Alla inlägg under januari 2015

Av Fester Bestertester - 15 januari 2015 20:58

Sverige slog Elfenbenigakusten i fotboll med 2-0. Det var två vackra mål, speciellt det första och segern var odiskutabel. Där fanns flera debutanter i sveriges lag och flera av namnen var nya för mig. Trots det slog man sina motståndare utan att darra på manschetten.


Detta lovar gott inför det fortsatta EM-kvalet i mars månad. 100 spänn på att Sverige kvalificerar sig till det mästerskapet. Spelar man lika bra som mot Elfenbenigakusten är chansen synnerligen god. En stabil seger.

Av Fester Bestertester - 14 januari 2015 14:33

Sune Andersson har låtit fotografera sig hos en professionell fotograf. 19 fotografier finns färdigtryckta (plus ett som han sparar åt sig själv) och bjuds nu ut till försäljning för hundra kronor styck.


Om det passar dig bättre kan en elektronisk kopia skickas direkt till din dator och då är priset låga 50 kronor. Bilden är i fyrfärgstryck och signerad, detta kommer att bli en modern klassiker.

Av Fester Bestertester - 13 januari 2015 18:40

Det är dags att ta droskan hem till Nils-Erik för en storartad måltid och samkväm i hans finrum. Hans lilla fru ska laga till pilaffris och en köttbit och det låter väldigt gott. Lita på att det även vankas grönt, det är ju en kvinna som huserar i hans kök.


Maten äts under tystnad, endast moderna imbeciller glappar med käften och blottar en halvtuggad sörja mellan nariga läppar. Efter måltiden drar vi oss tillbaka till vardagsrummet där det finnes bekväma fåtöljer till oss båda.


Då är det dags att konversera, skrodera och entusiasmera. Med en konjakskupa i handen och en mättad mage infinner sig lugnet och sansen. Lita på oss två att knäcka gåtan med antigravitationsdrift och mycket annat spännande.


Herrmiddagar som denna är utmärkta tillfällen att knyta vänskapsband, så se gärna till att kopera vårt recept. Allt som främjar kampen är bra. Mannen i vardagsrummet och kvinnan i köket, då kan inget gå fel.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 12 januari 2015 17:56

Jag hade tänkt jobba, men jag vaknade och gick på toaletten och då var klockan redan halv sju. Jag skulle ju gå upp ca tio minuter efter det. Det blev en titt i kylskåpet och det var laddat, så det blev ett samtal till chefen.


Jag har inte dåligt samvete för att jag struntade i jobbet, det är jag värd att göra ibland. 40 timmar i veckan är minst tio för mycket, så mycket ska man inte tvingas arbeta.


Nu berusar jag mig på öl, så får vi se om orken infinner sig imorgon.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 11 januari 2015 18:29

UFO-Finland under ledning av Pekka Kekkonen går i bräschen för arbetet med idoga spaningar och annat spännande. Ikväll är man på plats i Tammerfors för att avslöja mandelögonens besök på vår planet.


Pekka berättar som hastigast att man har med sig kameror och inspelningsutrustning för att föreviga våra gäster på bild och att säkerhetspolisen kan göra i brallan hellre än att man ger upp kampen.


De tusen sjöarnas land bär på mystiska hemligheter, men dessa kommer snart att avslöjas tack vare idogt arbete. Finlands sak är vår och vi bidrar genom att skriva om framgångarna på Internet. Framåt mot total seger, framåt broderland, framåt Finland!

Av Fester Bestertester - 11 januari 2015 14:22

Sitter och kopplar av med några öl. Denna helg är snart slut och nu väntar hela fem dagars slit i en skitig verkstad innan jag kan berusa mig ordentligt igen. Underhållsbehandling kommer att ske, men då snackar vi max fem öl per dag, för att jag ska få ett skönt rus krävs runt tio stycken. Ack, den som vore pensionär som X...


/Hasse

Av Fester Bestertester - 10 januari 2015 16:11

Det blev en vända till psykossektionen igår och gissa om jag var risig. Sjuksköterskan jag träffade frågade hur jag mådde och jag var ärlig och sa att De vill göra mig blind. Då fick jag den omotiverade frågan vem min kontaktperson är och jag svarade.


Jag vill inte veta av något joxande från vården, jag vill bli lämnad ifred. Min syn attackeras med strålning och det finns inget psykiatrin kan göra för att hjälpa. Nu fick jag ännu en anledning att strunta i att ta injektionerna: Näsvist beteende.

Av Fester Bestertester - 8 januari 2015 23:00

Det blev en dag utan alkohol, nu är det kört, jag kan inte dricka då jag tagit bensodiazepiner. Vidare börjar timman bli sen, så det är onödigt att knäppa upp en burk, nu får det vara.


Jag ser fram emot fyllan imorgon fredag, visst smakar alkoholen extra gott efter en tid avhållsamhet? Då ska jag på kalas, ett äkta supkalas. Och tänk vad pengar jag sparat idag, då jag har druckit läsk och vatten istället för dyr öl.


Nu kan jag se tillbaka på en bitvis jobbig kväll, men inte överdrivet jobbig. Detta kommer jag att klara fler kvällar, måndag låter som en bra dag att testa avhållsamhet nästa gång. Plånboken mår i alla fall toppen även om jag inte gör det under ett vitt dygn.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards