Alla inlägg under november 2013

Av Fester Bestertester - 15 november 2013 16:41

Eftersom byxbaken är både blanksliten och sprucken gick jag till de centrala delarna av staden för att köpa mig ett nytt par byxor. De jag dagligen bär har några år på nacken, så att investera kanske en hundralapp för ett nytt plagg störde mig inte nämnvärt.


Väl i butiken greppade jag par efter par och många vändor till provrummet blev det. Jag är en välbyggd man, så därmed gick större delen av sortimentet bort redan vid första åsynen. En snärta till expedit tog på sig sin allra sorgsnaste mask och sa att "vi för inte de storlekar du behöver".


Detta är en oförlåtlig skymf, sälja kläder som endast passar de av tvinsot plågade medborgarna. Vi riktiga karlar utestängs, är tanken att vi ska gå med rumpan bar? Detta var sista gången jag besökte denna affär och kedjan den ingår i.


Jag får väl beställa det jag tarvar över det så kallade internet, jag känner folk som kan hjälpa till i den digitala djungeln. Har jag någonsin vägarna förbi klädaffären som hånade mig är det jag som tejpar upp ett A4:ark med sanningen om Olof Palme och andra förtryckare. Vi ser inte alla ut som Twiggy.


MVH/Arg Motala-bo

Av Fester Bestertester - 14 november 2013 20:38

Du vet vem det gäller, det är dig jag är arg på. Du bytte telefonnummer i somras då du blev kallad rucklare av mig och det tålde du inte. Jag tänker på "Prinsessan på ärten". Du höll dig undan i fem månader, sedan fick jag tillfälle att ge dig några verbala rapp på din fläskiga röv. Då sa du med darrande underläpp att jag skulle få ditt nya mobilnummer sänt till min hotmail, "the check is in the mail", ungefär. Nå, var fan är det mailet då? Jag ger dig en vecka och har du inte hört av dig innan tidsfristen är slut svarar jag inte för följderna.

Av Fester Bestertester - 14 november 2013 18:41

Nattens UFO-jakt gick över förväntan. Jag har räknat och vi tog 104 högupplösta bilder. Det verkar som att vi fått med främmande aktivitet i form av två ljusfenomen och bilderna på dessa ska nu ut på remiss.


Det bästa av allt var dock vad som hände en medlem, vi kan kalla honom Mats av säkerhetsskäl. Utan förvarning fick Mats ge plats i sin hjärna åt en mycket gammal och vis livsform. Den talade med hjälp av Mats stämband och mun och detta var rasande intressant och samtidigt lite skrämmande.


Han talade med förvrängd röst och orden var oss alla främmande. Eftersom vi hade med oss tekniskt avancerad utrustning finns allt inspelat, så lita på att vi kommer att analysera detta in i minsta detalj. Jag väljer helt sonika att kalla varelsen i Mats huvud för Slabadoska och jag sätter en slant på att vi fick många goda råd om hur vi ska nå nya tekniska landvinningar. Slabadoska vill oss nog bara väl.


Jag är nu så glad och uppspelt att jag härmed utlyser morgondagen till en dag i festandets tecken. Seriöst UFO-arbete är mycket krävande och tar så mycket tid i anspråk att vi måste få spänna av ibland och ta en sup. Speciellt som vi åstadkommit så ofantligt mycket den gånga natten. För övrigt har UFO-Norrköping redan mottagit gratulationer från bland annat avdelningarna i Gävle och Karlstad. Återigen tar Norrköping täten.


MVH/Gruppchef Nilsson

Av Fester Bestertester - 13 november 2013 23:22

En grupp på tre personer kommer strax att bege sig till Yxbacken norr om Norrköping. Baslägret blir på backens topp och därifrån letar vi lämpliga platser för spaning och fotografering. Jag vill minnas att det var förra hösten vi lyckades fota en farkost, som med största säkerhet kom från Plejaderna, när den svävade strax över markytan. Kan vi lyckas med något liknande i natt vore det storartat. Vi är redo att tillbringa hela natten i skogen innan vi packar ihop. Med tanke på att det i Östergötland i år gjorts över tvåtusen iakttagelser av "vanligt folk" har vi goda möjligheter till närkontakt.

Av Fester Bestertester - 11 november 2013 17:28

När jag kom ut från systembolaget råkade jag på ett bekant ansikte. Det var ingen annan än gamle Lasse, vilken jag inte sett på år och dag. Han berättade att han nyligen kommit ut från torken, där han varit tvångsvårdad det senaste året.


Lasse var en välkänd profil på stadens uteställen på 80-talet, innan det gick utför och han hamnade på en parkbänk. Han blev av med arbete, bostad och flickvän, men sitt goda humör tycktes han ha behållit.


Jag stack till honom två ölburkar och ögonen tindrade som på ett barn på julafton. Lasse hade en märklig utbuktning på jackan och jag dristade mig till att fråga vad det var. Han berättade att han var stomiopererad. Alkoholen hade förstört hans anus och ringmuskeln hade blivit ihopsydd, så numera har han en burk på ryggen där bajset samlas. Det lät inget vidare, men Lasse ryckte på axlarna.


Efter ytterligare lite prat ursäktade han sig, han hade ju två burkar att tömma. Han vinglade Drottninggatan ned i riktning mot Olaiparken. Det är hårt virke i gamle Lasse, den saken är säker.

Av Fester Bestertester - 9 november 2013 16:46

Hej på er. Jag heter Barbro och känner grabbarna i UFO-Norrköping väl, därför har jag fått denna text publicerad. Det är så att jag var till gynekologen i veckan och det blev en minst sagt omtumlande upplevelse.


Först ville läkaren undersöka mina bröst och han sa att han litar mer på sina sinnen än maskiner. Han klämde och drog och ägnade en stor del av tiden åt mina bröstvårtor. Jag tänkte att han visste vad han gjorde och lät honom hållas.


Sedan satte jag mig i stolen och han sa direkt att handskar kommer inte på tal, då får man inte det önskade resultatet. Jag vet inte hur länge undersökningen pågick, men det kändes som en evighet.


Nu mår jag dåligt, var han tvungen att föra upp två fingrar i slidan? Han tjatade om att han ville se att jag "reagerade positivt" på stimulering, annars kanske jag hade en hjärnblödning.


Jag har varit på undersökningar förr och denna gång drog det verkligen ut på tiden. Aldrig tidigare har jag varit med om en så förnedrande behandling. Jag gick därifrån på skakiga ben och när jag blir kallad nästa gång kommer jag att vägra låta mig undersökas av honom. Jag bara väntade på att han skulle dra fram snoppen.

Av Fester Bestertester - 7 november 2013 15:18

Vänner, medkämpar: Årets julfest i UFO-Östergötlands regi är redan under planering. Vi träffas som vanligt i vår lokal på Kråkstigen 4 och vi har plats för alla aktiva medlemmar, men även ett par bord lediga för de där lite mer oväntade gästerna.


E-post kommer att skickas ut i god tid innan festen och vi ser gärna att ni svarar så fort ni kan, detta för att underlätta för bland annat kökspersonalen. Inte vill man anlända och sedan bli utan julskinka.


Vi kommer som vanligt att ha prominenta gäster på plats, bland andra Calum Stewart. I skrivande stund är det oklart om English Bob har möjlighet att närvara, då han ska upp i rätten i sin hemstad, misstänkt för "causing grievous bodily harm with intent", tydligen en allvarlig åtalspunkt.


För dig som gillar fest varvat med allvar och musikspisning blandat med djupa diskussioner, borde deltagande vara självklart. Hundralappen det kostar att vara med i gemenskapen kommer visa sig vara en väl investerad penning. Mer information kommer när vi närmar oss julfesten.

Av Fester Bestertester - 6 november 2013 13:33

Allt var klart för ett möte med valda delar av UFO-eliten i Östergötland. Det skulle äga rum på tisdagskvällen i Norrköping och en medlem från staden hade ordnat med lokal. När klockan blev fyra på eftermiddagen var vi ett tiotal medlemmar som samlats vid platsen. Klockan gick, men den enda representanten från Norrköping var gubben Bengt och han hade ingen aning om var de andra var.


En medlem hade en så kallad mobiltelefon och vi använde den för att ringa till den mötesansvariga. Personen som svarade var full! Han sluddrade svårt och i bakgrunden var det ett jäkla liv. Det är så typiskt Norrköping att förstöra allt. Vissa av oss hade åkt tio mil för detta möte, det är inte direkt billigt att köpa bensin.


Som tur var kunde vi hålla till i ett cykelrum dit Bengt hade nyckel. Mötet blev av, men i en dragig lokal utan vare sig sittplatser eller möjlighet till fika. Alla röstade för att samtliga i UFO-Norrköping (förutom trogne Bengt) skulle degraderas och tilldelas en skarp varning. Så här får det inte gå till.


MVH/Ledningsguppen

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards