Alla inlägg den 30 september 2022

Av Fester Bestertester - 30 september 2022 18:36

Jag förstår att du bygger på en fylla i din ensamhet, men vill du ha sällskap så har du mitt nummer, X. Vi är vapendragare sedan anno dazumal och känner varandra på djupet. OBS: inget sexuellt inblandat mellan oss två. Vi är goda vänner och jag ger dig på sin höjd en bra dag en handtralla om du så fortsätter be. Nåja, idag är det fredag och jag tarvar sällskap (OBS! Ingen anal penetration) gärna i form av dig, X. Kom över till mig så ska vi nog kunna trolla med knäna och fixa en finfin avslutning på årets första höstmånad. Om du bara lyfte luren och ringde mig...


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 30 september 2022 16:57

Jag grunnar på om jag åter ska försöka bli rökfri. Jag höll ju upp i 52 dagar (om nu minnet inte sviker mig) i våras och somras. En inläggning förstörde min svit och dessutom åkte jag på tvångsvård en gång till nu i september. Jag är inte galet röksugen, så det borde gå vägen. Allt handlar om vilja och viss sådan har jag. Frågan är om det räcker till en ny svit eller inte. Jag tror jag klarar det, "I did it before and I can do it again, and I will do it again".


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 30 september 2022 16:34

Egentligen skulle jag behöva gå till mataffären, men finner ingen motivation till att göra det. Jag skyller på min psykiska sjukdom och det faktum att det gick fort att bli hospitaliserad även denna gång. Jag har blivit bortskämd med både frukost, två lagade mål mat och kvällsmackor uppe på psyket, därför knorrar det i magen. Det blev en titt i frysen och ja, där låg en öppnad påse färdiga köttbullar. Då har jag mat så jag klarar mig till imorgon och kan med gott samvete börja dricka öl. Tyvärr har jag inget tilltugg, så får nöja mig med bara öl. Lite chips hade inte suttit fel, men är man lat så blir man utan. Men ett rus ska jag i alla fall ta mig.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 30 september 2022 15:31

Äntligen blev jag utskriven från hispan. Jag visste att en utskrivning var nära förestående då jag fått två natttpermisar. När de börjar komma vet man att det snart är dags för hemgång för gott. Naturligtvis gick jag till Systembolaget och köpte öl, tio flaskor av min favoritöl Löwenbräu Oktoberfestbier.


Ännu har jag inte börjat dricka, jag ska tippa i mig en Coca-Cola först. Förmodligen kommer jag att bli trött och gå och lägga mig, jag har ju fått tidiga sömnvanor på the hisp. Bra det, då har jag öl så det räcker till hela helgen. Jag säger som Hasse Promille: jag vill inte gå torrt.


Hur känns det då att vara utskriven? Mest positiva känslor, men även en viss saknad av lugnet på avdelningen. Och så två lagade mål mat om dagen, det är inte illa. Det var rätt lugnt även på PIVA och där har de sjukhusets enda rökrum. Jag kan sakna rutiner hemma, det blir lätt att jag skiner i allt.


Vad har jag då lärt mig av denna den senaste inläggningen? Att jag kan bli helknas oavsett medicinering och att rösterna är särskilt svåra att medicinera bort. Jag antar att jag kommer att bli inlagd minst en gång till, men nu får det vara bra för i år.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards