugger gärna dessa knektar i buken, sedan hävdar jag självförsvar. Det är det ju.


Jag har lagt om mina sömnvanor. Jag sprider ut sömnen under dygnet och sover en timma här och en timma där. Därmed är jag allt som oftast alert och redo för strid. X, mannen med de smarta idéerna!

Av Fester Bestertester - 6 september 2011 00:15

Då var det dags för min stora dag, jag fyller år. Det känns som ett år sedan sist. Jag kommer att ha öppet hus i morgon och bjuder på vetekrans och kranvatten. All eventuell uppvaktning på min födelsedag uppmuntras. Vill du som läsare bidra, så skicka en kommentar med e-postadress så får du mitt kontonummer.

Av Fester Bestertester - 6 september 2011 00:01

Spektaklet ramadan är tydligen slut och det firas runtom i landet. Jag älskar ju muselmaner och hatar det rasistiska svenska, därför har jag uppmärksammat detta. Naturligtvis borde man införa ramadan även i våra skolor och tvinga stela och tråkiga svenska barn att anamma detta fina tillskott till vår skitkultur.


Det finns mycket att jobba på innan man utrotat det svenska, fast frågar man våra kära politiker finns det ju förstås inget svenskt. Sicket dilemma. Dock måste det till kraftfulla åtgärder, annars kommer förr eller senare gaskamrarna att ploppa upp likt vår moderna tids moskéer.


Nummer ett på min lista över rasistiskt svenskt är namnsdagar. Inte ett enda arabiskt namn, inga direkt utländska namn överhuvudtaget. Jag slopar gärna mitt namn till förmån för Abdullah.


Varför ska det prompt stå Sverige på våra pass? Varför inte "Världens smältdegel"? Hur kan vårt statliga TV-bolag få kallas Sveriges television? Byt namn till något mer neutralt. Som ni ser finns det mycket att jobba på.


Jag har ju själv varit en vilseledd "svensk" med planer på att gasa judar i gästrummet, men nu har jag vaknat upp. Härmed byter jag namn till Ali Akhbar al Hussein Behar Futridih. Låt skägget växa, må våra lösaktiga kvinnor piskas och sharia införas omedelbart.

Av Fester Bestertester - 5 september 2011 22:36

Jag vet inte vad som har hänt, min sexualdrift har helt försvunnit. Tur är väl det, säger en del av mig, då jag har svårt att få kvinnor. Dock är jag en aning bekymrad. Jag köpte en porrtidning häromdagen och har tittat i den ett antal gånger. Inget hände innanför kalsongerna. Sedan har jag en snaskig porrfilm i bokhyllan och även den har jag försökt med. Samma resultat där, eller inget resultat om man så vill. Jag vet inte ens om jag är impotent, då jag aldrig runkar.


Kanske kan mina problem härledas till mina mediciner. Jag tar 600 mg Clozapine fördelat på två gånger om dagen, 20 mg Cipralex, ett par pipetter Theralen och runt 50 mg Oxascand. Jag har ju tidigare haft Risperdal och den tror jag bestämt ska påverka hormonerna. Kanske fick jag obotliga skador av den.


Jag har planer på att bli blottare. Kanske kan spänningen att visa sig för främmande kvinnor få min skrumpnande penis att åter resa sig. Eller så köper jag piratkopierade Viagra av den där jugoslaven som hänger på mitt stamlokus. Jag vill få tillbaka alla mina känslor, inte vara en neddrogad zombie.

Av Fester Bestertester - 5 september 2011 21:48

Har tillbringat flera timmar på puben. Det blev inte en enda öl, jag var där för att vinna pengar, men av det blev det intet. Jag gjorde av med ett par hundra på "Grodjakten" som spelet kallas. Jag fick inte bonusen en enda gång. Jag blev girig och dubblade för mycket, bland annat hade jag 120 spänn vunna, men dubblade bort mig och spelade ned summan till noll. Jag gick hem rosenrasande i regnet och nu sitter jag och tröstar mig med några Bellman. Nåja, i morgon är en ny dag. Nya insatser och (kanske) nya vinster.

Av Fester Bestertester - 3 september 2011 22:46

Jag funderar allvarligt på att bli med motorcykel igen. Jag har inte grenslat en best på flera år och nu återfinner sig suget igen. Den senaste jag hade var en Triumph Daytona 955i, en smäcker skapelse med enkelsving. Så jävla snygg. Jag toppade 240 på mätaren på gamla E4:an vid ett tillfälle, annars körde jag ganska lugnt. Jag åkte till och med ut i vägrenen ett antal gånger och släppte förbi snabbare trafikanter.


Favoritmärket är annars Honda, sansade maskiner (förutom Fireblade, då) och toppkvalitet. Pålitlighet och körglädje i ett samspelt paket. Min nästa motorcykel blir en Honda igen. Har haft en gul bålgeting, vilken jag kastade runt Norrköpings gator. Inte ens vägbulorna gav mig diskbråck.


Visst är det något speciellt att ge sig ut på favoritvägen, eller kanske utforska nya slingrande vägar. Jag hade som rutin att stoppa in kartboken innanför skinnstället, ifall jag skulle få lust att köra några extramil på en inbjudande landsväg. Ibland hamnade jag i Småland, andra gånger dundrade jag fram norrut. Den gemensamma nämnaren var pur körglädje. Jag längtar efter att återuppleva dessa sköna stunder. Jag ska bli återfallsknutte.

Av Fester Bestertester - 2 september 2011 21:53

Vilket jävla fiasko, stryk mot Ungern. Eller kanske inte ett fiasko. Måhända Sverige inte är bättre än resultatet visar. Fast det spelar ingen roll, jag kokar av ilska. Jag har laddat hela dagen och bunkrat upp med chips och öl. Nu har jag stampat på chipspåsen och ölen smakar beskt. Jag vill löpa amok, jag klarar inte av förluster. Jag är synnerligen upprörd. En utrensning måste till, bort med halva laget och ersätt lata spelare med gossar som VILL vinna. Tills dess orkar jag inte höra talas om fotboll. Tabellen är sorgligare läsning än min bankbok. Fy fan!

Av Fester Bestertester - 2 september 2011 06:32

Jag blir så arg på detta "moderna" samhälle och de drägg som bebor vårt land. Min systers dotter är bara ett barn, men har redan fått smaka på CENSUR-kultur. "Do, ja ska brenna dey", var det senaste hon fått höra. Jag skiter i hur gamla dessa skäggiga "barn" är, ser jag dem utöva CENSUR-kulturalism i dess mest perverterade form är det jag som går till attack. När jag var barn respekterade man de äldre och man gick inte omkring och rapade upp kränkande tillmälen mot andra. Nu är Sverige ett CENSUR-kulturellt land och det är numera helt accepterat. Nåja, jag har kvar min morakniv och den diskriminerar inte. Ser jag en till kuckelimuck brösta upp sig och plåga mina yngre släktingar hugger jag. Jag är så förbannat trött på vår förrädiska regim. Jag vill inte bo i en av EU kontrollerad lydstat. Jag kräver Sverige åter.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards