Alla inlägg under november 2013

Av Fester Bestertester - 24 november 2013 18:07

Under min morgonpromenad såg jag något fantastiskt, nämligen otvetydiga spår av en främmande civilisation. Jag tittade efter fåglar när min blick fastnade på något oväntat. Där fanns vad jag först trode var ett moln, men jag begrep snart att det rörde sig om ett utsläpp från ett rymdskepp. Objektet var runt 20 meter långt och hade formen av en delikat södertäljekringla.


Tyvärr hade jag inte kameran med mig, men ingen skulle få för sig att jag ljuger. Jag skulle kunna rita av formationen ur minnet och skänka bilden till UFO-Sverige. Vidare är det inte första gången jag ser ett liknande spår efter farkoster och det ligger nära till hands att misstänka att där finns en utomjordisk bas på botten av Vättern.


Det kan vara så att främmande livsformer nåtts av ryktet om min intelligens och mitt enträgna arbete för Saken och nu tar de första stegen att etablera kontakt med mig. Det känns spännande och kanske kan jag lära våra långväga gäster ett och annat. Ska De ta kontakt med en jordbo är jag det naturliga valet.


MVH/Sune Andersson

Av Fester Bestertester - 23 november 2013 14:10

Det är dags att besöka gamle Plutten, en skön lirare som gör som han vill. Han har missat jobbet ett tag pg a ont i knäna, jag upphör aldrig att förvånas över hans uppfinningsrikedom. Plutten trivs bäst när han får ligga i fosterställning i soffan och ha TV:n på och har så gjort under alla år jag känt honom.


Jag är lagom berusad och hinner med ett par öl till, sedan är jag i form att umgås med honom. Hos Plutten kan man vara så slö, trög och dum man vill, det är skönt att kunna slappna av totalt för en stund. "Skit i allt" är hans devis och visst har han klarat sig bra med den inställningen. Med fler människor som Plutten skulle landet blomstra. Eller inte.

Av Fester Bestertester - 22 november 2013 16:15

Nä, vet ni vad? Fredagsmys är för idioter. Fram med groggen och chipspåsen och glo på TV ända till midnatt. Det kan alla jävlar som röstar på sossarna göra, själv väljer jag att umgås med mina intellektuella gelikar. Nja, de är inte riktigt på min nivå, men det vore att begära för mycket.


De trogna tre har numera bytt namn och antal. Ni kan kalla oss "de fyras gäng" och jag kan lova er att det kommer att slå gnistor när vi om sisådär två timmar samlas för både skönt UFO-snack och filosofiska utsvävningar.


Om bara ambitionen fanns skulle vi kunna ta över hela landet inom en månad, men sådant larv ägnar vi oss inte åt. Tänk er en futtig bit land i norra Europa och jämför sedan med Vintergatans storlek. Just det, vi har planer som berör hela galaxen och både jordbor och Venusianer kommer att knäböja inför oss. Tänk att det interstellära maktövertagandet börjar i en tvåa i Vidablick.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 20 november 2013 21:25

Det var storfrämmande i klubblokalen på Kråkstigen 4, ingen mindre än Stockholms Syds sektionschef var på besök. Detta var första gången han besökte vårt klubbhus och lita på att jag var stolt. Min fru och Nils-Eriks dito hade ägnat hela morgonen åt att finputsa både väggar och golv och jag blev sannerligen imponerad av deras jobb. Det blev inte sektionschefen.


Denne hade mage att klassa huset som bofälligt. Han tillbringade mindre än fem minuter i lokalen och hade mage att kritisera den. Det var spår av avföring i toaletten hit och ihopknycklade ölburkar dit. Bla, bla, bla... Och denne man ska vara innehavare av Storkorset av tredje graden! Tro mig, jag har all anledning att misstänka grava mentala problem i hans fall.


Det är på Kråkstigen 4 de största framgångarna i modern tid gjorts vad gäller UFO-frågor. Det är på Kråkstigen 4 sveriges främsta tänkare samlats och gjort ufologin rumsren och tagit klivet in i var mans medvetande. Ingen skönhetsfläck i världen kan ändra på det. Jag tror bestämt att huvudstaden behöver friskt blod, en palatsrevolution vore på sin plats.


MVH/Sune

Av Fester Bestertester - 19 november 2013 17:27

Jag fick in en insändare i Östgöta Correspondenten (ja, det särskrivs uppenbarligen) idag. Jag skrev under med signaturen Oroliga Agnes och hela insändaren var skriven i kod, annars hade den aldrig kommit med, då tidningen är hårt hållen av mörka krafter från Andromeda.


När jag i skrift behandlade den undermåliga skolmaten var det egentliga budskapet att så kallade shape-shifters från andra himlakroppar kommer att avslöjas och hängas ut. Att Sverige spenderar sjutton miljarder kronor om året på att underlätta för aliens att smälta in bland jordbor genom att kröka ljuset runt deras kroppar och tillhandahålla underjordiska baser där de dräller omkring är horribelt.


Jag avslutade insändaren med att skriva "jag tror, hoppas och ber om en snar förändring". Det kan endast de lärda och upplysta bena ut den rätta betydelsen av. "Ta er warp-drift och bränn av hemåt illa kvickt, annars slutar ni som Palme". Jag kan somna gott inatt, ty jag stod upp för oss jordbor. Stod, står och skall tills döden inträder fortsätta stå upp.


MVH/Marskalk Anonym

Av Fester Bestertester - 18 november 2013 17:27

Jag vill sälja min gamla cykel, min gamla trotjänare. Eftersom att hotbilden är sådan att jag måste vara sparsam med att lämna huset bjuder jag nu ut cykeln till försäljning.


Det är en röd Vega av årsmodell 1939, komplett med lås och fram- och baklyse. Inga växlar eller annat tjafs, en fullt funktionsduglig cykel, varken mer eller mindre.


Observera att den endast haft två ägare och använts sparsamt och främst på söndagar. Jag vill ha 1500 kronor för den och den hämtas på Stora torget i Motala. Tänk på att det är en klenod, vilken kan bli din.


MVH/Arg Motala-bo

Av Fester Bestertester - 17 november 2013 20:33

Ronny har haft dåligt med pängar under hösten och naturligtvis har han prioriterat det viktigaste, nämligen dryck. Han är långtidssjukskriven pg a sin dåliga rygg och har därför en tajt budget. Att betala tusentals pängar för el, mat, hyra och så vidare har inte funkat för honom.


När Ronny skulle låsa upp ytterdörren på förmiddagen passade inte nyckeln. Han förstod direkt att det var den giriga kapitalisten till hyresvärd som på detta brutala sätt sände sitt budskap; Du är icke välkommen i denna byggnad.


Ronny gjorde det enda rätta, han köpte en platta öl av Ismedin, hans pålitliga kran och drack bort sina sorger. Nu sover han ruset av sig på Hamnbrohemmet och kommer på måndagen att kontakta både polis, media och beroendeenheten. Anser samhället att det är rätt att jävlas med Ronny, då är det han och vi, hans vänner, som drar lansen och tar sikte på socialdemokratin.

Av Fester Bestertester - 17 november 2013 01:46

Då har rösterna kommit tillbaka, flera olika män och ofta med hot och kommenderingar. Jag har varit med om detta förr, men det är alltid lika obehagligt när det inträffar. Jag skulle vilja ta en hel dagsdos benso på stört, men det brukar endast lindra en smula, inte erbjuda ett fullgott skydd.


Tänk när Jeff fick mig att rymma från avdelning 27 och tänk hur lekande lätt det gick. Jag tog på mig ytterkläderna och väntade vid ingången. När skiftbytet genomfördes trängde jag mig ut och kutade iväg i mörkret. Trots att polisen larmades utförde jag mitt enkla men viktiga uppdrag och återvände efter det frivilligt till avdelningen. Att jag blev neddrogad och sov i ett dygn gjorde mig inget, jag hade räddat liv.


Jag kommer att vända mig till min beskyddare, organisationen "I", om inte offensiven mot mig upphör. Någonstans sitter Ingvar Carlsson och Göran Persson och flinar och från helvetet vrålar Olof Palme allt han kan. Jag är för mäktig för att lämnas ifred, men dör jag vet jag att en månghövdad skara kommer att fortsätta kampen. Svensken levde ett lyckligt liv utan socialdemokrati i generationer och skall så åter göra.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards