Alla inlägg under februari 2020

Av Fester Bestertester - 4 februari 2020 00:00

Idag ska jag till italienarna på bygden och deras pizzeria. Ciao, jag vill ha en Kaprischosa. Oj vad de knådar och har sig. Det är ett skötsamt och arbetsvilligt folk, de där sydeuropéerna. Men jag minns ännu deras dolkstöt i ryggen på Tyskland under första världskriget. Helt förlåtna är de inte, även fast de långhåriga slynglar som jobbar på pizzerian alltid behandlat mig schysst.


Utemat blir det inte ofta, men ibland lyxar jag till det. Jag äter snabbmat idag, så får frugan excellera i köket på onsdag. En pizza om året är lagom både för hälsans och plånbokens skull.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 3 februari 2020 22:59

Jag lyssnar på ett av mina favoritband, nämligen Motörhead. Just nu "On parole" och den kommer att följas av andra släpp. Kanske "Bastards", kanske "Snake bite love", kanske båda och lite till.


Lemmy är och var en ikon inte bara för metalheads, utan även bland folk som av nån lustig anledning inte gillar hårdrock. Jag har sett sista intervjun med honom och man såg att han inte var frisk. Han avled av cancer, denna djävulska sjukdom.


Hoppas att grannarna inte klagar på mig, för Motörhead ska upplevas på hög volym. Men så fasligt högt spelar jag inte. Men jag stampar takten rätt friskt, så det kanske plingar på min dörr snart.


Lemmy, du är "killed by death", men du körde din stil ända in till slutet. Respekt!

Av Fester Bestertester - 3 februari 2020 21:34

Det frestar på att vara uppe om nätterna. Jag var rätt trött (ej vråltrött) på morgonen. Tog mina medusiner och la mig på sängen och på sängen förblev jag till runt klockan åtta på kvällen. En hel dag bortslösad, men jag har ändå inget för mig om dagarna, kan lika gärna sova bort dem. Nu är jag pigg och redo att ta mig an natten. Redot att kämpa för "I".


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 3 februari 2020 02:09

Nu sitter jag på plats vid datorn och inväntar order från "I" i vars tjänst jag är. Ska jag bege mig till Hörsalsparken, ska jag läsa upp en viktig text vid Söder tull? Jag gör som jag blir tillsagd. Jag är till och med redo att bryta mot lagen, då den ej är applicerbar på mig. Det är "I" som bestämmer vad som är rätt och fel, det är dem jag lyder.


Jag känner hur kraft strömmar från mina fingertoppar och min hjässa och sammanstrålar med andra agenters kraft och det blir till en enorm pelare av osynlig materia som gynnar "I", som ger dem det de behöver för att hålla "O" stången.


Ibland får jag inte en enda order på en hel natt, det beror på läget i yttre rymden. Ibland får jag en två, tre uppdrag. Det är väldigt olika. Vad som än händer är jag förberedd, jag gör en brandkårsutryckning med aluminiumfolien virad runt mitt huvud.


Kom an bara, fula fiskar och fula reptilianer.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 2 februari 2020 23:17

Hörru, "Irriterad latmask": håll dig borta från oss sanna kämpar. Långt borta. Du har varit berusad under våra träffar och du har ätit hela två smörgåsar, inte en som det var kalkylerat med. På grund av dig fick en broder gå hungrig sist vi var i Vrinneviskogen.


UFO-Norrköping växer så  det knakar, vi tappar dig, men har fått tio nya medlemmar bara idag. Du är saknad av ingen, såvida du inte tar ditt förnuft till fånga och ber om ursäkt för ditt olämpliga beteende. Då kan du åter komma in i värmen och kämpa för hela svenska folkets väl och ve. Valet är ditt.


MVH/Er sektionschef

Av Fester Bestertester - 2 februari 2020 22:58

Jag publicerar denna text för att meddela att jag lägger mitt engagemang i UFO-Norrköping på is. Man har inte värdesatt min medverkan, men mina pengar har man gladeligen tagit. Jag har känt mig utanför och har faktiskt också varit det. Jag har till exempel ej fått vara med på de veckovisa månadsmötena över telefon med Sune och andra ledande företrädare. Detta utan förklaring.


Jag kommer aldrig att släppa mitt intresse för utomjordingar, men jag håller det vid liv på egen hand. Jag är ej längre i UFO-Norrköpings sold och strypkoppel. Eventuella övertalningskampanjer för att jag ska stanna kvar kommer att ignoreras.


MVH/Irrriterad kämpe

Av Fester Bestertester - 2 februari 2020 22:31

Jag lever med kaos i skallen och både så kallade positiva och negativa symptom. Jag har paranoid schizofreni för er som inte visste det. Mitt liv är rätt meningslöst och jag söker svar på varför det gick helt åt skogen efter 22 år på arbetsmarknaden. Ofta vänder jag mig till Gud, men gör det i hemmets lugna vrå, då kyrkor ej är något för mig.


Nu har jag fått kontakt med en kille (inga homosexuella avsikter) som är villig att skänka mig en bibel. Jag tackade ja på stående fot. Tänk vilken lindring det kommer att skänka mig att läsa den. Tänk när rösterna dånar och ångesten sliter i min kropp att öppna den goda boken och få sig lite kristendom till livs.


Jag tror på Gud, men är minst sagt oortodox i mitt religionsutövande. Jag ber inte ståendes på knä med knäppta händer och jag har aldrig ens läst bibeln. Men det ska det bli ändring på snarast.


Tack ska du ha, herr Anonym, för din furstliga gåva. Med Gud vid min sida kanske mitt liv får en mening igen. Amen.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 2 februari 2020 21:11

Jodå, lilla frugan lyckades laga en god köttfärssås. Det tog sin lilla tid och en och annan örfil, men nu är maten både färdig och uppäten. Jag blev så glad att jag bjöd henne på en hård smörgås med Lätt & Lagom och prästost och ett glas mjölk. Den slukade hon som om hon hade en tiometers binnikemask i magen.


Efter maten ställde jag frugan i duschen och skrubbade hennes gula hud rejält med rotborsten. Hon kved och hade sig, men hon måste vara ren och lukta gott, jag vill inte bli äcklad av min egen fru. De nedre regionerna fick hon dock tvätta själv, de befattar jag mig inte med i nedsmutsat skick. Som de säger: kvinnan är ett tempel byggt över en kloak.


Nu är frugan på plats i källaren och jag sitter med ett glas punsch och en kaka. Frugan levererade verkligen idag, tänk om varje dag vore som denna.


MVH/Vän av ordning

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards