Alla inlägg den 1 september 2022

Av Fester Bestertester - 1 september 2022 22:36

Det kanske börjar dra ihop sig till ett litet telefonsamtal. Till vem, kanske du undrar. Jo, till akutenheten, AE. Har inte ringt dem på flera veckor om nu inte mitt minne spelar mig ett spratt. Jag är pigg och vaken och vill ha någon att snacka med. Jag tror jag pratar film med personalen, det brukar inte falla i god jord, men det är vad jag vill prata om. Sport fungerar det med och så musik såklart. Endast fantasin sätter gränserna. Hoppas inte det blir en tölpaktig karl som svarar, de brukar säga till mig rätt fort att lägga på, att inte missbruka tjänsten de står till tjänst med. Jag slår vad om att ni har saknat mig, ni där uppe på AE. Jag har saknat er.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 1 september 2022 22:23

Nu är de väl mer än lovligt knas på Mötesplats Helknas. Från och med idag har priset på en pytteliten kopp kaffe höjts med 100%. 100%! Ja, ni läste rätt, en kopp kaffe med påtår kostar från och med idag hela tio kronor. Dessutom har polarbröd med två skivor ost och två skivor gurka gått upp från sex spänn till tio. Fy Fabian vad snålt och gnidet av dem. Jag kommer att endast köpa kaffe där i undantagsfall i fortsättningen. Vi som går dit är inte direkt burgna, så höjningen slår hårt mot våra stackars plånböcker. Det ska bli intressant att höra vad de tar för en punschrulle/dammsugare. Kostar en sådan tio kronor lovar jag på stående fot att aldrig beställa ett enda bakverk. Fy på sig, verksamhetschefen, vem du nu vara månde. Snacka om att sparka på de som ligger.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 1 september 2022 22:13

Jag började dagen med ett stärkande bloss vid elvatiden innan jag gick till mottagningen för min spruta. Efter injektionen gick jag till Mötesplats Helknas och där tror jag att jag fick i mig fem cigaretter. Sex rökta idag alltså och det är mindre bra. Jag kan ju för fasen vara utan rökat när jag är hemma, då funkar det med snus. Jag måste komma ihåg att med mig snusdosan till mötesplatsen och ta mig en prilla när suget sätter klorna i mig. Jag känner mig redo för ett rökstopp, det lovar jag er. Varje cigg är ett nederlag och sådana är jag trött på.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 1 september 2022 22:05

Det var kul att träffa dig idag. Jag var i toppform efter åtta starköl och en slurk whisky som jag blev bjuden på. Det händer ju rätt ofta att jag sitter i grönområdet på torget, så vi lär nog ses snart igen. Och du hade helt rätt, jag blev nekad att handla på Systembolaget efter min fina sittning i parken. Men jag greppade telefonen och ringde min kran Goran, vilken kom förbi med en platta öl. Sitter nu och läskar mig och har inga planer på att gå och lägga mig än på ett tag. Nästa gång får du följa med och berusa dig i mitt och mina vänners sällskap. Så får det bli.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 1 september 2022 19:42

När jag var på väg hem från mötesplatsen jag brukar gå till gick jag förbi ett grönområde och någon ropade på mig. Jag stannade till och vred på huvudet och där satt han: Hasse! Jag gick fram till honom och tog i hand. Hasse var på toppenhumör och bjöd på några sväljar av hans öl. Gänget han satt med såg lite farliga ut, men det var ingen fara, jag blev inte rånad eller antastad. Hasse berättade att snuten varit förbi, plockat med sig en i gänget och efter det schasat bort övriga samlade. Men fem minuter senare var de på plats igen. Ärligt talat undrar jag om Hasse kom hem som han skulle, han var bra slirig när vi råkades. Och att han fått köpa ut kvällsöl på bolaget håller jag för otroligt. Nåja, kul var det att träffa Hasse Promille.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 1 september 2022 19:21

Frugan lagade mat åt mig förut. Det blev fiskpinnar och pastasnäckor. Jag vaktade henne som en hök och såg till att hon inte rörde vid maten med sina gula små fingrar. "Now turn the fiskpinne" fick jag säga efter fem minuters stekning. Resultatet blev godkänt. Tyvärr kokade pastan aningen för länge och blev sladdrig. Jag kände mig nödgad att göra frugan uppmärksam på sitt misslyckande, det blev några klatschar på låren. Eftersom hon vanligtvis bara är klädd i trosor och bh biter lätta slag och snärtar extra bra. Nåja, jag har ätit klart och maten till morgondagen är redan kirrad. Det blir en fryst pastarätt från Findus. Den kan jag värma själv i nödfall. Tveksamt om jag släpper upp frugan i huset imorgon, därav innehavet av fryskartong. Lilla frugan får med viss tvekan godkänt i alla fall.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 1 september 2022 01:17

FC Carl Zeiss Jena ligger tvåa i sin tabell efter fyra spelade matcher. Som vinnare av Östtyska Oberliga tycker jag de borde kunna finnas högre upp i seriesystemet än vad de är, men man kan inte få allt här i världen. Tyvärr är det bara ettan som går upp i tredjedivisionen och den placeringen blir svår att nå. Nåja, man har tio poäng och det lovar gott inför framtiden. Jag ska snarast beställa matchtröjan, jag vill ju stötta mitt lag.


MVH/Tjotta Olssons överman

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards